תקלה בתוכנה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אביבון
לא רלוונטי ממילא קווי המקטע הם קווי עזר בלבד לצורך המחשה, ומדובר במקטעים ישנים.
סופ"ש נעים,
רונן
Printable View
תקלה בתוכנה.ציטוט:
לא רלוונטי ממילא קווי המקטע הם קווי עזר בלבד לצורך המחשה, ומדובר במקטעים ישנים.
סופ"ש נעים,
רונן
תודה (וואו, איזו תגובה מהירה).
אני עוקב ונהנה מהניתוחים שלך ומשתדל ללמוד, וכשראיתי את הגרף הזה חשבתי שאני ממש לא מבין כלום. קצת נרגעתי. תודה :)
סבבהציטוט:
שלום רונן האם אתה יכול להתייחס למניה אחרי הירידות בימים האחרונים לאחר שפרצה
עדכון 2/2/10:ציטוט:
פורסם במקור על ידי dudiazu4
המניה נעה כעת ברצועת דשדוש צרה, בין 57.0 ל- 62.7, תוך ניסיונות חוזרים ונשנים לפרוץ צפונה, בינתיים ללא הצלחה.
אם וכאשר תפרוץ המניה את רצועת הדשדוש, היא צפויה להשיג את היעד של 68.0 לערך.
המחזורים מגלים נטייה שוורית קלה.
המתנדים בטריטוריה שוורית ובנטייה ניטרלית.
בהצלחה
רונן
תודה רבה
רונן ופורום יקר,
ישראמקו תגייס 45 מיליון שקלים בהנפקת זכויות. קישור:
http://www.bizportal.co.il/shukhahon...tml?mid=227888
שאלתי היא בנוגע למשפט הבא מתוך הכתבה, המדבר על הנפקת הזכויות *הקודמת*:
ערב הנפקת הזכויות, איבדה מניית חברת חיפושי הנפט והגז ירידה של 18.8%, כתוצאה מהיצע של תעודות הסל. הגורם להיצע היה אירוע חלוקת הזכויות בחברה, שבעקבותיו ירדה המשקולת של המניה במדד לקרוב למחצית מגודלה המקורי - דבר שהכריח את התעודות לבצע התאמות ובעצם למכור את המנייה.
שאלתי היא האם זהו מהלך טבעי, ואם כך, האם המניה צפויה לרדת בקרוב?
כמו-כן, האם אתה מזהה אינדיקטורים "טכניים" למהלך זה?
תודה,
אבישי
אבישי שלום, אני לא מאמין שאתה צריך לחשוש ממקרה כזה - לא יחזרו עלאותה טעות פעמיים. בנוסף, אני מציע לך לראות מה קרה יום אחרי.
ונקודה קטנה למחשבה, מה דעתך לתת פקודת קניה לשער נמוך מאוד בערב ההנפקה? אם הפקודה תבוצע אתה רק תרוויח. (אל תדאג זה לא יקרה, כסף קל יש רק במונופול- וגם בזה צריך לרמות כדי להצליח...)
1) לא. המהלך אינו טבעי. לא נתקלתי בדומים לו וככל הנראה גם לא אתקל בעתיד.
2) כן, מתקבלים איתותי חולשה מוקדמים במניה, והם באים לידי ביטוי בעיקר בהתנהגות המחזורים. השיא האחרון נקבע במחזור נמוך בכמעט מחצית מהמחזור שליווה את השיא שקדם לו. זהו איתות חולשה בולט למגמה העולה ומצביע על אפשרות של תבנית "תקרה כפולה". בשלושת הימים האחרונים אף ניצפית התרחבות במחזורים תוך כדי ירידות - אמנם לא באופן בולט, אך קיים. אף כאן מדובר באיתות חולשה.
המתנדים בטריטוריה דובית ובנטייה דובית.
בהצלחה
רונן
תודה רבה רונן ובייטלאד.
רונן- מאחר והמנייה היא בתיק האיתותים שלך (וגם בתיק האישי שלי, ורכשנו בערך באותו שער), שאלתי היא איפה נמצא הסטופ-לוס הנוכחי שלך (כן, אני יודע שזה אינדיבידואלי, אך בכל זאת).
תודה,
אבישי