Re: שוקת רחבה יוני - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
שחקני מעוף עשו בית ספר ל כ ו לם. מדהים המהפך בשעה האחרונה .יצאתי לסידורים והכל טוב . מי שלא היה מול מסך ועם לב חזק הרוויח המון.
קשה קשה שוק המעוף . צריך עצבים של ברזל ולשמוע לשחקן לגבולות הניתנות על ידו עושה רק טוב ומנטרל פחדים.
באמת תודה לשחקן על תגובותיו והערותיו הבונות והמרגיעות .
כו ירבו אנשים כמוהו שעוזרים ללא אינטרסים מנוגדים כמו הרבה ידוענים שכותבים ומופיעים בתקשורת.
למה אתה חושב שזה השחקנים?
שחקנים יכולים להרים שוק ב 2%. נו
באמת.
..
תשובה . אני מעריך כי אלו השחקנים שמעדיפים פקיעה באזור מסויים כאשר קיבלו כביכול גיבוי מחול. שוק כל כך תנודתי שבוע לפני פקיעה זה רק שחקנים גדולים ולא ציבור או שחקנים קטנים כמונו.שברור שאנו לא מזיזים מדד בכספנו הדל.
יש להבין כי השחקנים משחקים פוקר עם קלפים פתוחים כמן כן הם יכולים להעצים ירידות או עליות ולנצלן לאחר מכן על ידי קניית או מכירת אופציות מתאימות.
אנחנו משחקים בלק גק עם קלפים סגורים ומהמרים על כיוון או טווח ומקווים שלא ייפרץ.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
................
תשובה . אני מעריך כי אלו השחקנים שמעדיפים פקיעה באזור מסויים כאשר קיבלו כביכול גיבוי מחול. שוק כל כך תנודתי שבוע לפני פקיעה זה רק שחקנים גדולים ולא ציבור או שחקנים קטנים כמונו.שברור שאנו לא מזיזים מדד בכספנו הדל.
יש להבין כי השחקנים משחקים פוקר עם קלפים פתוחים כמן כן הם יכולים להעצים ירידות או עליות ולנצלן לאחר מכן על ידי קניית או מכירת אופציות מתאימות.
עזוב. תהיה ראלי. כמויות הכסף הנדרשות על מנת להקפיץ את השוק ב 2% הן אדירות. צריך להזרים ביקושים רציניים מאד. המחזור הכללי בת"א 25 היה 1.5 מילארד שקל. צריך מאות מיליוני שקלים על מנת להתחיל מומנטום שיקפיץ את המדד ב 2%.
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
................
עזוב. תהיה ראלי. כמויות הכסף הנדרשות על מנת להקפיץ את השוק ב 2% הן אדירות. צריך להזרים ביקושים רציניים מאד. המחזור הכללי בת"א 25 היה 1.5 מילארד שקל. צריך מאות מיליוני שקלים על מנת להתחיל מומנטום שיקפיץ את המדד ב 2%.
דמי כיס צודק.
אם חושבים שזה סידור ידיים אז הסידור הזה הוא מאוד יקר.
בנוסף ראה מחזורים יומיים קודם אחד מיליארד בת"א 25.
ברצועה 1180-1200 הגיעו קונים.
את כל הירידה מי 1345 עד 1200 עשינו על מחזור קטן מאוד.
שלא תטעה אני משוכנע ששחקנים מלבים מגמה, מאיטים מגמה, באופציות זה כל מה שאתה צריך. אבל אין להם יכולת ללכת נגד שוק.
אבי, אתה צודק שאנו
פועלים
בעניים קשורות במהלך יום מסחר. אתה לא יודע מה הקרנות יעשו, ימכרו/יקנו סחורה, אתה לא יודע מה מפת הפוזיציות אומרת במהלך המסחר, אתה לא יודע מה קונה/מוכר גדול עומד לעשות ומתי,רק למחרת אתה יכול להבין מה קרה ומכאן מה הכיוון הרצוי.
אבי לכן הפעולות שלך צריכות להגזר מהדיליי של 24 שעות שיש לך. ולכן צרכים לבנות אסטרטגיה שתוכל "לסבול" באופן "רגיל" תיקונים פחותים יותר. ועל כן צריך לתכנן פעולות על פי שער מדד, רצוי על בסיס סגירה ולא תוך יומי. אם התיקון הוא בתוך יומי הוא צריך להיות מינורי/מינימאלי רק כדי לתת מענה זמני.
זה אגב יתרונה הגדול ביותר של השוקת הרחוקה היא לא מושפעת מרעשי רקע תוך יומיים יש לך הרבה זמן להגיב. המגן הכי גדול שלך זה המרחק. כמה שיותר רחוק כך יותר בטוח.
אני אישית לא אוהב אותה עקב כמויות האופציות הרבות הנדרשת לתפעולה. אני אישית מעדיף לעבוד עם מעט בטחונות באיזור הכסף. ואם כבר שוקת אז בינונית , התפעול שלה קל מאוד. ניתן לכתוב במרחק 7 סטרייקים אם הגנות. העקרון דומה לניהול שוקת רחבה אך התפעול אגרסיבי יותר ,ההכנסות מגיעות מקידום הצד המרוויח באופן מדוד מבלי שצריך להשיג לאחור את הצד המפסיד, והכי "חשוב" כיוון שהתקבול ליחידה גבוה יותר אז צריך פחות יחידות=פחות אופציות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
................
דמי כיס צודק.
אם חושבים שזה סידור ידיים אז הסידור הזה הוא מאוד יקר.
בנוסף ראה מחזורים יומיים קודם אחד מיליארד בת"א 25.
ברצועה 1180-1200 הגיעו קונים.
את כל הירידה מי 1345 עד 1200 עשינו על מחזור קטן מאוד.
שלא תטעה אני משוכנע ששחקנים מלבים מגמה, מאיטים מגמה, באופציות זה כל מה שאתה צריך. אבל אין להם יכולת ללכת נגד שוק.
אבי, אתה צודק שאנו
פועלים
בעניים קשורות במהלך יום מסחר. אתה לא יודע מה הקרנות יעשו, ימכרו/יקנו סחורה, אתה לא יודע מה מפת הפוזיציות אומרת במהלך המסחר, אתה לא יודע מה קונה/מוכר גדול עומד לעשות ומתי,רק למחרת אתה יכול להבין מה קרה ומכאן מה הכיוון הרצוי.
אבי לכן הפעולות שלך צריכות להגזר מהדיליי של 24 שעות שיש לך. ולכן צרכים לבנות אסטרטגיה שתוכל "לסבול" באופן "רגיל" תיקונים פחותים יותר. ועל כן צריך לתכנן פעולות על פי שער מדד, רצוי על בסיס סגירה ולא תוך יומי. אם התיקון הוא בתוך יומי הוא צריך להיות מינורי/מינימאלי רק כדי לתת מענה זמני.
זה אגב יתרונה הגדול ביותר של השוקת הרחוקה היא לא מושפעת מרעשי רקע תוך יומיים יש לך הרבה זמן להגיב. המגן הכי גדול שלך זה המרחק. כמה שיותר רחוק כך יותר בטוח.
אני אישית לא אוהב אותה עקב כמויות האופציות הרבות הנדרשת לתפעולה. אני אישית מעדיף לעבוד עם מעט בטחונות באיזור הכסף. ואם כבר שוקת אז בינונית , התפעול שלה קל מאוד. ניתן לכתוב במרחק 7 סטרייקים אם הגנות. העקרון דומה לניהול שוקת רחבה אך התפעול אגרסיבי יותר ,ההכנסות מגיעות מקידום הצד המרוויח באופן מדוד מבלי שצריך להשיג לאחור את הצד המפסיד, והכי "חשוב" כיוון שהתקבול ליחידה גבוה יותר אז צריך פחות יחידות=פחות אופציות.
תשובה לדמי כיס וסאן.
דמי כיס שחקנים עושים ארביטראז בין נכסי הבסיס ובין האופציות כך שהם מרוויחים מכך מספר אחוזים ולעתים שווה להם גם להפסיד מעט ולהביא את המדד לנקודה הנוחה להם.
סאן. גם אני כמוך הפסקתי עם השוקת הרחבה שמצריכה עבודה עם עשרות אופציות הדורשות התנהלות מכבידה שהמדד זז אחוזים ניכרים. עדיף שוקת בינונית שקלה יותר לתיקונים אך אני עושה זאת עם הגנה קרובה יותר בפוטים ןכמו כן קונה הגנות קדמיות דבר שמקטין מעט את הרווח אך נותן שקט נפשי במקרי קיצון כמו שהיו השבוע.
האמת
וודאי באמצע בין דעותינו. החשוב שכל אחד ירוויח בשיטה שלו.נראה לי שיש לשלב בין כל הדעות.
שתהיה פקיעה מוצלחת לכולנו.
שבוע טוב לכולם
סטייה מאוד גבוהה מעל 21
האם לא יהיה נכון עכשיו לכתוב ליול?
אני פתחתי P1020 קבלתי 100 ש"ח
לגבי השוקת ליוני:
ביום חמישי פתחתי C1240 העיתוי נוראי, קבלתי 100 ש"ח האופציה הגיעה ל205 ש"ח
עתה נסחרת בסביבות 90 ש"ח, אבל בשל הסטייה הגבוהה עדין לא קונה חזרה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
................
אם כבר שוקת אז בינונית , התפעול שלה קל מאוד. ניתן לכתוב במרחק 7 סטרייקים אם הגנות. העקרון דומה לניהול שוקת רחבה אך התפעול אגרסיבי יותר ,ההכנסות מגיעות מקידום הצד המרוויח באופן מדוד מבלי שצריך להשיג לאחור את הצד המפסיד, והכי "חשוב" כיוון שהתקבול ליחידה גבוה יותר אז צריך פחות יחידות=פחות אופציות.
תוכל בבקשה להסביר יותר לגבי מה אתה עושה עם הצד המפסיד? נניח לדוגמא הגבול התחתון שלך הוא 1200 והעליון 1250. נניח שהמדד יורד ל 1210 מה את עושה?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
שבוע טוב לכולם
סטייה מאוד גבוהה מעל 21
האם לא יהיה נכון עכשיו לכתוב ליול?
אני פתחתי P1020 קבלתי 100 ש"ח
לגבי השוקת ליוני:
ביום חמישי פתחתי C1240 העיתוי נוראי, קבלתי 100 ש"ח האופציה הגיעה ל205 ש"ח
עתה נסחרת בסביבות 90 ש"ח, אבל בשל הסטייה הגבוהה עדין לא קונה חזרה.
אתה שם לב שהסטייה הגבוהה היא על יוני ולא על יולי, נכון ?
האופציות על הכסף ליולי נסחרות בסטייה גלומה 17% בערך, גבוה מהחודשים האחרונים, אבל לא גבוה אבסולוטית.
סקרתי את המצב שלי היום.
למעשה, הסיכוי היחיד שיש לי לגמור ברווח, זה עם אופציות יולי יתנו משהו עד הפקיעה.
אחרי התרגיל שהיה ביום חמישי, עם הירידה ל 1180, אני יכול לגמור עם הפסד של 0.5% החודש.
אם תהיה ירידה בסטיה, אז יש מצב לגמור ברווח כלשהו החודש. ואם לא, אז חודש הבא.
חודש שני שאני עומד במקום. יאללה. מקווה שיולי יהיה יותר טוב.
שבוע פקיעה, אני מתחיל "לשחרר" הגנות
שחררתי היום את ההגנות בקולים, כעת אני חשוף ב 1250 בכמות זעומה, כמות גדולה ב 1260
50 נקודות ב-3 ימים בכיוון מעלה זה סביר בעיני, בעיקר אחרי הסבוב שקרה כאן בחמישי והיום (אני חשבתי שיהיו ירידות, כרגיל השוק הוכיח שאין לצפות אותו)
בהמשך השבוע אני אשקול מתי לשחרר הגנות בפוטים, אותם בדר"כ אני משחרר בהדרגה, קרוב יותר לפקיעה ובפחד רב יותר...
שבוע טוב
אני סגרתי את יוני
היום חיסלתי את רגל הקולים ופתחתי חדשה ליולי
רכשתי הגנות ב 1320 וכתבתי 1310 , השגתי פרמיה של 40 ש"ח
אני אחכה קצת לירידות על מנת לפתוח את הרגל התחתונה.
בנוסף עשיתי ניסוי, רכשתי פוטים ליולי 1200, וכתבתי ליוני פוט 1200
בשאיפה הפקיעה תהיה מעל 1200 ואז אני אכתוב שוב מתחת לקבל צילינדר יורד (כמובן שאני אנצל את הבטחונות בקולים)