ועוד משהו בהמשך להודעה הקודמת.
איזה כיף זה להיות שוב רחוק...
אמנם, הכל יכול להיות וכו' וכו'. אבל עדיין להיות ב 990 זה הרבה יותר נחמד מאשר להיות ב 1040.
Printable View
ועוד משהו בהמשך להודעה הקודמת.
איזה כיף זה להיות שוב רחוק...
אמנם, הכל יכול להיות וכו' וכו'. אבל עדיין להיות ב 990 זה הרבה יותר נחמד מאשר להיות ב 1040.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
היי דמי כיס,
אם הפקיעה בטווח אתה מצליח להרויח החודש?
לא מתכוון לחטט
סתם סקרן
הראל
רווח? מי מדבר על רווח...ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
אם זה בטווח, אני לא מוחק שנה עבודה. רק חצי שנה.
אני בטווח 1120-1030 להפסד מינימלי.
אם אצליח להיות בטווח עד לפקיעה וכו', אהיה בנזק חודשי של כ 8.5%.
כרגע אני בנזק של כ 20%.
השחלה מארץ ההשחלות קיבלתי...
איזה חודש מצאתי לי להצטרף אליכם.... :evil:
לאחר שהעליות נמחקות, וחבל שלא לפני, המשכתי את המסע לצמצום הסיכון בפוטים.
נסגרו שני מרווחי 1050-1040 כתובים ונכתב קול 1160 עם הגנה צמודה.
כרגע יש לי עדיין מרווח אחד 1050-1040 כתוב ופרט לזה חשוף רק מ960 ומטה.
יש לי עוד ים בטחונות בשני הצדדים, אבל קצת חושש, בעיקר בפוטים.
http://zerosum.co.il/Users/1378/Positions/Show/15637
העלמות העליות נראית מאד לא טוב.
הספקתי עדיין בזמן שהיה אחוז למעלה, להצטייד בחבילה של P1080 קנויים.
זה כבר לא שוקת, אבל זה נראה לי חשוב מאד.
וחזרתי לכתוב פוטים (הרגל מגונה שכזה).
כתבתי שני פוטים חשופים ב930 תמורת 280 שח ליחידה.
שלום חברים
הנזק הצטמצם היום, אבל עדין נזק.
היום השלמתי את הסגירה של P1110 ואת P1080 (נשארו עוד כמה יחידות)
המשכתי לפתוח P990 מוגן P970 קבלתי בממוצע 205 ש"ח
פתחתי קולים C1190 מוגן C1210 קבלתי 77 ש"ח
והקוריוז- נתתי הוראה למכירת P880 ב-120 ש"ח כאשר היה קונה ב-60 ש"ח
ומיד נבלע (רק 5 יחידות)
נתתי עוד הוראה ל-5 יחידות אבל אף אחד או אף מכונה לא רצתה יותר.
עדין נזק של בערך 6.4% אבל החודש פתחתי חצי כמות שמתוכה אני כתוב עתה 75% פוטים ו-40% קולים
צום קל ותפילות אמתיות לכולם.
ליבי עמכם, עם כל כותבי הקצוות. הפסד זה הפסד, ואין צורם יותר מהפסדם של אלו שמרווחים בכפיות ומפסידים בדליים, וכמו שמישהו כאן אמר כבר - ממשיכים לרדוף אחר הזנב של עצמם, כאילו אי פעם יוכלו לצאת מתוך מעגל הקסמים הזה של הלרוויח בכפית ולהפסיד בדלי, אבל זה עוד תעתוע מבית היוצר של יצר תאוות הממון, ומוטב לכולכם לעשות הפסקה, לעשות חושבים, להתכנס עם עצמכם ולנקות את האורוות, ולעיתים לחשוב פעמיים האם בכלל כדאי להמשיך, כי זה לא חובה, וזה גם לא מתאים לכל אחד, וזו לא בושה לחתוך משהו שבו מושקעים (מבחינת זמן, לימוד וכסף) ולהגיד: "יש עוד הרבה דברים אחרים בעולם שיכולים להתאים לי".
מה שבטוח התקופה שבה כותבי קצוות היו יכולים להנות מרווחים ושינה שקטה בלילה עברו חלפו מן העולם. כל עולם הבורסה ושווקי ההון השתנה, ברגע שאנשים יכולים לסחור בלחיצת כפתור וכל אחד הופך לסוחר כמקצוע שני זה היה אך טבעי וברור כי כוחות השוק ינצלו זאת לטובתם.
אגב, טאלב כתב על זה שעדיף לקנות כל חודש פוטים למטה או מירווחים רחוקים ובסוף ההשקעה תשתלם. הוא צודק בהחלט. לפי מצב התיק של כולכם (אלה שדיווחו) נדמה שאם כל אחד מכם היה עושה בדיוק את ההיפך היום הוא היה באחלה של רווח ובלי עבודה בכלל, כי מה צריך לעשות: לקנות בתחילת החודש מירווחים לשני הצדדים וזהו. לא צריך לנהל כי כל הרעיון זה שמתישהוא יגיע הגל שיהפוך את העסק לרווחי. אז גם מרוויחים בסופו של דבר, גם ישנים טוב בלילה (כי זה כמו להלוות כסף לשוק), גם לא צריכים לעשות שיפוצים, גם התעסקות אחת לחודש, וגם בסוף זה משתלם בגדול ומקבלים את הקרן פלוס הפרמיה על ההלוואה. רק החסרון היחיד - זה להבין שכאשר הקרן של התיק קטנה זה הכל אשליה - זה רק זמני - ועם זה צריך ללמוד לחיות, כי במצב של היום מישהוא אמר ובצדק - ברבור שחור תקבלו לפחות פעם בשנה, ומסתמן שהרעב והתאווה של עושי השוק גדלים, כך שזה הולך ונהייה פעמיים בשנה - פעם אחת למטה ופעם אחת למעלה. בדרך כלל זה גם קורה כאשר לא ניתן כבר לבצע שום תיקון - למטה בגלל שמדובר בנפילה חופשית ובמכה אחת - אפקט הפאניקה. למעלה, כי זה קורה בדרך כלל בעיתוי שכבר לא ניתן להרחיק כי אין בשר באופציות ורוב הכותבים מעדיפים להישאר עם הכתיבות עד לפקיעה כדי לחסוך את סגירת הפוזיציה. איך שלא מסתכלים על זה - סוחרי השוקתות הפכו להיות הסינים של שוק ההון. הם עובדים הכי קשה ובסוף אף משלמים את השכר של המנהלים מהכיס שלהם. היש אבסורד גדול מכך?
בקיצור לא צריך הרבה שכל כדי להבין שמוליכים אתכם שולל, ואתם הבסיס של הפירמידה המטורפת הזאת שנקראת נגזרים. ולא בכדי לא מומלץ לכל אחד לסחור בניגזרים כי על כל אחד שמצליח יש בערך 90 אחרים שנכשלים. כבר עדיף לעבור קורס טיס. הסיכויים להצליח יותר טובים.
וחרף כל המלל הזה - ליבי אתכם השבוע הזה, ואני לא מקנא באף לא אחד מכם. אל תשכחו ששמחה וכסף לא תלויים זה בזה. אם זה מנחם במשהו אני אומר שמכל נפילה בחיים - לא חשוב איך היא באה - יש הזדמנות פז לעלות גבוה יותר ולקבל לתוך החיים משהו חדש שלא היה שם קודם. אילולא ארעה הנפילה לא היה מקום לדבר החדש להיכנס אל תוך החיים. כל אחד ואחד מכם שהפסיד - מי יותר מי פחות - שיישב עם עצמו ויחשוב למה הדבר קרה לו, ואיך הוא יכול מהנקודה הזאת לשנות משהו בדפוס החיים שלו - לא קשור בכלל להתעסקות עם הניגזרים, כי מה שקורה לנו יש לו שורשים עמוקים הרבה יותר מהצד הכספי או המקצועי של הענין שהביא למכה. תחשבו על זה טוב טוב... אני בטוח שמהנקודה הזאת רק תטפסו למעלה, ובעתיד הכל ישתנה.