Re: שוקת רחבה יוני - דיונים ופרשנויות
[quote="Long"]
אני אחכה קצת לירידות על מנת לפתוח את הרגל התחתונה.
quote]
שאלה. זה לא נקרא הימור על כיוון. מי אומר שיהיה ירידות, אולי מגיע זינוק.
אם בטוח על כיוון, עדיף לקנות פוטים בתוך הכסף, אולי אפילו ממונף ולהתעשר. :?:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
................
אם כבר שוקת אז בינונית , התפעול שלה קל מאוד. ניתן לכתוב במרחק 7 סטרייקים אם הגנות. העקרון דומה לניהול שוקת רחבה אך התפעול אגרסיבי יותר ,ההכנסות מגיעות מקידום הצד המרוויח באופן מדוד מבלי שצריך להשיג לאחור את הצד המפסיד, והכי "חשוב" כיוון שהתקבול ליחידה גבוה יותר אז צריך פחות יחידות=פחות אופציות.
תוכל בבקשה להסביר יותר לגבי מה אתה עושה עם הצד המפסיד? נניח לדוגמא הגבול התחתון שלך הוא 1200 והעליון 1250. נניח שהמדד יורד ל 1210 מה את עושה?
בדוגמא שנתת זה קרוב מדי.
אם התחלת בתחילת החודש וכרגע זה הפוזיציה אליה הגעת בשבוע הפקיעה אתה צריך להיות ברווח נאה!
בתחילת החודש, קח מהמדד 7 סטרייקים לכיוון , פתח עם הגנות, צריך לתכנן את מרחק ההגנות לפי סטיה. ציר=1200, קולים 1270,פוטים 1130.
מדד יורד , אתה מקדם את כתיבת הקול למטה, כל כתיבה כזאת מכניסה לך כסף.
אתה בפוט הכתוב לא נוגע, הוא מתנפח ואתה מתעלם. ממשיך לאסוף כסף מהקולים.
הצפייה שהמדד יתקן למעלה או ידשדש או יאט קצב ירידה, ההגנה שלך זה המרחק שהמדד צריך לעבור.
המשך ירידות אתה ממשיך לאסוף כסף מהקולים שאתה ממשיך לכתוב.
אגב, הקרוב של הצד המרוויח קובע לך את נקודת היציאה שלך.
הסכנה: קרובים תכופים מדי/קרובים מדי שאז המדד מתהפך ודורס אותך בדרך למעלה. סכנה אחרת שאין תיקון מדד נע רק לכיוון אחד בעקביות וקצב איסוף המזומן מצד המרוויח אינו מספיק לכסות את התשלום בצד המפסיד-הכתוב.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
................
אם כבר שוקת אז בינונית , התפעול שלה קל מאוד. ניתן לכתוב במרחק 7 סטרייקים אם הגנות. העקרון דומה לניהול שוקת רחבה אך התפעול אגרסיבי יותר ,ההכנסות מגיעות מקידום הצד המרוויח באופן מדוד מבלי שצריך להשיג לאחור את הצד המפסיד, והכי "חשוב" כיוון שהתקבול ליחידה גבוה יותר אז צריך פחות יחידות=פחות אופציות.
תוכל בבקשה להסביר יותר לגבי מה אתה עושה עם הצד המפסיד? נניח לדוגמא הגבול התחתון שלך הוא 1200 והעליון 1250. נניח שהמדד יורד ל 1210 מה את עושה?
בדוגמא שנתת זה קרוב מדי.
אם התחלת בתחילת החודש וכרגע זה הפוזיציה אליה הגעת בשבוע הפקיעה אתה צריך להיות ברווח נאה!
בתחילת החודש, קח מהמדד 7 סטרייקים לכיוון , פתח עם
הגנות, צריך לתכנן את מרחק ההגנות לפי סטיה. ציר=1200, קולים 1270,פוטים 1130.
מדד יורד , אתה מקדם את כתיבת הקול למטה, כל כתיבה כזאת מכניסה לך כסף.
אתה בפוט הכתוב לא נוגע, הוא מתנפח ואתה מתעלם. ממשיך לאסוף כסף מהקולים.
הצפייה שהמדד יתקן למעלה או ידשדש או יאט קצב ירידה, ההגנה שלך זה המרחק שהמדד צריך לעבור.
המשך ירידות אתה ממשיך לאסוף כסף מהקולים שאתה ממשיך לכתוב.
אגב, הקרוב של הצד המרוויח קובע לך את נקודת היציאה שלך.
הסכנה: קרובים תכופים מדי/קרובים מדי שאז המדד מתהפך ודורס אותך בדרך למעלה. סכנה אחרת שאין תיקון מדד נע רק לכיוון אחד בעקביות וקצב איסוף המזומן מצד המרוויח אינו מספיק לכסות את התשלום בצד המפסיד-הכתוב.
זו אחת האסטרטגיות ההזוויות שקראתי. לפי מה שתארת (חסר תאור , ויתכן ואתה עושה עוד פעולות) זה נראה גרסה עדינה יחסית של הכפלת הימור.
הסתכלתי 20 שניות על המספרים ליולי למשל: 7 סטרייקים עם הגנה צמודה נותן 130 שח (כמעט בדיוק) לכל כיוון.
נאמר השוק זז 4 אחוז, שזה 5 סטרייקים. וכל סטרייק אתה מקדם ומרוויח 60 שח (בתחילת החודש, זה ההפרש ב8 סטרייקים עכשיו) נגיד אפילו קידמת עוד סטרייק (השישי) בשביל הפאנן.
יצא שקיבלת נאמר 360 שח ועוד 260 שח ואתה מחזיק פוטים שני סטרייקים מהכסף וקולים 7 סטריקים תקבול 660 לך זה נראה דיל טוב?
פחות מסוכן, או יותר קל לניהול משוקת רחבה? הצחקת אותי
א.
נב.
שאני אומר שוקת רחבה אני מתכוון לזה (לא רחבה כמו של DAVID אלא שני סטריקים אחרי דמי כיס...)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי רמי
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Long
אני אחכה קצת לירידות על מנת לפתוח את הרגל התחתונה.
quote]
שאלה. זה לא נקרא הימור על כיוון. מי אומר שיהיה ירידות, אולי מגיע זינוק.
אם בטוח על כיוון, עדיף לקנות פוטים בתוך הכסף, אולי אפילו ממונף ולהתעשר. :?:
תשובה
זה לא בדיוק הימור על כיוון יותר בכיוון של חצי הימור
נניח שלא אפתח בכלל רגל פוטים
סביר להניח שאצליח להרויח מרגל הקולים כיוון שאין צפי לפקיעה מעל 1300 ביולי.
אבל כמובן זה יהיה ביזבוז של בטחונות.
כרגע יש צפי לירידות הרבה יותר מאשר עליות.
לכן אם נרד ונגיע לאיזור 1185 אוכל לפתוח רגל פוטים יותר רחוקה ובטוחה.
אם יהיה דישדוש אני אפתח את הרגל מאוחר יותר (לא יקרה כלום הטתה ליולי חסרת משמעות)
אם יהיו עליות אני אמהר לפתוח את רגל הפוטים ומקסימום הפסדתי קירוב אחד.
מאוד מאוד שונה מלקחת פוטים חשופים.
חודש מעולה עבורי.
כעת ברווח של 4.3%
לאחר שה- C1290 נשחק עד דק,
וכן עזר ה-C1240 שנשחק ביומיים האחרונים ונראה לי שנשאר אתו לפקיעה.
למטה נשארתי רק עם 10 יחידות של P1110 (אם הייתי משאיר את ה-P1120 הייתי גומר החודש ברווח של כמעט 6% אבל מבחינתי זה היה צעד נכון, במבט של שוקת רחבה, את ה-P1140 הרחקתי בזמן ולא הסב כלל נזק אפילו ההיפך)
כמעט לא נשאר בשר, גם אם לא אזיז כלום עד הפקיעה אגיע רק ל- 4.77% (רק ביחס לרווח העכשוי, שלא ישמע שאני לא מרוצה מכך)
הצלחות לכולם.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
חודש מעולה עבורי.
כעת ברווח של 4.3%
למטה נשארתי רק עם 10 יחידות של P1110 (אם הייתי משאיר את ה-P1120 הייתי גומר החודש ברווח של כמעט 6% אבל מבחינתי זה היה צעד נכון, במבט של שוקת רחבה, את ה-P1140 הרחקתי בזמן ולא הסב כלל נזק אפילו ההיפך)
כמעט לא נשאר בשר, גם אם לא אזיז כלום עד הפקיעה אגיע רק ל- 4.77% (רק ביחס לרווח העכשוי, שלא ישמע שאני לא מרוצה מכך)
הצלחות לכולם.
יש לי שאלה אליך.
ראיתי שאתה מנהל כמה אסטרטגיות.
כולן בכסף אמיתי?
יש לך חשבונות נפרדים?
בשבילי אסט' אחת לנהל זה מספיק כאב ראש :d
ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonyk
ציטוט:
חודש מעולה עבורי.
כעת ברווח של 4.3%
הצלחות לכולם.
יש לי שאלה אליך.
ראיתי שאתה מנהל כמה אסטרטגיות.
כולן בכסף אמיתי?
יש לך חשבונות נפרדים?
בשבילי אסט' אחת לנהל זה מספיק כאב ראש :d
נכון אני מנהל כמה אסט'
יש לי חשבון גם בגאון טרייד וגם בטרייד 1
אני לא כל כך מסתדר עם התוכנה והשרות של גאון טרייד(זה לא אומר שהם לא בסדר, לי זה פחות מתאים)
אני בדיון עם טרייד 1 ובנק איגוד על אפשרות לפתוח כמה חשבונות או ערוצים במקביל עם גג בטחונות משותף.
נראה שזה הכיוון, ונראה שזה אפשרי אנחנו בשיפוצים אחרונים.
אודיע לך אם יסתדר וכיצד?
כרגע מנהל הכל בטרייד 1 ועובד במקביל עם זירוסם, אבל בגלל ששם המחירים לא פעם מעוותים, אני עובד עם XL שבניתי לעצמי.
בקשר לכסף חי- כל מה שאני מפרסם כאן זה בכסף חי, מה שמופיע תחת שמי בזירוסם(שלא מופיע כאן באתר), אלו נסיונות בדמה, מנסה ללמוד לפני שפועל בכסף חי.
3 חודשים אני מנהל אוכף בדמה, עכשיו החלטתי לפתוח ליולי בחי.
ציטוט:
..........
אני בדיון עם טרייד 1 ובנק איגוד על אפשרות לפתוח כמה חשבונות או ערוצים במקביל עם גג בטחונות משותף.
אודיע לך אם יסתדר וכיצד?
כרגע מנהל הכל בטרייד 1 ועובד במקביל עם זירוסם, אבל בגלל ששם המחירים לא פעם מעוותים, אני עובד עם XL שבניתי לעצמי.
....................
נשמע לי רעיון מוזר מאד, לפתוח כמה חשבונות. זה יכול להביא אותך לדברים משונים. שאסטרטגיה אחת שלך תקנה מעצמך אופציה שאתה מוכר באסטרטגיה שניה.
אין שום סיבה בעולם לפתוח כמה חשבונות. נכון שהתוכנה מוגבלת. אבל תכסה על זה עם כלים חיצוניים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
..........
אודיע לך אם יסתדר וכיצד?
....................
נשמע לי רעיון מוזר מאד, לפתוח כמה חשבונות. זה יכול להביא אותך לדברים משונים. שאסטרטגיה אחת שלך תקנה מעצמך אופציה שאתה מוכר באסטרטגיה שניה.
אין שום סיבה בעולם לפתוח כמה חשבונות. נכון שהתוכנה מוגבלת. אבל תכסה על זה עם כלים חיצוניים.
אני מבין את המוזרות שבכך,
מצד שני קשה לעקוב במס' אסט' בחשבון אחד.
מה שאני עושה עכשיו הוא מעקב ע"י כלים חיצוניים, אך העבודה מאוד מסורבלת.
הכלים החיצוניים למשל כמו זירוסם, לא נותנים נתונים בזמן
אמת,
ולמשל סגירת אסט' מצריכה עבודת נמלים במיוחד אם מדובר באסט' מורכבת ולא בשוקת.
יש לך הצעות בעניין.
בקשתי מטרייד 1 לחשוב על אפשרות כמו בזירוסם לתת אפשרות של מעקב פרטני לאסט' שאני בוחר מתוך התיק,
אך אין להם את זה, אמרו בנימוס שיחשבו על כך.
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
..........
אודיע לך אם יסתדר וכיצד?
....................
אני מבין את המוזרות שבכך,
מצד שני קשה לעקוב במס' אסט' בחשבון אחד.
מה שאני עושה עכשיו הוא מעקב ע"י כלים חיצוניים, אך העבודה מאוד מסורבלת.
הכלים החיצוניים למשל כמו זירוסם, לא נותנים נתונים בזמן
אמת,
ולמשל סגירת אסט' מצריכה עבודת נמלים במיוחד אם מדובר באסט' מורכבת ולא בשוקת.
יש לך הצעות בעניין.
בקשתי מטרייד 1 לחשוב על אפשרות כמו בזירוסם לתת אפשרות של מעקב פרטני לאסט' שאני בוחר מתוך התיק,
אך אין להם את זה, אמרו בנימוס שיחשבו על כך.
יש לי 2 חשבונות בטרייד1.
זה 2 חשבונות נפרדים של
אגוד.
בתוכנה של טרייד1 אני יכול להחליף בין החשבונות.
תוכל להריץ אסטרטגיות שונות בחשבונות שונים.
לא מומלץ לטעמי - עדיף להתרכז באסט' אחת.
אבל זה אני