בדי הכוונה די לא לעמוד בכללים ואז להיכנס ללחץ.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
Printable View
בדי הכוונה די לא לעמוד בכללים ואז להיכנס ללחץ.ציטוט:
מי שמסתכל במפת הפוזיציות יכול לראות סגירה משמעותית של קולים עד 1280 (כולל) ופתיחה של הרבה פוטים גבוהים.
מפת הפוזיציות בתהליך של שינוי (ואולי הכנה לסקוויז אפשרי בראשון אם העליות ימשכו בוול) כלפי מעלה.
הייתי מציע לכל הכתובים מתחת 1310 לנצל את האדמומיות של המדד ולדלג למעלה (וגם אפשר לדעתי לקרב פוטים ל1170, בהנחה שהכתיבה מוגנת).
אז בסדר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
אני בכלל לא בלחץ. רחוק מזה. אני ברווח של 2.3% כרגע. אז מה יש לי להיות בלחץ?
רק מנסה עדיין לשכלל את הכללים. להגיע למשהו יותר טוב.
למרות שאיני נוטה להסכים עם דמ"כ בהרבה דברים, ובעיקר באחיזתו האיתנה באסטרטגיית שוקת רחבה, אני לגמרי מסכים שאם זו הבחירה שלו, עליו לשאוף להתמקצע בה עד כמה שניתן, לשפר את כללי המשחק השכם והערב, להפיק לקחים מטעויות .ציטוט:
אף פעם זה לא "יותר מדי" או "יודעים כבר מספיק", תמיד יש מקום לשפר, פעם את כלל המרחק, פעם אחרת את כלל הניוד, לעיתים את כלל הסטייה וכו'.
מי שאינו שואף לשפר, בהתחלה נתקע במקום ואח"כ הולך אחורה.
מי שינו מנסה להבין יותר טוב את מכלול הפרמטרים ואינו מחפש ברציפות לבצע אופטימיזציה של הפעילות, לא יהיה מסוגל גם להבא להתמודד עם ספטמבר השחור.
לא שאני יכול להבטיח לדמ"כ שספטמבר 2010 לא יתפוס אותו גם בעתיד, אבל הוא לפחות עושה היום, וכנראה ימשיך גם בעתיד, את כל שביכולתו ע"מ שלא יקרה שוב, ולהערכתי סיכוייו רק משתפרים.
בכל מקרה, ולו לשם הנימוס, מכיוון שברור לחלוטין (לפחות בעיני) שדמ"כ, כוונותיו חיוביות בלבד, ורצונו הכן ללמוד, ללמד ולשפר, לא הייתי אומר למישהו כמוהו "די" , "מספיק עם הטחינה" (בשונה 180 מעלות, מדרך התבטאותי כלפי "מנהל תיקים"(
מילה אחרונה,
דמ"כ, למרות שאני חולק עליך רבות, אני מאד מעריך אותך ברמה האנושית
גיל,
מה זה הכדור שלקחת היום?
רוצה גם.... :d :d
או.קי., אם ביקשת אז קבלי את התשובה (אמיתית לחלוטין).ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
1. זה לא כדור, אלא אולי הוכחה לכך שאני לא מסתיר את דעתי האמיתית, ואם זה הדבר הנכון לעשותו, אז כשהדעה שלי משתנה, צריך גם לומר זאת.
2. הלוואי ויכולתי לקחת את אותו כדור (רטלין) כי הבחינות בנובמבר קרבות ומפאת זיכרוני שכבר אינו בשיאו, וכושר הריכוז שדומה יותר ל"דני בילבולני" , חששותי מרובים.
3. על כן, ובמקום לקחת כדורים (שאגב עושים נפלאות אצל ביתי שניחנה באותה הפרעת קשב וריכוז) אני מנסה לעבוד על שיפור "כושר הדחיסה" והגדלת "מהירות התגובה שבכתב".
תגובותיי מהיום הן אולי תוצאה של נסיון זה.
מסכים , לפי כל הסימנים הסימנים נעבור 1270 ,חייבים להתרחק .ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
החודש לא טרחתי בכלל לפתוח את מפת הפוזיציות ולהסתכל עליה. מיותר ומטעה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
1170 קרוב מדי לטעמי. אנחנו עכשיו על 1250, אחרי רצף עליות ארוך ארוך. תיקון קל של 3%, ואנחנו ב 1217.
היום קידמתי חלקית את רגל הפוט לאיזור 1150, הגנה ב 1120.
המעוף מסרב להיסגר באדום כנראה, נראה מה יהיה בסופ"ש...
למעשה, נשברו היום עוד שני שיאים. גם השיא התוך יומי וגם השיא בסגירה.