Re: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות
אתמול והיום המשכתי להוסיף עוד קצת כתיבות 1210 מוגן 1220.
גלגלתי לאחור את השוקת ה"אלימה" שביצעתי (1180 מוגן 1190. פוטים כבר סגרתי מזמן בעלות מינימלית):
קניתי חזרה את הכתיבות ב1180 (מלכתחילה כתבתי רק 2 יח') ומכרתי את 1190.
כנגדם כתבתי 6 יח' 1200 מוגן 1210. למעשה זזתי 2 סטרייקים אחורה ושילשתי את הבטחונות - זה עלה בדיוק 0 שח.
מצב השוקת (הכל כולל ה"אלימה") שלי להיום: מוגן 1107-1202.
כתוב 1200 + 1210, מוגנים 1220, בניצול 45% מהבטחונות.
כתוב 1110 מוגן 1090, בניצול 25% מהבטחונות.
למעשה יש 20% בטחונות שלא מנוצלים בפוטים, אבל הפרמיות עלובות מדי בשביל הסיכון בצד הזה.
אני מאמין ש1200 לא ישלם בפקיעה, אבל אין לדעת. אנחנו מתקרבים לזמן בחודש שכבר לא יהיה ניתן לתקן ולגלגל לאחור. הכי טוב אם S&P יגיע כבר ל1130 שהוא כל כך רוצה, ויתקן למטה.
דמי כיס - אתה עדיין עם היח' הבודדת ב1180?
נראה שהשחקנים מנסים להחזיק את השוק, נראה אם הם יצליחו מול העלוית של מעל 1% באירופה ובחוזים.
בקולים אני נמצא שליש ב 1210, שליש ב 1220 ו שליש ב 1230 (הגנות במרחק של שני סטרייקים בהתאמה).
מה שעשיתי היום זה הזזתי חלק מההגנות מ 1250 ל 1230 בעלות של 20 ש"ח ליחידה (פלוס עמלות) וזה שיחרר לי ביטחונות אם יהיו המשך עליות.
אני עדיין כתוב ב1220 מוגן 1240.
לא רואה סיבה לבצע פעולות כרגע, לא להוסיף ולא לקרב הגנות.
הפוטים שלי לא רלוונטים כלל (כתוב 1020-990 מהתקופה שעוד היה שם כסף).
אשקול לגלגל רק אם נתקרב ל1200 השבוע, אך אני בספק גדול אם זה יקרה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
..........
אני מאמין ש1200 לא ישלם בפקיעה, אבל אין לדעת. אנחנו מתקרבים לזמן בחודש שכבר לא יהיה ניתן לתקן ולגלגל לאחור. הכי טוב אם S&P יגיע כבר ל1130 שהוא כל כך רוצה, ויתקן למטה.
לגבי 1200 -
במידה ואנחנו מגיעים ל 1200 בפקיעה, הוא יעלה 500 ש"ח ליחידה. 1210 יעלה 250 ש"ח ליחידה. זאת אומרת שהזזה תעלה 250 ש"ח ליחידה.
מכיוון שאין לי הרבה יחידות 1200, הנזק יהיה סביר מבחינתי. לכן אני עדיין לא מזיז את 1200. אני פשוט חושב שאחרי רצף עליות, צריך להגיע תיקון. וגם תיקון קל יהיה לי טוב.
היחידה הבודדת שלי היא 1170 מוגנת 1180. בהתאם להנחה למעלה, אני לא נוגע גם בזה. מקסימום, הלכו 300 ש"ח מהיחידה הבודדת הזו. וגם אפשר לסגור את זה יום לפני הפקיעה ולצאת מאוזן.
אגב, מעניין לראות שבאופן עקבי, הגלום נמצא מתחת למחושב. מה זה אומר? אולי שמישהו מנסה למשוך למטה?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אגב, מעניין לראות שבאופן עקבי, הגלום נמצא מתחת למחושב. מה זה אומר? אולי שמישהו מנסה למשוך למטה?
זה כביכול אומר שתמחור האופציות פסימי יותר, אך אם מסתכלים על מחזורי המסחר מקבלים נתון הפוך (יחס P/C של 1.3) כך שבסופו של דבר זה לא אומר הרבה.
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
..........
לגבי 1200 -
במידה ואנחנו מגיעים ל 1200 בפקיעה, הוא יעלה 500 ש"ח ליחידה. 1210 יעלה 250 ש"ח ליחידה. זאת אומרת שהזזה תעלה 250 ש"ח ליחידה.
מכיוון שאין לי הרבה יחידות 1200, הנזק יהיה סביר מבחינתי. לכן אני עדיין לא מזיז את 1200. אני פשוט חושב שאחרי רצף עליות, צריך להגיע תיקון. וגם תיקון קל יהיה לי טוב.
היחידה הבודדת שלי היא 1170 מוגנת 1180. בהתאם להנחה למעלה, אני לא נוגע גם בזה. מקסימום, הלכו 300 ש"ח מהיחידה הבודדת הזו. וגם אפשר לסגור את זה יום לפני הפקיעה ולצאת מאוזן.
איך אתה יודע כמה זה יעלה? לפי B&S ?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
...........
המחירים מתכנסים בסופו של דבר למשהו קבוע.
תמיד בפקיעה, האופציות על הסטרייק הן 500 ש"ח. מרחק סטרייק אחד 250 ש"ח. הלאה זה כבר מתבזר...
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
...........
המחירים מתכנסים בסופו של דבר למשהו קבוע.
תמיד בפקיעה, האופציות על הסטרייק הן 500 ש"ח. מרחק סטרייק אחד 250 ש"ח. הלאה זה כבר מתבזר...
המחירים הללו תלויים בסטייה ולא קבועים.
בסטייה 30 לא יהיו לך מוכרים ב500 שקל.
מעניין לראות איך מצליחים להחזיק פה את המדד בעוד הS&P משייט לו למעלה.
לרוע המזל השפעה שכזו מהוול, שהשחקנים מתקשים מולה תקרה גם בשעה האחרונה של יום המסחר בשני, ערב הפקיעה.
נקווה שלא יהיה לחוץ מידי.
אני חייב לציין שעוצמה ששחקנים הפגינו היום מאוד מרשימה והפתיעה אותי.
ציפיתי לעליות של קרוב לאחוז בסיום לאור התחזקות בארה"ב.
מעניין כמה זמן הם יצליחו להחזיק את השוק, ואם לא, האם ייתכן שורט סקוויז?
שורט סקוויז כזה (אם יתרחש) עלול להיות מאוד מסוכן כשיש רק שבוע לפקיעה...