Re: שוקת רחבה יולי - דיונים ופרשנויות
דמי כיס וכל החברים שלום
אם יורשה לי שתי שאלות
שאלה ראשונה אני קניתי ברגל הפוט של האסטרטגיה את910 שעכשיו לא שווה כלום!!! האם בפקיעה אני אצטרך לשלם עמלות על אי ביצוע הפעולות מתוך הנחה שהערך של 910 יהיה שווה 0 ?
שאלה שנייה אני כתוב ב930שנכתבה ב97 שח ממוצע לאן היית מקדם אם בכלל את הרגל הזו היום כרגע אני יכול לקנות חזרה ב30 שח...?
תודה מראש לכל המתיחסים
ציטוט:
פורסם במקור על ידי עמיחי
דמי כיס וכל החברים שלום
אם יורשה לי שתי שאלות
שאלה ראשונה אני קניתי ברגל הפוט של האסטרטגיה את910 שעכשיו לא שווה כלום!!! האם בפקיעה אני אצטרך לשלם עמלות על אי ביצוע הפעולות מתוך הנחה שהערך של 910 יהיה שווה 0 ?
בד"כ לא משלמים עמלת קניה.מכירה בפקיעה -תלוי העמלות שסגרת
שאלה שנייה אני כתוב ב930שנכתבה ב97 שח ממוצע לאן היית מקדם אם בכלל את הרגל הזו היום כרגע אני יכול לקנות חזרה ב30 שח...?
תודה מראש לכל המתיחסים
ישנם חוקים ברורים מתי ולאן מקדמים - תחפש באתר ניהול שוקת חודשית ע"י השחקן
ציטוט:
פורסם במקור על ידי עמיחי
דמי כיס וכל החברים שלום
אם יורשה לי שתי שאלות
תודה מראש לכל המתיחסים
בהמשך למה שדניאל ענה לך,
אין ספק ש 930 נשחקה יפה, ויש כדאיות לקנות אותה בחזרה ולשחרר ביטחונות. השאלה לאן לקדם, היא שאלה קשה יותר.
יש יותר דעות התומכות בהמשך הירידות, מאשר בעליות. וזו גם דעתי. אפשר לראות שעם כל הכבוד לעליות אתמול בארה"ב, אצלנו התגובה מתונה מאד מאד. מעניין לראות שלמשל יתר 50 אצלנו בקושי מגרד היום את ה 0.25%. זאת אומרת שעדיין לא שופכים כסף בבורסה. עדיין נזהרים מאד. גם באירופה השימחה לא גדולה. אפילו הקאק
הצרפתי
הקפריזי זוחל לאט למעלה.
כמו שכתבתי, אני מנסה לסגור קצת למטה, בעדינות. לא נראה לי שאני אקדם היום. בשבוע הבא, בכפוף למצב, אפשר יהיה לתחיל להסתכל על 980 וחבריו. ובכל אופן, נראה לי טעות לקדם פוטים בעליות.
אם מסתכלים מה עושים הגדולים, הרי שנראה שבשלב זה, השחקנים סימנו למטה את 990 כמינימום, וגם על 1000 הם מהמרים בלי בעיה. (שוב אני מזכיר, להתייחס למידע הזה בערבון מוגבל. זו לא חברת ביטוח.) אגב, מעניין לראות שבצד של הקולים, השחקנים עברו להתעסק בעיקר עם 1140. זאת אומרת שהעליות שהיו לאחרונה קצת הוציאו להם את הכיף מ1130 ו 1120. אבל עדיין 1120 ו 1130 הם המיגדלים העיקריים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי עמיחי
דמי כיס וכל החברים שלום
אם יורשה לי שתי שאלות
תודה מראש לכל המתיחסים
שלום עמיחי
אולי זה יכול לעזור לך: שרשור של שחקן על ניהול שוקת.
http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=76&t=5243
סיפור מתח
עמדתי כל היום בתור ה P950 ב 45 ש"ח יחידה. ככה, בשמש, ללא שתיה וללא אוכל. והתור התקדם לו לאט לאט. מדי פעם עקפו אותי כמה חסרי סבלנות, לתור של ה50, שהתקדם הרבה יותר מהר. אבל אנחנו, אנשי ה 45 ש"ח, המשכנו להתעקש.
לפני עמד בחור צעיר, שהספיק להכנס לתור בבוקר. ומאחורי ברוקר רציני, שחיכה בעוד כמה מקומות אחרים. מדי פעם חלק פרשו, ואחרים הצטרפו בסוף.
בסוף, דקה לפני הסגירה, הגיע התור שלי.
נחמד :)
גם אני אתמול חיסלתי את הכתיבות בצד התחתון (מלכתחילה היו לי ממש מעט).
נותרתי עם אותו מספר מועט ב1150-70.
בשבוע הבא אתחיל לפתוח כמויות קצת יותר גדולות בהתאם לתנועות. עדיין בזהירות כי יש 3 שבועות והכל עוד יכול לקרות.
אני היום בתהליך סגירה מלא של הרגל התחתונה.
הרגל העליונה מסבה בנתיים נזק. אבל כמו שכשהיו ירידות, היה קשה לדמיין ירידות, ככה עכשיו קשה לדמיין ירידות. אבל ירידות צריכות להגיע.
גם לי נראה נכון לחסל את רגל הפוט בשלב זה.
יתכן שאפשר בהמשך להשיג רווחים יפים מכתיבת 990.
אני כתוב כרגע על 950.
האם לדעתכם 1130 כבר בסכנה? או לחכות?
ראיתי את המגדל במפת הפוזיציות, אבל אני גם זוכר את הלחץ בחודש שעבר.
אגב, שימו לב לסגירות של 1120 ביום חמישי במפת הפוזיציות...
צריך לדעתי להיזהר מאוד מהגבול העליון.
שחקן אומר עדין (ראו בשרשור מפולת) גבול עליון כנראה 1130.