ציטוט:
פורסם במקור על ידי amitayb
תקנה הגנה במרחק 4 סטרייקים. גם לא יעלה הרבה וגם אתה יכול להשאר אתה לימים הבאים (לסגור רק את הכתיבה).
Printable View
ציטוט:
פורסם במקור על ידי amitayb
תקנה הגנה במרחק 4 סטרייקים. גם לא יעלה הרבה וגם אתה יכול להשאר אתה לימים הבאים (לסגור רק את הכתיבה).
sup:ציטוט:
פורסם במקור על ידי supgog
ההצעה שלך בהחלט נותנת שקט נפשי אבל לא בדיוק הבנתי איך זה מתייחס לנקודה שאמיתי העלה של היחס סיכון/סיכוי
מקטינה בטחונות = מעלה את הרווח כאחוז מהבטחונות הנדרשים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי רואה ממטר
ציטוט:
תודה הבנתי אותך.
הפעם אני בוחר "לשבת על הגדר".
quote="supgog"]"]לגבי בטחונות, יוצא כ 7200 ש"ח בטחונות לכל יח כתיבה של C1150.
נראה לא כדאי ברמת תשואה.
מה דעתכם?[/quote]
מקטינה בטחונות = מעלה את הרווח כאחוז מהבטחונות הנדרשים.[/quote]
אבל במקביל זה גם מקטין מאוד את המונה (הרווח), לא? (אין ארוחות חינם), האם פספסתי כאן משהו?
מקטינה בטחונות = מעלה את הרווח כאחוז מהבטחונות הנדרשים.[/quote]ציטוט:
אבל במקביל זה גם מקטין מאוד את המונה (הרווח), לא? (אין ארוחות חינם), האם פספסתי כאן משהו?[/quote]
לא פספסת כלום, הרעיון פשוט:
כותבים ק1150, מקבלים 190 שח (לפי 11:37).
קונים ק1190, משלמים 35 ש"ח.
בטחונות יצאו משהו כמו 3500 שח.
בהנחה שהיום נגמר בהצלחה, קונים את ק1150 ב150 שח ומשאירים את ק1190 (ששווה כבר 25 שח).
למחרת חוזרים על הסיפור, רק שעתה כבר יש את ההגנה (גם אם הכתיבה תהא קרובה יותר, נניח 1130-40, עדיין היא מצמצמת בטחונות).
כעת כבר הכסף נכנס נקי לכיס (אין צורך לקנות הגנה חדשה).
וכך חוזר חלילה.
יוצא משהו כמו 1% ליום, בהנחה שהכל עובד כמתוכנן, ובמקרה של תנועה קיצונית - לפחות יש לנו את ההגנה (מה עוד שפתיחה בגאפ מעלה תועיל עקב השארות עם האופציה הקנויה).
אני בכל מקרה לא מתכוון לבצע (יותר מידי אחוזים מהרווח הולכים על עמלות, לא בטוח שהסיכון מוצדק).
אני עדיין עובד עם שוקת קלאסית, אבל כזו שנכתבה מוקדם בחודש, בסטיה ראויה.
למרות עליה של 60 נק', הקולים שנכתבו במדד 1125 עדיין מורווחים.
כתוב על 1170 ולא רואה צורך לשנות כלום. כרגע.
הבנתי.
תודה
Me ואחרים – ביחס לאחוז הרווח הנמוך, זכור כי יש לנו בטחונות לא מבוטלים כנגד כל כתיבה.
דוד – ציינתי את זה במבוא. הסטיה באופציות הרחוקות והיצוג שלה בסקיו מובילה לכך שככל שהקולים הופכים יותר סחירים כך עולה הסטיה שלהם, והם יהפכו סחירים רק אם תהא עליה והפוך בפוטים. מצב שהיה נדיר עד לפני מסר חודשים וכעת אפשרי לראותו כמעט מידי חודש.
אילן – לרוב אני מציע להשאיר סבום זהה של בטחונות בסוג שכזה של אסטרטגיות כך שתוכל לכתוב את הצד השני במקרה הסתבכות בכמות כפולה. באסטרטגיות של האתר 30% להערכתי גם יספיקו.
Yin – שאלה מצוינת שאין לה תשובהחד- משמעית. אני סבור שיום כמו שהזכרת (4.5% עליה בגלום) מתרחש אחת לחצי שנה אם לא יותר ויום כזה בפני עצמו אינו מצדיק שינוי השיטה. יתרה מזאת, אנו עוסקים בקולים רחוקים וכך יוצא שקול 1120 שהיה שווה 300 ₪ כמעט ולא השתנה גם בעליה בשלישי (למעלה מחצי אחוז) וזה עוד לפני שחישבנו את התקבול משחיקת הפוטים שנאלצו להוסיף בשל הסתבכות האסטרטגיה. לא ניתן לכסות את מלוא המצבים ולכן השאלה היא מה נפוץ יותר ומה לאו.
רואה ממטר – הכתיבות חשופות אך איני מסכים בנוגע לעניין המגמההחד- משמעית. כולם זוכרים את 2009 ורצף העליות האין סופי אך גם שם נדיר היה לראות סיכום חודשי של למעלה מ 7% ולכן בהתחשב בפוטים גם מגמה חד- משמעית עוצרת לעיתים לקחת קצת אויר. אולי ירידות לא יפתיעו באמצע הראלי אך די בדשדוש נקודתי שישחק את הפוזיציה בכדי להקטין נזק לאפס ולאפשר בריחה.
Amitay – זה הכל עניין של השקפה ואין כאן תשובה ברורה. להערכתי אחוז בתוך יומי זה חלום שהייתי חותם עליו בכל יום ויום. אם נזכור שמלכתחילה אתה לא פעיל כל החודש בשל תנאי היסוד, יש כאן אקסטרה שניתן לנצלה כאסטרטגיה מובילה או כאסטרטגיה במקרה בו נותרו בטחונות לא מנוצלים.
SUPGOG – אם עובד לך ומצליח בהחלט אין סיבה לשנות. הנקודה הגיעה מכיוון הקידום הטבעי שאנו מבצעים בשוקת שבעת האחרונה פשוט גורם לדפיקות לב מואצות ומהלכים מאוד לא חכמים של תיקון.
שחקן תודה,
וחג שמח!
אולי עכשיו השיטה של השחקן יכולה לתפוס, לאחר עליות רצופות
אני מכרתי 10 יחידות 1200 ב-105 ממוצע
ולצערי גם 5 יחידות 1180 ב-145 (מחיר גרוע אני יודע)