דמי כיס - לא רציתי להישמע צודק. רק להזהיר. אבל מדברייך אני למד שזה לא כך מצטייר ולכן אני מתנצל. בשעה זו ליבי עמכם, ואני מבקש להתנצל אם הדברים הובנו אחרת.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
Printable View
דמי כיס - לא רציתי להישמע צודק. רק להזהיר. אבל מדברייך אני למד שזה לא כך מצטייר ולכן אני מתנצל. בשעה זו ליבי עמכם, ואני מבקש להתנצל אם הדברים הובנו אחרת.ציטוט:
דאקס מתקן בצורה דרסטית.
אני מקווה שברננקי ישלוף משהו היום בנאום, כי אחרת השוק יחזור לרדת.
תזכרו תמיד מה שחשוב זה לא מה שהיה, אלא מה הציפיות לעתיד.
אני מקווה שאף אחד לא מגדיל בטחונות החודש, תזכרו להישאר בגבולות ההפסד שהייתם מוכנים להפסיד מהתחלה.
אם תדעו לא להימחק החודש אז אתם יכולים לקרוא לעצמכם שחקנים
להימחק אולי לא אבל נספוג הפסדים כבדים מאוד בכל מקרה.
"שחקנים" שקיבלו כרטיס אדום עם הרחקה מהמגרש.
אני מדבר בשם עצמי בלבד.
אני, כמו גם כמה חברים כאן, מכרנו פוטים מתחת ל900 נקודות במחיר מעל מאה ש"ח.
וגם כמה חברים וגם אני, חששנו לרגע שזה מוזר שהם "נבלעים" כל כך בקלות.
אני חושב שגם במשבר של 2008 השוק לא נדד מעל 20 אחוז בטווח של חודש..
הנקודה שלי ששום גוף לא פשט רגל ובעיקר זאת פאניקה, וב30 אחוז סטיית תקן, ולאחר שכבר ירדנו די הרבה,
אולי זאת הזדמנות פז עכשיו למכור מתחת ל900 נקודות לפני השחיקה של הסופ"ש ולפני השבועיים האחרונים של החודש... כמובן להציב לעצמכם גבולות...
זאת אומרת שאם המדד ימשיך לגלוש לעבר 1000 (גם שם אפשר לראות שיש מחסום טכני\פיסכולוגי מאוד גדול-ניתן לראות זאת בגרף מהמשבר שעבר) אז לסגור\להרחיק מתחת ל 800 נק'.
מי חושב כמוני?
גיא
מילה אחרונה בעניין השוקת הרחבה:
זהו חודש מטורף לגמרי. לא מעט אסטרטגיות הפסידו החודש, והרבה. השוקת אינה יוצאת דופן בעניין הזה.
מסחר בנגזרים אינו פיקניק, ולא משנה מה האסטרטגיה. הסיכוי להצליח ולהרוויח תלוי (לדעתי) בכך שאנחנו לא רובוטים אלא בני אדם חושבים.
לניסיון יש השפעה רצינית מאד על ההצלחה.
ההתנהגות שלי החודש, הרבה יותר טובה מאשר בספטמבר המפורסם, אבל עדיין יש הרבה מה לשפר.
עדיין מוקדם מאד לסכם, אבל יש לי מסקנות אישיות ודברים שהייתי עושה אחרת החודש, וגם אעשה אחרת במשבר הבא.
ענייני תוחלת צריך למדוד לאורך שנים. ורק אז אפשר יהיה להגיע למסקנה.
ונחזור לשוטף:
היום היה אחד הימים המטורפים ביותר שהיו. אני מצהיר כאן חגיגית שאני לא מבין כלום. נאדה. לא יכול להסביר מה קרה.
ברננקי נואם ויש ירידות. ואחר כך עליות מוטרפות.
דאקס מטייל לו במינוס 7%, ומסיים ב 0.
מה יהיה מחר? אין לי מושג קלוש. אני מניח שלא תהיה מפולת.
השאלה אם השפנים שברחו בימים האחרונים, ובעיקר ביום ראשון, ישובו חזרה מחר לפני שהשוק בורח להם למעלה.
אם מישהו היה מכריח אותי להמר, אז אולי יהיו עליות 2%.
אם היום בצהריים, אמרתי לעצמי שאני חייב לברוח בספיד מה P990 שיש לי, פיתאום עכשיו נראה לי שהם ישחקו רציני מחר.
בסוף עוד נאכל אותה מהקולים.
דמי כיסציטוט:
אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם
אני מקווה מאוד שתרוויח גם החודש, אך בכל מקרה הערכתי נתונה לך עד מאוד, אתה אדם מיוחד, לפני היותך סוחר, וזה בעקבות כל ההתנהלות שלך בשרשור.
עלה והצלח איש יקר
הי ptreus
תודה על המילים החמות! :P
היום נפתח בעמידה, אבל זו עמידה מתוחה מאד.
אני חושב שהמשחק היום יהיה הסטיה. אם השווקים ירגעו קצת, הרי שהסטיה תרד, ואיתה גם מחירי האופציות.
בוקר טוב חברים.
פתחתי את היום בכתיבה נוספת על ק1200 (מוגן 1280). קיבלתי 115 שח ליחידה (2 יחידות).
קשה לי לראות מצב שק1200 ישלם ואף אינני מאמין כי הוא יתנפח בהמשך החודש.
צריכה להיות עליה רצינית בסופש כדי שבראשון הוא עדיין יהיה שווה את מחירו כעת.
http://zerosum.co.il/Users/1378/Positions/Show/15637
אופסס מרב פאניקה פתחתי מבערים כתובים ב 1140 עכשיו גם משם אחטוף??
לעזאזל איזה חודש מזופת..
להבא נדע להישמר שאת מצטרפת :d :? :shock: :oציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r