תודה גיל
החכמתי מדברך, ואין זו לשון מליצה
אכן חשבתי לגדר עוד לפני הירידות, הסתבכתי עם הממונפים כך שיצא משהו לא הגיוני.
אלמד טוב יותר את הגידור ואכן מבחינתי יהיה נכון להשתמש בו.
האם יש לך ידע בגידור כך שאוכל להיעזר בך?
סליחה אם הבקשה אינה במקומה.
Printable View
תודה גיל
החכמתי מדברך, ואין זו לשון מליצה
אכן חשבתי לגדר עוד לפני הירידות, הסתבכתי עם הממונפים כך שיצא משהו לא הגיוני.
אלמד טוב יותר את הגידור ואכן מבחינתי יהיה נכון להשתמש בו.
האם יש לך ידע בגידור כך שאוכל להיעזר בך?
סליחה אם הבקשה אינה במקומה.
דיוויד,ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
תראה, כל מה שרשמתי לך עד כה אלו דעות / המלצות כלליות שידועות היטב, ואין כאן שום חידוש או התייחסות ספציפית לך או לפוזיציה שלך.
בענייני אופציות אין לי בעיה להתבטא גם באופן ספציפי לפוזיציה של אדם זה או אחר, אולם בכל שאר סוגי נכסי הנייר אני מעדיף להימנע מכך.
1. זה לא אתי לייעץ למישהו מבלי להכיר את אופיו ומבלי להכיר הייטב את מצבו הפיננסי הכולל.
2. גם אם מתקיים סעיף 1, עדיין ישנה הגבלה בכמות האנשים שמותר לכל אזרח לייעץ או לסייע בניהול כספם (באם אינם קרובי משפחה מדרגה 1) וכרגע הרזרבה שלי עומדת על אדם בודד.
3. אין לי שום כוונה לחרוג מסעיף 2, מה עוד שאני במסלול רישוי ניהול השקעות וגם פנסיוני, כך שראוי כי כבר היום אקפיד על כללי הרשות (מעבר לנושא החוקי כשלעצמו).
אולם, על אף שאיני יכול לסייע לך באופן ספציפי, הייתי מאד ממליץ כי לפחות תתיעץ / חוות דעת עם מישהו בר סמכה (יועץ השקעות פרטי , לא הבובות שיושבות בבנק, מנהל תיקים פרטי , לא אותם מוסדות השקעה גדולים, וכו') , זה אמור לעלות כסף אבל שווה זהב 24 קראט (חוזה עתידי בלתי מוגבל בזמן :) ).
וכמובן, לנסות להגיע לאחד כזה ע"י המלצות (חברים, משפחה, שכנים, עבודה) ולוודא כי יש לו רשיון + ביטוח אחריות מקצועית.
בברכה
אולי מרמז על (אי) כדאיות כתיבת שוקת בעיתות אי ודאות בהן הסטייה נמוכה כל כך.
שיהיה בהצלחה למי שבפנים, אני אחכה קצת לעלייה בסטייה לפני שאצטרף, אם בכלל, החודש.
נראה שאתה צודק.
אולי בסטייה נמוכה כדאי לחכות שבוע-שבועיים, הרי התטא לא מזיקה לפרמייה המצומקת, ומצד שני אם הבורסה תופסת כיוון לא ניזוקים.
מצד שני, מפסידים את התקבולים על הצד שנשחק. מצד שלישי התקבולים האלה מצומקים מלכתחילה. מצד רביעי...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
... מצד רביעי, אם הסטיה גבוהה יחסית בתחילת החודש ויורדת בהמשך (כמו שכבר קרה לא מזמן?) שוב אכלנו אותה.
המסקנה...
נחמד לראות קצת אדום בעיניים, נקווה שיימשך...
בגלל לחץ בעבודה, לא עשיתי אתמול הרבה. בכמה פעמים הבודדות שבדקתי מה המצב, זה היה (בפוקס) בדיוק כש C1200 נראתה בסדר בנתיים. אז בסוף לא הזזתי כלום. מקווה שטוב שכך.
לא ברור אם הירידות היום זה תיקון ארוך, או תיקונונצי'ק קטנצ'יק. בנתיים אני ממשיך לא לגעת בצד של הקולים, וכן נוגע בצד של הפוטים. כל יום, שינוי קל, שמכניס עוד תזרים.
P1070 אצלי הולך ותופס יותר ויותר גובה. העבודה ב P1070 היא כבר מוגנת ב 100% (בניגוד לאופציות שמכרתי עד אזור ה 1030). יש לי עוד ביטחונות פנויים בצד של הפוטים. אני לא ממהר. כל יום קצת. מיצוע, זה שם המשחק. כמה אופציות פה, כמה אופציות שם.
ירידה לאזור ה 1140 תהיה נוחה מאד. נחיה ונראה...
1140
כמובן. תיקנתי. תודה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ירידה ל 1040 לא תהיה נוחה לאף אחד...
ניתן לראות כי לקראת סיום המסחר היום החוזים בוול אדומים במיוחד, כ0.9%.
מכאן אני מסיק כי ככל הנראה המשקיעים משלימים עם העובדה שהקלות מרחיבות במיוחד לא נקבל היום ומתכוננים לאכזבה אפשרית מברננקי.
מה אפשר לעשות בעניין?
אני הצלחתי לחלץ 35 שח ליחידה של 1220 מוגן 1240 על מנת לפתוח עוד כמה יחידות,
דבר שנראה לי סולידי למדי, במיוחד בהתחשב בראלי האחרון למעלה ובפוזיציות הפתוחות.
נקווה שלא אתבדה ואאחל לכולנו ירידות.