Re: שוקת רחבה אוקטובר - דיונים ופרשנויות
המשך העליות היום מתחיל לרמז על הרחקות בצד של הקולים. כרגע האסטרטגיה בכללותה נמצאת אצלי ברווח של 2.3%. כך שאין אקדח מול הרקה. אבל עדיין, השוק שועט למעלה. ועם כל יום שעובר, כנראה שעוד גב' כהן מחדרה (או יותר נכון בעלה), מרגישים שהם הפראיירים היחידים שנמצאים בחוץ, ונכנסים.
דמ"כ שים לב שאפילו אסטרטגית שחקן הפעם היא לונג (לראשונה מאז...)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
דמ"כ שים לב שאפילו אסטרטגית שחקן הפעם היא לונג (לראשונה מאז...)
מה שמבטיח שסוף סוף יגיעו הירידות.
סתם, סתם. בדיחה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
המשך העליות היום מתחיל לרמז על הרחקות בצד של הקולים. כרגע האסטרטגיה בכללותה נמצאת אצלי ברווח של 2.3%. כך שאין אקדח מול הרקה. אבל עדיין, השוק שועט למעלה. ועם כל יום שעובר, כנראה שעוד גב' כהן מחדרה (או יותר נכון בעלה), מרגישים שהם הפראיירים היחידים שנמצאים בחוץ, ונכנסים.
היום קניתי מרווח עולה אחד ב 1290-1300 בשביל הפסיכולוגיה.
אם המדד יגיע לאיזור ה 1280 אחשוב על הרחקה של הרגל+ מימוש המרווח. בצד הפוטים עיביתי את הרגל על כתיבות ב 1160. נקווה לשבוע רגוע...
אני קניתי קולים פתוחים ב-1340 ב- 50 ש"ח
למרות העליות עתה הם ב-40 ש"ח.
שימו לב שאפילו 1310 בירידה למרות העליות.(אולי בשל העליות בקולים בסוף המסחר ביום חמישי, אך אולי בגלל הריחוק מ-1260)
וגם בשל הקירבה לזמן הפקיעה - 11יום.
כתוב ב-1310 עם הגנה 1320
וב- 1180 עם הגנה ב-1160
יש גם שנשחקו כבר ב-1130.
קשה לקרוא למה שהיה היום מימוש. אפשר רק להסיק שמתחילים להיות אנשים שהגיעו למסקנה שגבוה וכדאי להיות קצת בחוץ.
מה שהיה היום. לדעתי, זה הורדה מכוונת של השחקנים/מוסדיים.
יחד עם כך, אני סבור כי השחקנים ניצלו את היום על מנת להמשיך לדלג קולים למעלה ולכתוב פוטים על 1240-1250 (וכתיבות קולים רחוקים יותר, באיזור 1280).
זה נראה כמו התכוננות לאפשרות של סקוויז שיגיע בימים הקרובים.
אין הכרח שזה יקרה, אך אני לא לוקח סיכון- כתוב מ1330 (ומעלה) ומ1170(ומטה).
מחכה לראות את מפת הפוזיציות של היום על מנת להווכח אם אני צודק בהשערותיי.
מתחיל לתכנן יציאה במקרה שהמדד יזוז 30 נקודות לאחד הכיוונים.
בינתיים ברווח יפה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
קשה לקרוא למה שהיה היום מימוש. אפשר רק להסיק שמתחילים להיות אנשים שהגיעו למסקנה שגבוה וכדאי להיות קצת בחוץ.
נשמע כמו משאלת לב.
נראה שהנאסדק בעלייתו התלולה יראה סימנים של האטה מחר,
אך יתכן מאוד שנראה עליה בשאר המדד.
אני הסתכנתי יותר מארטי וכתוב על P1180 ו- C1310
החשש שלי מה-CALL ולא מה- PUT ׁ(היום כתבתי עוד פוטים 1180)
סה"כ ברווח יפה החודש. (בתקווה שלא ישתוללו המערכות)
עשיתי היום "סגירה ארטיסטית" של הפוזיציה העליונה, שכן אני מתחיל לחשוש מסקוויז (במיוחד ששחקן ציין כי השחקנים ישאפו להעיף את המדד לשמים אם לא יצליחו להחזיק אותו, וזאת מכיוון שהם קונים קולים זולים בכמויות גדולות).
כמו שאומרים - מי שפחדן לא יתעשר אבל גם לא ימחק.
במקום לקנות את הכתיבות 1330 ב25 שקל ליחידה לפני עמלה (נכתבו בסביבות 45-50 לאופציה),
ביצעתי קניה של 1310 , ביחס 2:5 בעלויות של 55-60 שקל ליחידה.
העניין חסך לי קצת יותר מ200 שקל אם מתחשבים בעמלות.
הרעיון הוא שעקב המרחק, ה1330 ישחק קודם, וגם אם נראה תנועה למעלה יזנקו ה1310 מספיק על מנת לכסות את הנזק ולאפשר סגירה מוקדמת ברווח).
מה עוד שבמקרה של ירידה חזרה לאיזור 1220, 1330 יהא כמעט לא סחיר ואילו את ה1310 הקנויים אני סבור שאוכל למכור כדי לנסות להרוויח עוד כמה גרושים.
כפי שאמרתי שבוע שעבר, אני מציע לאלו שכתובים מתחת 1310 לנצל את השחיקה בינתיים על מנת להרחיק למעלה.
אני הוצאתי את עניין השחקנים מהשיקולים שלי בכלל. כן סקוויז, לא סקוויז. בשוק שהציבור שולט בו, השחקנים הם עלה נידף ברוח.
אני כן אוהב את הרעיון של הרחקות למעלה במצב של רווח. אבל אולי בהמשך השבוע. כרגע אני לא נוגע בשום דבר למעלה.
דווקא למטה אני מסתכל על מה אפשר לעשות. יש לי קצת 1160, וכל השאר מתחת לזה. 1160 הוא פתאום נמוך מאד. 1180 קצת קשה לי פסיכולוגית. אולי אני אלך על כמות קטנה.