supgog אתה צודק לגמרי
שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל קוראי האתר
דוד
Printable View
supgog אתה צודק לגמרי
שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל קוראי האתר
דוד
זה מאד פשטני להפיל את התנהגות השוק על פרמטר זה או אחר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי supgog
העניין העיקרי הוא שאחרי הרבה ימי עליות רצופות. בא תיקון.
suppog,ציטוט:
אני מבין מדבריך שכתבת החודש שאתה לא כותב שקתות בס"ת נמוכות, כל הכבוד על ההחלטה, כל איש באמונתו חי.
אבל מדבריך החודש נשמעת מין ביקורת סמויה על כל האחרים שכן ממשיכים בשקתות.
התחלתי את החודש עם כתיבת 1210 בשליש מהבטחונות, המדד המשיך לעלות וכתבתי 1220בעוד שליש, המדד המשיך לעלות וכתבתי 1230 בעוד שליש.
גם אם היה מתרחש סקוויז ביום ראשון, אני לא חושב שהיינו רואים פקיעה מעל 1210, ואם היה סקוויז לפני שבוע, היה לי מספיק זמן להרחיק, מה גם שהיו כתיבות נוספות ב 1220 ו 1230.
אני מספר את כל זה על מנת להראות שעם התנהלות נכונה, ניתן לגרד כמה גרושים גם בסטיות נמוכות.
גמר חתימה טובה לכולם!
ייתכן שזה פשטני, ייתכן שהיו גורמים נוספים אבל העובדות הן שלא מדובר בתיקון (שכן המדדים עלו) ושהוא לא היה אחרי ימי עליות רצופים (גם ברביעי וגם בחמישי ראינו סגירות מעורבות ולא עליות ברורות) ואולי הכי חשוב הוא שבשישי בצהריים כבר עמדו החוזים בS&P על 1138.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ואם כבר מדברים, באיזו מן שוקת רחבה עומדים על פחות מאחוז וחצי מרחק, למעלה משבוע לפקיעה ולא מזיזים?
אני לא אומר שאי אפשר להרוויח בסטיות הנוכחיות, רק תכניסו לפרופורציות נכונות את הסיכון, ולא צריך להיות חמדנים.
אאחל רווחים לכולם.
ניתן לראות באי עליה (כאשר באותם תנאים בהזדמנות אחרת היו עליות חדות) גם כסוג של תיקון.ציטוט:
לגבי השוקת, כל אחד לפי רמת הסיכון שלו. אני כתבתי כמות קטנה של 1200 כאשר המדד היה נמוך מאד. רוב השוקת שלי הייתה ונשארה 1220. לא התאים לי להזיז אותו. פעלתי לפי ההערכה שהייתה לי. אני לא רואה בזה חמדנות. בסך הכל כיוונתי נמוך מאד החודש. 3.5% בסך הכל. זה לא חמדנות.
וזה בסדר גמור שאתה יושב בחוץ. אני בכל זאת מעדיף 3.5% לחודש על פני 0.1% בפיקדון בנקאי.
ללא ספק היום מהווה הפתעה. ולא מהנעימות.
אבל: Don't Panic.
דמי כיס,
אתה מחכה עדיין עם 1200 שיש לך?
אגב, לדעתי הפקיעה תיהיה נמוכה מ 1200
עדיין אינני סבור כי 1200 ישלם, רק בבקשה ממך, היות ורבים כאן קוראים את דבריך, אל תשווה את השוקת שלך למק"מ, כי אתה עושה צחוק מהשוק.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אין בעולם דבר כזה 3.5% בעולם מובטח, וברמות תשואה האלה אין ברירה אלא להפסיד מידי פעם, גם אם זה לא יקרה החודש.
ציטוט:
סאפ,
לצערינו לא נחסך הסקוויז ולא מהסיבה שהעלית.
בכל מקרה, הפקיעות האחרונות, המדוייקות - השכיחו לנו ושוב חטאנו בחטא הגרידיות ו/או היוהרה.
אני ממתין מכמה סיבות:ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
1) אני עדיין ברווח, אז לא בוער לי.
2) בעבר, תמיד כשפעלתי בלחץ, הצטערתי אחר כך.
3) אם העליות הן אכן כתוצאה של סקוויזים, הרי שצריכה להיות התמתנות כלשהי.
אז כל עוד המצב במסגרת מה שאני יכול להרשות לעצמי, לא בוער לי לברוח.
אבל אין ספק שהמצב לא נעים.
די נו. אני לא משווה לשום דבר. וברור שאפשר גם להפסיד. זה חלק מהמשחק. ואולי החודש 1200 כן ישלם. לך תדע. תמיד יכולות להיות הפתעות. אני מעריך (ומקווה) שלא.ציטוט: