בהנחה שזה היוציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
באמת השחקנים, הרי שלאור העליות החדות בארה"ב, והלכאורה מגולמות במדד שלנו היום, הרי שיכול להיות מחר תיקון למטה, מה שיאפשר לשחקנים לקנות בחזרה בזול את נכס הבסיס שמכרו היום ביוקר, ולהיות מוכנים להמשך.
Printable View
בהנחה שזה היוציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
באמת השחקנים, הרי שלאור העליות החדות בארה"ב, והלכאורה מגולמות במדד שלנו היום, הרי שיכול להיות מחר תיקון למטה, מה שיאפשר לשחקנים לקנות בחזרה בזול את נכס הבסיס שמכרו היום ביוקר, ולהיות מוכנים להמשך.
השחקנים עושים את רווחיהם מהנגזרים ולא מנכס הבסיס המשמש ככלי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
לכן גם הם לא יהססו למכור נכס בסיס כשהם צופים המשך עליות (דוגמא לדעתי ראינו היום) על מנת למתן את העליות ולנסות להגיע לפקיעה אופטימלית ככל שאפשר.
אל תתפלאו אם גם מחר נפתח בעליות (אפילו אם הם יהיו מתונות יותר, נאמר 0.4%) ונדשדש למטה ביחס לחוזים ככל שהיום יתקדם, זאת הודות להמשך טיפול של השחקנים.
עם זאת, יכולת השחקנים מוגבלת, ואם נראה חוזים ירוקים מאוד גם מחר שוב נסגור גבוה יותר.
תזהר רק לא ללכת לישון ביום חמישי עם מדד 1190 ולהתעורר בראשון עם כתיבות בתוך הכסף.ציטוט:
במקומך הייתי נהנה עד חמישי מתמיכת השחקנים (ומקווה שלא נראה סקוויז) בתקווה לירידות, ואם לקראת הסגירה בחמישי נהיה מעל 1180 מגלגל למעלה.
בהחלט. זה הכיוון.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
צר לי (באמת) לראות שהזהירות משתלמת.
לדעתי מחר השחקנים יילחמו בהתחלה במדד, אך ייתכן כי חוזים חיוביים מאוד גם מחר יתנו כנראה את האות לתחילת הסקוויזים.
לכתובים קרוב - תהיו עם היד על הדופק, אם אתם רואים סקוויזים על תהססו ותרחיקו. עדיף להפסיד חודש חודשיים מלהפסיד שנה.
אאחל כי תהא הקלה בעליות וכי החברים כאן ירויחו.
תיבלתי הבוקר את השוקת בכתיבת מרווח קול בתוך הכסף.
כתבתי 1170.
קניתי 1180.
תקבול: 630 ש"ח.
מרוויח בפקיעה ב1176.3 ומטה.
עם זאת, אם תהיה ירידה מתחת ל1165-1160 ייתכן שאממש.
כמה שאני מסביר לשוק שאין לו סיבה לעלות, השוק לא מקשיב לי. ראיתם מה זה? :d
האמת היא שאני די מחזיק בציפורניים את 1200.
היום עשיתי איזון קל. סגרתי 1080 ופתחתי במקומו 1140. כמות לא גדולה, על מנת לאזן קצת את 1200. אני לא יודע אפילו אם זה ישאר לפקיעה, או עד יום חמישי. נראה.
אני מציע עסק כזה: סוכות נהיה בחוץ. שיבוא איזה משבר קטן בנתיים, שיקפיץ את הסטיות. אפשר להקריב איזו מדינה בשביל זה. נניח ספרד, או איטליה. אחרי שנחזור מהחג, שהסטיה תעלה לפחות באותה כמות של משקל שאנחנו נעלה אחרי ארוחות החג. פשוט, נשבר המהשמו מהסטיות הנמוכות.
אני בעד להקריב נגיד.. את אנגליה. אף פעם לא אהבתי את ההומור שלהם :) .ציטוט:
באופן קצת יותר רציני, ככל שהS&P ממשיך לעלות אני חושש יותר ויותר מסקוויז כלפי מעלה.
רק היום בצהריים חשבתי לתומי שאני יכול להיות רגוע למדי מהרגל העליונה (כתוב רק ב1220), אך ההיפוך בוול מטריד.
יש כבר טענות שחוזים ירוקים גם מחר כבר ייתנו את האות, למרות ששחקן עדיין סומך על כוחם של השחקנים.
1140 נראה לי סולידי, במיוחד אם כאשר (במידה ויצא) תתרחש ירידה של אחוז שניים תסגור אותו יחד עם איזה 1200 שישחק לו כהוגן.
גם אתמול ארה"ב לא ירדה והיום החוזים כבר ירוקים...
האם ארה"ב בדרך ליום שישי רצוף של עליות???
לא הגיע זמן לתיקון קטנצ'יק אפילו של 0.5%?
מקווה שנחזיק מעמד עד לפקיעה...
אין משמעות לחוזים בשעה זו.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
רוב הימים תראה אותם מתהפכים פעמיים או שלוש עד הצהריים.