Re: האסטרטגיה הניבה 10% רווח - נא לסגור !
שלום שחקן ושלום לונג
לונג, כבר מזמן העברנו את הפוטים הקנויים ב 1020 ל 1040 ולכן המצב קצת שונה.
יוסי מדבר למיטב זיכרוני על 30 אחוז ביטחונות חופשיים וניזכור שהשתמשנו בחלק מהם על מנת לתקן את האסטרטגיה.
שחקן, אני מסתכל על האסטרטגיה עד לשבוע הבא לא בהכרח עד לפקיעה אבל זה ימקסם הרווח מהאסט שעכשיו בנויה על תטא חיובית
ודלתא
שלילית.
לכן אני גם אומר ש 1000 קצת מסוכן, כי ניסיתי את העברה מ 990 ל 1000 עם ובלי הגנות.בסימולציה של תוכנת המסחר של "ישיר" FMR והביטחונות זינקו משמעותית, דבר שעלול להיות מאוד מסוכן בשוק כל כך לא יציב וחודש כל כך לא צפוי.
מספיקה תנודה של אחוז למטה או אחוז למעלה בתוך יומי והרבה מהאנשים יעופו מהביטחונות.
ראינו את זה קורה מספר פעמים החודש.
תודה
מאיר לסגור.
7% בשבוע זה רווח נאה ביותר מה גם שאני פחות אעקוב אחריה משלב זה ואילך.
ברכות.
משקיען - 30% בטחונות זה מעט, רצוי להשאיר יותר.
בכל מקרה מקבל את ההערה וחוזר שוב כי אם יש חשש ניתן להמתין למחר או אף לראשון.
למי שכתב את מחירי הפוזיציות :
יש לך טעות חשבונית בp1040 :
1550-1380=170 ולא כפי שכתבת 350,
כלאמר הרווח הוא 1330 .
הבטחונות היו 20K , התקבול היה 3K ,
1330/17000*100= 7.8 %
גם רווח של 8% זה יפה מאד,אך בואו נדייק.
מיקי
הי מיקי
אני לא זה שכתב את המחירים אבל תיזכור שייש אנשים שלא ביצעו את האסט כמיקשה אחת והמדד זז תוך כדי, לפעמים עושים את זה בכוונה כדי למקסם את הרווח ממתינים שמדד יעלה קצת, כמובן שזה מסוכן ולא מומלץ.
זה יכול להסביר את המחירים
מיקי דוגמא מצוינת למדוע אנשים טועים בחישוב הרווח.
מלכתחילה לא אפשרי בטחונות בשני הצדדים ומתחשבים בתרחיש הגרוע
מבין השניים: במקרה שלנו - מובן מאליו שב CALL.
כתבנו 2 יחידות CALL 1060 וקנינו הגנה בדמות 2 יחידות CALL1100.
הפסד מקסימאלי הוא 8000 ש"ח, ובקיזוז התגמול מהמכירה והקניה (מעגל
את המספרים לרעתנו) 7000 ש"ח.
היכן החשש? מכירת CALL 1040 ללא הגנה ! כמה בטחונות כבר דרשו מכם??
בזמן הכתיבה ובגלל סטיה נמוכה נדרשנו ל 6000 ₪, אך נא לא לשכוח שקבלנו 1550 ₪ עבור המכירה = 4500 ₪ נטו. בנקים לעומת בתי השקעות מחמירים אז 7000 ₪ = 5500 ₪ נטו. ביחד עם הבטחונות הקודמים ולפי התרחיש המחמיר יותר 12,500 ₪ (ולא לשכוח שסטיתת התקן ירדה של שלושה ימי דשדוש אך התעלמתי מזה).
1330/12500 = 10.6%
במדד 1039.
בהמשך היום וגם עכשיו זה גבוה מכך משמעותית.
נא לדייק בחישובים.
שחקן יקר, הנה הנתונים שלי
בטחונות 20,000-22,000
C1040 - מכירה 1540 רכישה 1350 - הפרש +190
P1040 - מכירה 1650 רכישה 1280 - הפרש +370
C1060 - מכירה(2) 1360 רכישה 1040 - הפרש +320
C1100 - רכישה(2) 180 מכירה 120 - הפרש -60
P1030 - רכישה 1260 מכירה 880 - הפרש -380
רווח - 440 ש"ח
האם באחוזים זה לא כ- 2%?
האם זה בגלל שאני מפספסת את העיתוי הנכון לביצוע האסטרטגיה? (שעה/שעתיים מאוחר יותר)
מראש מתנצלת על השאלות המתלמדות שלי.
למיקי
אני לא חושב שזה ראוי לבוא ולדקדק עם שחקן בקטנות. אם הוא אומר שזה 10% ואתה אומר קצת פחות זה בכלל לא משנה. מה שכן משנה זו העובדה שיש כאן אדם שנותן להמון אנשים כלים להרוויח כסף ביושר וללא רמאות, ומבזבז על כך ממיטב כספו, מרצו, ומשאביו.
לכן, צריך להגיד תודה רבה גם אם זה היה 1% בלבד. מי יכול היום במצב כזה תהומי לעשות אפילו 5% לשבוע? זה
באמת
לא הולך ברגל.
בכל מקרה, אני מקווה ששחקן לא יחשוב שהאנשים כאן כפויי טובה או חסרי נימוס, כי ישנם גם הרבה מאד אנשים שמסוגלים להעריך גם 1 % לשבוע ויגידו תודה.
שחקן - אני מקווה שאתה מבין שיש כאן הרבה נשמות טובות שאוהבות ומפרגנות לך גם אם לא הצלחת ב- 100%. זה בכלל לא משנה - לפעמים הכוונה מאחורי המעשים חשובה לא פחות, גם אם התוצאה לא מוצלחת. זה כמו שהבן שלי מביא לי ציור שהוא צייר עבורי (והציור לא משהו בלשון המעטה) אבל עבורי זה עונג צרוף. להכיר אדם כמו שחקן שבתקופות כאלה של שחיתות והידרדרות מוסרית מסוגל להעניק מעצמו לזולת - זה בכלל לא חשוב התוצאה. הדרך כאן היא עושה את ההבדל ואני באופן אישי מאד מעריך את זה ושמח שישנם אנשים כאלה שלא מתייאשים במיוחד כשהם צריכים להתמודד עם "נודניקים" שלא יודעים להגיד תודה.
קצת מזכיר לי את משה ובני ישראל ביציאת מצרים וב- 40 שנותם במדבר. יש אדם גדול נביא כמו משה רבנו שעושה כל מה שהוא יכול מבטיח ומקיים וגם אם לא יוצא ב- 100% באים בני ישראל ומתלוננים בפניו ואומרים לו עדיף היה להישאר במצרים על כל טעות קטנה. זו לא היתה התנהגות ראויה אז וגם היום אפשר ללמוד ממה שהיה אז.
באהבה רבה,
לא יודע איך להתיחס לנתונים הללו - הם שגויים לחלוטין.
לדוגמא:
C1100 - רכישה(2) 180 מכירה 120 - הפרש -60
איך יכול להיות שקנית בגבוה ומכרת בנמוך כשהמדד ירד - אלו הרי CALL - לא יתכן תוצאה שלילית.
ביג
- תודה רבה על המחמאות. לכבוד הוא לי.
דווקא מהדוגמא של מיקי למדנו רבות, ואני בטוח שהחברים נתרמו ממנה.
קניתי ומכרתי לפי השוק.
אל תכעס בבקשה :-)
שחקן
מצטרף לתודות
גם אם לא השאנו את הרווח המדויק, תודה רבה על הנכונות, על הרצון ללמד, ועל הסבלנות
ומי שעשה את ההשואה למשה רבינו....תחזקנה ידיו :idea: