מאוד לא נעים מה שקורה היום, אבל זה עוד מילא.
החשש שלי הוא ממחר, כי אם אירופה תפתח ירוק (מה שצפוי לקרות) והחוזים בארהב יהיו ירוקים, אז זהבאמת עלול לכאוב.
Printable View
מאוד לא נעים מה שקורה היום, אבל זה עוד מילא.
החשש שלי הוא ממחר, כי אם אירופה תפתח ירוק (מה שצפוי לקרות) והחוזים בארהב יהיו ירוקים, אז זהבאמת עלול לכאוב.
מה שכן, אני מעריך ששאריות השוקת הבינונית שלי הפעם תפספס. יש לי C1170 מוגן C1180 (יחידה אחת בלבד). נו מילא. כפרה...
למה בעצם לא ניהלת אותה (אפילו שזו רק יח' אחת)? יכולת להרחיק ולהכפיל ולהיות יותר "שקט".
דווקא מוצא חן בעיני הרעיון של יחידה או שתיים (אני החודש עשיתי 2) של שוקת בינונית, אבל את הקולים הרחקתי עם הכפלה והם ב1200 כרגע.
כדי להזיז הרבה למעלה, הייתי צריך להכפיל לפחות פי 4. לא התאים לי בכלל. זה רק משחק. לא רציתי למצוא את עצמי הופך משחק לאסטרטגיה עיקרית. כשהיה שיא הירידות, קירבתי הגנה מ 1190 ל 1180. אז ממילא גם ככה אני במצב בסדר. אולי אפסיד 200 ש"ח. אולי הפקיעה תהיה מתחת ל 1180. יכולה עוד להיות הפתעה גם בכיוון הזה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
למשל הבוקר חשבתי להכפיל למרווח של 1180-1190. אם הייתי עושה את זה, המצב עכשיו היה פחות טוב.
ברוך מחיה מתים
איך שהשוקת קמה לתחיה. במזל סגרתי הבוקר סתם כך כשהקולים עוד היו אדומים רבע מהקול 1210.....
בהמשך ביצעתי נסיגה של חצי ל1220 בעלות של 30 תוך מלחמה על מחירים...
כעת נחכה לשאר אם כי מפתה אותי לקחת את הרווחים ולסגור סופית.
חברים,
למרות שהמצב לא נעים, חשוב מאוד לא לפעול מתוך לחץ.
לשקול לחשוב טוב טוב לפני שמחליטים משהו.
בהצלחה לנו
יפה מאד. כל הכבוד. חבל שלא חשבתי על זה גם בבוקר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
מצד שני, העליות היום לגמרי הפתיעו אותי. הייתי בטוח שנדשדש היום באזור ה 0.25% עליה.
נו טוף. לפחות יש קצת עניין בחיים
ומי זוכר את הארביטראז' של מינוס 0.5% בתחילת היום... :d
מה אתם אומרים ? למכור כמה קולים 1200 ולסמוך על השחקנים ?
אני מכרתי 1210 עם הגנה 1220 (יחידות בודדות).ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74