Re: שוקת רחבה יולי - דיונים ופרשנויות
דמ"כ- קצת מתפלא על הלחץ שאתה משדר.
עלינו בעקבות העולם 70 נקודות ב1160 יש לך עוד 40 נקודות. אתה רואה מהלך כזה? היום הגיעו ל1120 לא ראיתי סקוויזים משמעותיים. בסוף אפילו ירדו. אם שמת לב 1160 עלה לאורך כל הזמן משמעותית פחות מ1150 ו 1140 האם זה לא מעיד על ציפיות??
הרגשתי היא שוול תפתח בעליות וחגיגה ותסיים בקול ענות חלושה... אבל זו הרגשתי (ואני בפוזיציה שהוקטנה אמנם אבל בפוזיציה).
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
עלינו בעקבות העולם 70 נקודות ב1160 יש לך עוד 40 נקודות. אתה רואה מהלך כזה? היום הגיעו ל1120 לא ראיתי סקוויזים משמעותיים. בסוף אפילו ירדו. אם שמת לב 1160 עלה לאורך כל הזמן משמעותית פחות מ1150 ו 1140 האם זה לא מעיד על ציפיות??
הרגשתי היא שוול תפתח בעליות וחגיגה ותסיים בקול ענות חלושה... אבל זו הרגשתי (ואני בפוזיציה שהוקטנה אמנם אבל בפוזיציה).
כנראה בעיה בשידור . אני בכלל לא בלחץ. את החיסול של ה 1150 שלי היום עשיתי בלי שום לחץ. שיקול קר לחלוטין. 40 נקודות קרוב לי מדי כאשר נמצאים שבועיים וחצי לפקיעה. מסכים לגמרי שאנחנו אחרי עליה של 70 נקודות (המון), וגם כתבתי שזה מגדיל את הסיכויים לירידות כלשהן.
מצד שני, לאף אחד אין חוזה עם המדד, והוא יכול ללכת לאן שהוא רוצה. ולכן 1150 לא במקום כרגע מבחינתי. 1160 גבולי. ימשיכו העליות, אני אזיז. לא ימשיכו, לא אזיז. פשוט ככה.
1160 עלה פחות כי הוא רחוק יותר. 1170 עלה עוד פחות. ואלו שמעבר בילו רוב הזמן בירידות. זה טבעי לחלוטין ונובע מהיווניות. אבל תאמין לי שאם ימשיכו העליות, 1160 יעלה כמו שד.
דמי כיס:
איפה אתה כתוב בצד התחתון? אני כתוב ב-1000 השאלה אם כדאי לעלות כאשר מתרחקים בכתיבות למעלה??
אני כתוב למעלה כולם ב 1160
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
כנראה בעיה בשידור . אני בכלל לא בלחץ. את החיסול של ה 1150 שלי היום עשיתי בלי שום לחץ. שיקול קר לחלוטין. 40 נקודות קרוב לי מדי כאשר נמצאים שבועיים וחצי לפקיעה. מסכים לגמרי שאנחנו אחרי עליה של 70 נקודות (המון), וגם כתבתי שזה מגדיל את הסיכויים לירידות כלשהן.
מצד שני, לאף אחד אין חוזה עם המדד, והוא יכול ללכת לאן שהוא רוצה. ולכן 1150 לא במקום כרגע מבחינתי. 1160 גבולי. ימשיכו העליות, אני אזיז. לא ימשיכו, לא אזיז. פשוט ככה.
1160 עלה פחות כי הוא רחוק יותר. 1170 עלה עוד פחות. ואלו שמעבר בילו רוב הזמן בירידות. זה טבעי לחלוטין ונובע מהיווניות. אבל תאמין לי שאם ימשיכו העליות, 1160 יעלה כמו שד.
המרחק מהפקיעה הוא דווקא חיובי ולא שלילי. אני הייתי מחסל את הפוזיציה בכל מחיר אם היינו בשבוע הפקיעה. אבל אחרי כמה ימים רצופים של עליות יש לנו מספיק זמן לחכות לירידות. שים לב גם למסחר החל בירידות בניגוד לחו"ל עלה עם המגמה ולבסוף ירד בניגוד למגמה. עכשיו תאר לך מה יקרה ביום של המימוש בחו"ל. די מפתה לדעתי אם לא יהיו מחר ירידות לקנות אוכף או שוקת צרה.
- דמ"כ, אני לא מבין, ימשיכו העליות אתה תזיז, לא ימשיכו לא תזיז, כי פשוט ככה זה מתכון להזזות יקרות מאד, לא?
- ואם כבר אז כבר, אז למה לא לקרב במקביל את רגל הפוטים? וקרוב קרוב כדי לקבל שחיקה גבוהה יותר מעלות הזזת הקולים?
- ואז גם לא יהיה איכפת לנו ממדד הבסיס, מה גם שהפוטים יורדים יותר חזק ביחס לפוטים שעולים פחות, תודה
ברור שאני אקרב את הפוטים. איזו שאלה? זה עדיין לא פותר את הבעיה בקולים. זה רק מכניס קצת כסף. זה שיש בעיה בצד העליון, לא אומר שצריך להכנס לבעיה בצד התחתון. ומה אם המדד יעשה 180 מעלות פתאום? הבנקאים בארה"ב יביאו כמה דו"חות רעים, עוד נתון מאקרו גרוע, אולי דיבורים על החוב של איטליה, והופ, דהירה למטה....
הזזות יקרות בקולים? בהחלט. מה לעשות? עד מתי לחכות? ואם המדד יגיע ל 1140, אז להתחיל להזיז? צריך לזכור שזינוק המחיר בקולים קטלני יותר מאשר בפוטים.
בקיצור, חודש נאחס. אבל אסור להגיע לחודש אסון. שישאר נאחס.
עיקר ההפסד משוקת רחבה קורה בשבוע הפקיעה וכדי שזה לא יקרה צריך- מניסיוני- או לא לסחור בשבוע זה או לשמור על מרחק של 6 סטרייקים (3 לעליות במשך השבוע ו- 3 ליום הפקיעה).
לפי זה צריך כל אחד לבדוק את מצבו כיום- שבועיים לפקיעה- ולהחליט כמה מרחק רואה עצמו כיום מהסטרייק כשכאמור צריך מרחק של מינימום 6 . ולכן הרחקות כיום של 1150- ומטה הן הכרחיות אם דנים בשוקת רחבה וללא קשר אם יהיו ירידות מחר.
מצד שני זהו שלב מתקדם מאוד של החודש בו צריך לעבור לניהול דיי סימטרי של השוקת ולא להתקע עם קולים ב-1150-60 אך הפוטים ב-1000( ולומר שהפחידו אותנו החודש עם ירידות)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hanan121
עיקר ההפסד משוקת רחבה קורה בשבוע הפקיעה וכדי שזה לא יקרה צריך- מניסיוני- או לא לסחור בשבוע זה או לשמור על מרחק של 6 סטרייקים (3 לעליות במשך השבוע ו- 3 ליום הפקיעה).
לפי זה צריך כל אחד לבדוק את מצבו כיום- שבועיים לפקיעה- ולהחליט כמה מרחק רואה עצמו כיום מהסטרייק כשכאמור צריך מרחק של מינימום 6 . ולכן הרחקות כיום של 1150- ומטה הן הכרחיות אם דנים בשוקת רחבה וללא קשר אם יהיו ירידות מחר.
מצד שני זהו שלב מתקדם מאוד של החודש בו צריך לעבור לניהול דיי סימטרי של השוקת ולא להתקע עם קולים ב-1150-60 אך הפוטים ב-1000( ולומר שהפחידו אותנו החודש עם ירידות)
אתה צודק לגמרי.
P1000 היה אתמול 105 ש"ח ליחידה. ואם אומרים שהמחיר מגלם הכן, אז הוא היה בערך באותו המחיר של C1160. ברור שהיום הדברים השתנו, ואכן יש צורך בקידום של P1000.
אגב עליות, מעניין לראות את האינטרציה האדירה שיש לאופוריה. מזכיר עדר בקר שנכנס לדהרה (זוכרים את הסרט "תעצרו את העיר אני רוצה לרדת"?) ונתוני המאקרו הגרועים שמפורסמים מתקשים לעצור אותו.
אני מתחיל להתכונן לפוזיציה הסופית לקראת פקיעה.
בהנחה (וסטיית התקן תומכת בכך), שירידות קטלניות לא יהיו, ובהנחה שרוב העליות מאחורינו, ומכיוון שאנחנו שבועיים לפקיעה, אני מתחיל להכין את הפוזיציה לפקיעה.
למעלה כמובן, לא נוגע. גם ככה 1160 קצת צפוף לי. אבל האדמומיות הקלה במדד משפרת את העמדה הזו.
למטה הזזתי ל P1040. היום זה על גבול הנועז. אבל צריך איזה קונטרה ל 1160. והמחיר שלהם זהה. מקווה שמכאן והלאה, השחיקה תעשה את שלה. הגנה על P1010 ועל P980 (הגנה ישנה שבנתיים אני משתמש בה במקום לקנות חדשה).
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני מתחיל להתכונן לפוזיציה הסופית לקראת פקיעה.
בהנחה (וסטיית התקן תומכת בכך), שירידות קטלניות לא יהיו, ובהנחה שרוב העליות מאחורינו, ומכיוון שאנחנו שבועיים לפקיעה, אני מתחיל להכין את הפוזיציה לפקיעה.
למעלה כמובן, לא נוגע. גם ככה 1160 קצת צפוף לי. אבל האדמומיות הקלה במדד משפרת את העמדה הזו.
למטה הזזתי ל P1040. היום זה על גבול הנועז. אבל צריך איזה קונטרה ל 1160. והמחיר שלהם זהה. מקווה שמכאן והלאה, השחיקה תעשה את שלה. הגנה על P1010 ועל P980 (הגנה ישנה שבנתיים אני משתמש בה במקום לקנות חדשה).
האם הגנה בפוטים כל כך רחוקה, אינה דורשת בטחונות גדולים מאוד?
זו תמיד התלבטות אצלי, אם אתה כותב ב-2 סטרייקים למטה את ההגנה אתה צריך 2000 ש"ח אבל ההפרש שקבלת בין האמצעי לתחתון יותר קטן ואז למה להשקיע את הבטחון של ה-1000 ש"ח כדי לקבל פחות?
אם התשובה היא אתה יותר מוגן כי אתה למשל כותב פחות, הרי ממילא אנחנו לא נותנים לעצמנו להגיע בפקיעה לשם אלא מזיזים רגלים לפי הצורך???