אני מקווה לירידות מחר (מקווה שהפתיחה השלילית בחול תחזיק מעמד ) ע"מ לפתוח את רגל הפוט
למרות שהיום הירידות היו מינוריות ונראה שמחזיקים את השוק -קצת תמוה בהתחשב ברצון השחקנים
Printable View
אני מקווה לירידות מחר (מקווה שהפתיחה השלילית בחול תחזיק מעמד ) ע"מ לפתוח את רגל הפוט
למרות שהיום הירידות היו מינוריות ונראה שמחזיקים את השוק -קצת תמוה בהתחשב ברצון השחקנים
לעיתים הענין הוא החוזים ביום המחרת ולא הירידות ביום זה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielp
ע"כ כדאי שנקווה לנתונים גרועים, כמו שהיו עד כה,
ולברננקי שיהיה לא מאוד נחמד אלא שישקף את מה שקורה במשק.
שימו לב שהשוק סגר אדמדם חיוור, ביחס לחוזים האדומים. אולי השחקנים כבר רוצים עליות ?
משום מה גם לי יש תחושה שהשחקנים רוצים עליות אחרת אי אפר להסביר את הסגירה החיורת היום כשהחוזים הראו 30 דקות לפתיחה על %1 למטהציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
שחקנים לא רוצים ירידות חזקות. יש ים של פוטים כתובים.
נוח להם דישדוש או ירידות קלות.
קודם כל, ברוך ה', נראה כמו עוד יום אדום - אולי הציבור ייבהל ואף אחד לא יצליח להחזיק את השוק, אינשאללה.
שנית, ראיתם ששוב זה קרה בחו'ל ? ירידות יפהפיות נמחקו בשניות ! זה כבר מוזר.
לא נותר לי אלא לצטט מג'יימס בונד, מהספר "גולדפינגר", שם אומר הרע (גולדפינגר) אחרי שהוא נתקל בבונד יותר מדי פעמים:
"מיסטר בונד, יש אימרה אצלנו בשיקגו: פעם אחת זה מקרה, פעם שנייה זה צירוף מקרים, פעם שלישית זו פעולת אויב".
משהו כאן מסריח.
- היי חברים? האם אפשר לדעת את סנטימנט השוק של השחקנים? ואני לא מתכוון למגדלי הפוזיציות הפתוחות, אלא חם על חם, ליום המסחר של אתמול, ותקנו אותי אם טעיתי, כי בדקתי את סיפוק הביקושים בקצוות של הפוטים והקולים(1140-1180), וזה מה שמצאתי:
- אז בנמוך "התוך-יומי" ירד המדד ל-1157.33, וסיפוק הביקושים לפוטים היה יקר, לפי 1156, ולכן סנטימנט השוק שלילי.
- ובגבוה "התוך יומי" עמד המדד על 1162.81, וסיפוק הביקושים לקולים היה מתחת למחיר, לפי 1162, וגם כאן סנטימנט השוק שלילי.
- ומה באשר לקליטת היצעים בקצוות? אז כאשר המדד ירד ל-1157.33 בנמוך "התוך יומי", היתה קליטת היצעי הקולים מתחת למחיר, לפי 1156, ולכן גם כאן סנטימנט השוק שלילי, ואי אפשר לזקוף את זה לשחיקה היומית, כי בזמן שהמדד הגיע ל-1162.81 בגבוה "תוך יומי", נקלטו היצעי הפוטים במחיר תואם לאותו השער, אז בהצלחה לכולם, תודה
שים לב שהארביטראז' חיובי, כך שאני לא מצפה לירידות חדות היום (למרות שאני מאוד רוצה).ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
ייתכן שיפתח בירידות קלות בלבד.
אגב אני בכלל לא התרשמתי אתמול מסוכריה של ברננקי. ציפיתי למשהו עוצמתי יותר. מעניין אם המשקיעים בארה"ב התאכזבו גם כן?
התמתנות של הירידות אתמול לדעתי היה כתוצאה מתגובה רגעית. היום זה יום מאוד חשוב כי היה מספיק זמן לכולם לעכל את ההודעה ולתת לאסימון ליפול.
המשך שוקת מוצלחת לכולם!
שימו לב שהחוזים הבוקר (למרות שבשעות כאלה זה עדיין לא אומר הרבה)
שליליים במיוחד לאור נתוני המאקרו הגרועים מסין ומיפן.
אלה יהווה אולי הטייה קלה, אך הנתון המרכזי להיום, המאזן המסחרי של ארה"ב לחודש יולי
יתפרסם היום בשעה 15:30.
שאלת טריוויה:
מי יודע כמה חודשים בעשור האחרון סיימה ארה"ב עם מאזן חיובי (ייצוא בסכום גבוה מהייבוא)?
רמז:
החודש צפוי המאזן לעמוד על 42- מיליארד ובחודש הקודם הוא עמד על 42.3- מיליארד.
לא נראה לי שהנתון הזה יציג שינוי דרסטי ויזיז את השוק בצורה חריפה לכאן או לכאן - כל שבוע מתפרסים נתונים בסדר גודל דומה.