Re: שוקת רחבה יולי - דיונים ופרשנויות
מה המצב אנשים!
אל תשכחו את העליות שהיו כאן חודש שעבר ותפסו את חלקנו עם המכנסיים למטה.
אני יודע שזה מפתה, אבל צריך לעבוד כמו מכונות לפי הכללים ולפתוח רחוק.
אני סגרתי היום חצי מרגל הפוט שנשחק יפה. בצד הקול פתחתי את 1160-1170
עם תקבול של 30 ש"ח לצמד. כמו שזה נראה עכשיו, אנחנו צפויים לעליות בסופ"ש הזה,
אם אכן יהיו עליות, אסגור לגמרי את רגל הפוט. לא יודע לגבי קידום, בכל זאת נראה לי שאנחנו צפויים לירידות בהמשך...
לפי מה שקורה לפני הסגירה בארהב נראה שמהלך העליות הולך למצות את עצמו
אם יהיה דשדוש או ירידות ? יודעים למי ניתנה נבואה
אני פתחתי בחלק רק את צד הקול וממתין בסבלנות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי jaca101
לפי מה שקורה לפני הסגירה בארהב נראה שמהלך העליות הולך למצות את עצמו
אם יהיה דשדוש או ירידות ? יודעים למי ניתנה נבואה
אני פתחתי בחלק רק את צד הקול וממתין בסבלנות
יפה. יצא לך טוב. כל הכבוד על הסבלנות ואורך הרוח.
כמו שכתבתי, אני פתחתי ביום חמישי לפני כמעט שבועיים. לא הצלחתי למקסם טוב את השבועיים האלו. למעשה, אני נמצא כרגע לא רחוק מנקודת ההתחלה. הסיבה היא שחיכיתי שבוע שעבר ליום עם תיקון, וזה לא הגיע. כך שהפסדתי רווח פוטנציאלי בקולים. חבל, אבל שטויות. רוב הסיכויים הם שאני אגיע, בלי נדר, טפו טפו טפו, חמסה חמסה (יש עוד משהו???) ל 5%-6%. בסדר גמור לי.
צריך רק לזכור שהיה מחיר ניסתר לשבועיים האלו. המחיר הוא להיות שבועיים בסיכון, שלא הביא תשואה.
הירידות היום מחזירות אותי לנקודה שבה נוח לי מאד. צריך אינטרקום כדי לדבר עם הרגליים שלי. אמנם יש שיגידו שבשביל 70 נקודות למעלה לא צריך אינטרקום, אבל הרגל הזו מוסתרת על ידי מגדלי ענק ב 1120 ו 1130. בשביל לדבר עם הרגל התחתונה אני כבר צריך לחייג שיחת חוץ. 135 נקודות מפרידות ביננו...
אגב מגדלים, מבט קל במפת הפוזיצות (כמו שאמרתי לא פעם, רק כדי לראות מה הולך ולא כדי לסמוך על השחקנים), מראה שאוכפים נפתחו ב 1070. 1130 ממשיך לבצר את מעמדו כגבול עליון. ואילו סימנים ראשונים של גבולונצ'יק, מתחילים להראות באזור ה 990 למטה. נתקדם עוד כמה ימים, ואפשר יהיה לשקול הזזות למטה לאזור ה 970. כמובן, בכפוף למה שיקרה למדד...
דמי כיס
אני הייתי מרגיש יותר בטוח לכתוב ב-1140 מאשר לעלות ל- 970 שים לב שהפוטים באותו מרחק מה-S מתומחרים הרבה יותר גבוה
במרחק של 6% למעלה מעכשיו(S-1078) - קול 1140=165 ש"ח לעומת זאת פוט 1010=400 ש"ח
אולי גם זה מצביע על צפי ברור לירידות חדות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
דמי כיס
אני הייתי מרגיש יותר בטוח לכתוב ב-1140 מאשר לעלות ל- 970 שים לב שהפוטים באותו מרחק מה-S מתומחרים הרבה יותר גבוה
מה שתיארת זה משהו שמצביע על חשש לירידות ולא על צפי לירידות (כמובן שלעיתים החשש יכול להתממש)
בתחילת שנת 2009 לאורך כל הראלי, הפוטים היו מתומחרים ביוקר לאורך כל המחצית הראשונה של השנה כי היה חשש גדול שתהיה קריסה.
ציטוט:
דמי כיס
בהחלט יכול להיות שאתה צודק. שלא יהיו אי הבנות. זה בגדר מחשבות ראשונות. לא לביצוע היום!
(לגבי המחירים שכתבת, תמיד מחיר הפוטים יורד בשיפוע יותר מתון. זה היה ככה גם בשוק עולה.)
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני בהחלט חושב שיהיו ירידות. אבל עדיין נזהר למעלה.
לגבי למטה, אם ידשדש לו ככה השבוע בזחילה חזרה ל 1050, אני לא חושב שנראה 950 ב 200 ש"ח.
מסכים לגבי 950, צריך לזכור שגם התטא מתחילה לעבוד עליו...
גם אם נראה אותו ב-120 זה טוב יותר מ-70 שנסגר היום.
לדעתי ביום ראשון או שני(הערכה, יכול לקחת גם שבוע)כאשר תתחלנה הירידות נראה אותו תוך מס' ימים גבוה, זכרו שאם תתחלנה ירידות תהיה פניקה בשל ידיעה מאנגליה, צרפת , אולי אפילו ארה"ב, כל העולם מדשדש ונמצא בפחד.
יפה מאד דוד. ראיית שוק טובה. אם נכנסת חזרה היום ל 950, הצלחת לעשות כמה ג'ובות יפות ממשחקי
דלתא.
גם אם נראה אותו ב-120 זה טוב יותר מ-70 שנסגר היום.
לדעתי ביום ראשון או שני(הערכה, יכול לקחת גם שבוע)כאשר תתחלנה הירידות נראה אותו תוך מס' ימים גבוה, זכרו שאם תתחלנה ירידות תהיה פניקה בשל ידיעה מאנגליה, צרפת , אולי אפילו ארה"ב, כל העולם מדשדש ונמצא בפחד.[/quote]
יפה מאד דוד. ראיית שוק טובה. אם נכנסת חזרה היום ל 950, הצלחת לעשות כמה ג'ובות יפות ממשחקי
דלתא.
[/quote
תודה דמי כיס
אני ברווח של כ-10.5% על השוקת של החודש.
כתוב ב-950ו-1130
ב-950 כתוב רק חצי מההגנות. ממתין לירידהות נוספות. כדי לכתוב
בעצם ההתלבטות שלי , כיצד היא הצורה הטובה ביותר לנצל שחיקה של רגל, למשל הפוט כמו שקרה?
א. אפשר לקדם את הרגל, אבל אם צופים ירידות אז זה מסוכן אפילו אם יתן תגבול יפה.
ב. וזו הדרך שבחרתי. קונה את הכתיבות או חלק מהם , ומוכר אותן חזרה כאשר עולות.
יתרון- לא התקרבתי, נשארתי רחוק ברגל הפוט- יותר בטחון
חסרון- אני במצב כמו שאני קונה אופציות בלבד ומהמר על השוק
ג. אפשרות שלישית היא לחסל את כל הרגל ואז לקנות אותה כאשר תהיה תנועה לכיוון הרגל.
זה מעט יקר בגלל עמלות ובגלל שבקניות /מכירות לא תמיד מקבלים את המחירים הגבוהים.
הפעם דרך הב' הצליחה לי מאוד, אך נדמה לי שדרך חיסול הרגל והמתנה נכונה יותר,
מה דעתכם?
ציטוט:
ג. אפשרות שלישית היא לחסל את כל הרגל ואז לקנות אותה כאשר תהיה תנועה לכיוון הרגל.
זה מעט יקר בגלל עמלות ובגלל שבקניות /מכירות לא תמיד מקבלים את המחירים הגבוהים.
הפעם דרך הב' הצליחה לי מאוד, אך נדמה לי שדרך חיסול הרגל והמתנה נכונה יותר,
מה דעתכם?
הבוקר חיסלתי את רגל הפוט, מחכה מעט עם הפתיחה מחדש\קידום. עדיף לראות מה קורה בסופ"ש
בסך הכל, מסכים איתך.
אני עומד כרגע בתור לקנות את 940 חזרה ב 35 ש"ח.
יתפוס, יתפוס. לא יתפוס, אז לא יתפוס. בכל מקרה (מנסה) לסגור כרגע חצי כמות.
אני רוצה לנסות לשלם על הצמד 940-920 10 ש"ח לסגירה. לא קל, אבל כמו שכתבתי פעם, מי שמצליח לקבל מחירים טובים זה מי שלא איכפת לו. אז לא איכפת לי!