1200 משום מה עדיין נראה לי קרוב אני היום פותח את רגל הפוט - לאחר שחיכיתי יותר מדיציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
Printable View
1200 משום מה עדיין נראה לי קרוב אני היום פותח את רגל הפוט - לאחר שחיכיתי יותר מדיציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
יש כתבה בביז בראשי על סוחר שכביכול מחזיק את השוק בגלל שמכר סטיה...
לא נשמע לי אמיתי..
מכרתי היום קצת פוטים חשופים ב 1050 + כמה יח' בודדות של 1080 מוגן ב 1060.
יש לי עוד מספיק בטחונות פנויים, מקווה לנצל אותם בהמשך ירידות.
בצד הקולים היו לי גם צמדים של 1220 מוגן ב 1240, קירבתי את ההגנה ל 1230 בעלות של 10 ש"ח ליחידה. כך שיחררתי בטחונות למקרה ויבואו עליות.
לי נראה שהמעוף עוד לא סיים להשלים פערים ויש עוד לאן לרדת.
אם חיכיתי עד עכשיו (לצערי) עם הצד של הפוט, נראה לי שאחכה גם למחר על מנת שאוכל להתרחק מעט (בתקווה) ולהשיג רווח נורמלי.
הייתי רוצה לכתוב 1060 על מנת להיות מספיק רגוע, אך הרווח שם עוד לא מספק.
גם אני מתלבט בענין פתיחת הפוטים
אבל אני מתחיל לפתוח מעט היום,
כדי שאם שוב תהיינה עליות לא יהיה מאוחר.
קונה 25% בערך
השוקת כבר ברווח של 2% בערך (לא הרחקתי את ה1200 לפני מס' ימים.
המאזן ליולי עמד על -49.8 מיליארד.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
ובקשר לשאלה, היות ואיש לא ענה, אספר כי בעשור האחרון לא היה ולו חודש אחד (!) בו סיימה ארהב עם מאזן מסחרי חיובי, כל חודש מחדש ייבאה ארהב יותר משייצאה.
לי הכתבה דווקא נראית אמינה - חוסר המיתאם הפתאומי הזה בהחלט חשוד. אבל מה זה משנה - הירידות הגיעו ! עוד יום אדום כזה ואנחנו על הסוס !
ואז תתחיל לדאוג מרגל תחתונה :dציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
זו הסיבה שעוד לא פתחתי כזו :) מקווה מחר לפתוח 1060 עם הגנה צמודה ב1050.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
אם הירידות לא יאכזבו, אולי אפילו אצליח לסחוט איזה 45 שקל ליחידה (האמת שזה טיפה מוגזם, אבל אפשר לקוות).
בניגוד לצד הקולים, בפוטים לעולם אינני עובד ללא הגנות ורק לעיתים נדירות עם הגנה לא צמודה. מי יודע מה יוליד המצב הביטחוני בארצנו באיזה סופש חביב ושטוף שמש.
אשתף אתכם בלקח שלמדתי החודש: לעולם לא להגיע לפתיחה מלאה בצד אחד (צד הקולים אצלי) ללא פתיחת הצד השני. ניתן וכדאי לפתוח באופן לא סימטרי (מבחינת הזמן לפחות) את הצדדים על מנת לסחוט עוד כמה שקלים, אך לא להגזים ביחסים, כלומר, בעת הפתיחה לפתוח טיפה גם בצד אליו חושבים שהשוק ילך, ולאזן את הצדדים בזמן.
אפילו שהחודש יצאתי מכך ללא נזק, היה חסר אחוז בודד על מנת שהייתי פועל לפי שיטתי ומזיז את הקולים, דבר שהיה מסב נזק משמעותי היות ולא היו פוטים שנשחקו.
אז איך אמרו פה כמה אנשים: יאללה ירידות 8-) .
כאמור, בעת סטייה משמעותית מהתחזית...ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
בחודש הקודם הנתון הפתיע ב3 מיליארד וראינו תגובה, ראה איך משפיע עליו (כמובן שלא מדובר רק בנתון הזה, ובכל זאת) גרעון הגבוהה בכמעט 8 מיליארד מהצפוי (אני מעריך גם כי הרבה מהירידות שראינו בהמהלך היום בחוזים עוד לפני הפרסום, מעבר לכמעט אחוז שהיה בפתיחה מהמאקרו של אסיה, הגיע מסוחרים שהבינו שהגרעון הצפוי לפי האנליסטים אופטימי מידי).
רק אזכיר להזהר משאננות ולא לכתוב קרוב מידי.
זכרו את שהיה חודש שעבר שהמדד עלה כמעט ברצף מ1050 ל1130.
עליה סבירה בסטייה ואצטרף לשוקת החודשית.
לדעתי גבולות ראויים הם 1060-1200, ואצטרף אם וכאשר כתיבות אלו יניבו את הרווח הרצוי.