למה אתה קורא עלייה סבירה?ציטוט:
פורסם במקור על ידי supgog
ולמה רק בהינתן עלייה סבירה.? גם אם המדד עולה נוןסטופ עדיין יש פרמיות (אם כי לדעתי עיקר העבודה בשבועיים אחרונים של החודש).
Printable View
למה אתה קורא עלייה סבירה?ציטוט:
ולמה רק בהינתן עלייה סבירה.? גם אם המדד עולה נוןסטופ עדיין יש פרמיות (אם כי לדעתי עיקר העבודה בשבועיים אחרונים של החודש).
ומהו הרווח הרצוי?ציטוט:
לא מצדד בשוקת רחבה, אבל עליה בסטיה, נניח ל- 20-21% יכול להחזיר אודם ללחיי פוטים וקולים צמוקים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
ואם זה יקרה לתוך הסופ"ש, ניתן לכתוב ביום א', ולקבל קצת בשר.
כפי שאני תופס את השוקת הרחבה, גם סטייה של 20-21 הינה נמוכה למדי, אך בהחלט כזו שאפשר להתמודד איתה.
הסטייה הרצויה תלויה כמובן גם ברוחב השוקת אותה רוצים לכתוב, שכן השפעת הווגא גבוהה פי כמה וכמה באופציות שקרובות לכסף.
בהנחה שהמדד לא יברח עד יום ראשון מעבר לסביבות 1130-1150 (לא הייתי פותח שום צד בחמישי, וודאי שלא אחרי ירידות שכאלה וחוסר וודאות לגבי הסופש), עליית הסטיה לאיזור ה18-19 (עם עדיפות ל19 ואף יותר) יכולה בהחלט לשכנע אותי לבצע פעולה.
לילה טוב.
supgog.
מפת הפוזיציות:
נראה שגבול עליון 1190 יש עוד אופציות פזורות 1160-1180 ולכן עדיף פקיעה בסביות 1140... לצד הפוט נמכרו עוד PUT 1120 כבר הגיעה ל41K
היום כנראה ירידות מלווה בסטייה עולה.... הגיעה הזמן לכתוב עוד PUTS?
שוב מתחילה לי ההרגשה מחזיקים את השוק טיפה למעלה, אם כדי למכור קולים או לקנות הגנות זולות לפוטים.
בכל מקרה, בכזה מצב אני אחכה עם פתיחת רגל הפוט (שעוד לא נגעתי בה החודש).
עוד לא פסלתי גם את האפשרות לחכות עם הפתיחה לראשון.
לא אתפלא אם נראה את המעוף יורד היום עוד כחצי אחוז לפחות, ובכל מקרה נראה לי ששווה לחכות עד 15:30 לראות את דרישות האבטלה ולקבל אינדיקציה לגבי הכיוון בסופש.
דרך אגב, החוזים כבר מאותתים על ירידות (ולכן אמרתי קודם שאין להתייחס לחוזים בשעות המוקדמות של הבוקר), אך עדיין עוד אין לדעתי לייחס לזה חשיבות מיוחדת.
שיהיה יום מוצלח :) .
ממש לא יאומן מה שקורה. מישהו משקיע הרבה מאד כסף או שאולי פשוט אין מוכרים.
נקווה לעוד ירידה קטנה בחוזים בחו'ל שתעזור לנו :)
ממש לא ברור מה קורה כאן.
לא מדובר על ירידה מינורית ,
מוזר.
אני קניתי פוטים במטרה לכתוב כאשר תהיינה ירידות,
מקווה שלא טעיתי.
אני קנוי ב-1070 ומתכוון למכור 1080 .
מה דעתכם על קידום רגל הקול, שהרי התנאים של שחיקה של 50% מתקיימת
ובכל זאת מעט מפחיד אותי.
התנאים גורסים גם שחיקה יציבה במשך 3 ימים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
למה נראה לך שמישהו משקיע הרבה כסף כדי להחזיק את מדד 25?ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
מחזיקים גם את מדד 75 ?
לי נראה יותר שלא מאמינים בירידות לאורך זמן ולכן אין לחץ של מוכרים לא מצד הציבור ויותר משמעותי לא מצד המוסדיים.
אם הירידות בארה"ב ובאירופה ימשכו גם בסופ"ש, בצורה משכנעת, יכול להיות שזה יגביר את הלחץ ואז נראה ירידות יותר משמעותיות בראשון.
עד אז כנראה מחכים.