Re: שוקת רחבה יולי - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
האם לא כדאי להיות סבלניים יותר
כמה זמן השוק יכול לעלות ככה?
מצד שני חייבים ההפסדים הולכים וגדלים מיום ליום,
ואחד הדברים שלמדנו שנכון לחתוך הפסדים כמה שיותר מהר.
אך אם נצא מהשורטים או נמהר לקנות חזרה למשל את ה-1130
אולי נתחרט.
לא יודע מה אתכם, החודש אני מבולבל מאוד.
החודש לא מבלבל בכלל. מבאס קצת. אבל לא מבלבל.
אני לא עומד להמתין. אם העליות ימשיכו באופן משמעותי, אני אתחיל לדלג את C1160. הפסד או לא הפסד, זה לא מעניין אותי. הייתי מאד מתעצבן על עצמי אם לא הייתי סוגר היום את C1150.
בנוסף לכללים שניסחנו בחודשים קודמים לשוקת רחבה, אני מוסיף לעצמי כלל נוסף:
אף פעם לא להיתקרב יותר מ 6-7% ביחס לפקיעה הקודמת ולא משנה איפה המדד עומד ברגע נתון.
החודש הרשתי לעצמי להתקרב קצת בקולים כשהמדד היה 1050 לאור כל הדיבורים על מפולת וגבול עליון במפת הפוזיציות, ושילמתי לא מעט בהרחקה לאחור.
צריך לזכור שהרבה פעמים המרחקים בין פקיעות סמוכות לא רחוקים בסופו של דבר, למרות כל הרעשים בתוך החודש.
אני חושב שזמנם של הסקוויזים הגיע היום.
אם זה כך צריך לשים לב לרעיון מעניין, שהוא הפוך ממה שלמדנו:
המגדלים במפת הפוזיציות, הם לא מחסומים שהמדד לא יעבור אותם, אלא יותר מאיצי מדד. כי באזור המגדלים, השחקנים מתחילים להכנס לסקוויזים עצבניים.
צודק בהחלט.
ולגבי החודש, אני מאשים רק את עצמי. גם החודש התעלמתי באלגנטיות מכללי השוקת הרחוקה והתקרבתי מדי מלמעלה. ע'פ הכללים השבוע לא הייתי אור להיות כתוב יותר קרוב מ-1180.
אמרו מעתה-שוקת רחוקה היא אסט' לא בטוחה, אבל לא לכשעצמה, אלא בגלל שאנחנו חזירים תאבי בצע עם חוט שדרה של פוליטיקאי.
נראה לי שאני אכתוב תוכנה שתעשה את זה במקומי...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני חושב שזמנם של הסקוויזים הגיע היום.
אם זה כך צריך לשים לב לרעיון מעניין, שהוא הפוך ממה שלמדנו:
המגדלים במפת הפוזיציות, הם לא מחסומים שהמדד לא יעבור אותם, אלא יותר מאיצי מדד. כי באזור המגדלים, השחקנים מתחילים להכנס לסקוויזים עצבניים.
אני הייתי מנסח את זה טיפ טיפה אחרת.
מגדלים במפת הפוזיציות הם אינדיקציה (לא מעבר לזה!) על מיקום של הגדולים שבתסריט מסויים יכולים כפי שאמרת להאיץ במקום לבלום. בכל מקרה כמו שכבר ראינו יותר מפעם אחת - הם אמורים לשמש אותנו בתור המלצה בלבד
ציטוט:
פורסם במקור על ידי chizhk
אני הייתי מנסח את זה טיפ טיפה אחרת.
מגדלים במפת הפוזיציות הם אינדיקציה (לא מעבר לזה!) על מיקום של הגדולים שבתסריט מסויים יכולים כפי שאמרת להאיץ במקום לבלום. בכל מקרה כמו שכבר ראינו יותר מפעם אחת - הם אמורים לשמש אותנו בתור המלצה בלבד
אכן כך. גם בתור המלצה זו בעיה. מי ש"הומלץ" על ידי המגדלים, מצא את עצמו ב C1130 ו C1140.
אני מניח שאצל מי שכתוב בערימות של C1120, במיוחד כאלו שנכתבו כשהמדד היה באזורי ה 1070 ומטה, יש לחץ לא קטן.
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
האם לא כדאי להיות סבלניים יותר
כמה זמן השוק יכול לעלות ככה?
מצד שני חייבים ההפסדים הולכים וגדלים מיום ליום,
ואחד הדברים שלמדנו שנכון לחתוך הפסדים כמה שיותר מהר.
אך אם נצא מהשורטים או נמהר לקנות חזרה למשל את ה-1130
אולי נתחרט.
לא יודע מה אתכם, החודש אני מבולבל מאוד.
החודש לא מבלבל בכלל. מבאס קצת. אבל לא מבלבל.
אני לא עומד להמתין. אם העליות ימשיכו באופן משמעותי, אני אתחיל לדלג את C1160. הפסד או לא הפסד, זה לא מעניין אותי. הייתי מאד מתעצבן על עצמי אם לא הייתי סוגר היום את C1150.
אני גם כתוב ב 1160, מתחיל להזיע קצת. באיזה שלב אתה חושב לדלג לאחור?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
כנראה שלא היום.
אם מחר נתחיל לעלות באופן משמעותי, אני אתחיל לדלג אחורה. חלק מההגנות שלי נמצאות ב 1170. ולכן דילוג אחורה מהווה למעשה סגירה.
בכל אופן, חשוב לזכור שככל שהעליות ממשיכות, ככה הסיכוי לתיקון כלפי מטה עולה.
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
כנראה שלא היום.
אם מחר נתחיל לעלות באופן משמעותי, אני אתחיל לדלג אחורה. חלק מההגנות שלי נמצאות ב 1170. ולכן דילוג אחורה מהווה למעשה סגירה.
בכל אופן, חשוב לזכור שככל שהעליות ממשיכות, ככה הסיכוי לתיקון כלפי מטה עולה.
נראה לי שדווקא ברגעי לחץ צריך להיצמד לכללים.
לפי הכללים של שחקן ברגע שהאופציה הכתובה מכפילה את עצמה צריך לדלג לאחור 2 סטרייקים. מכיוון שכתבתי במיצוע אני מדלג לאחור את חלק הרגל שהוכפל. כך שאני עדיין כתוב חלקית ב 1160 ועכשיו גם כתוב ב 1180
איזה קטע. בסוף היום נגמר לי ברווח. לא גדול, אבל עדיין חיובי.