Re: שוקת רחבה יולי - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
שאלה לחברים?
כפי שכתבו כאן חברים אנחנו כתובים על P950 ששוה היום 90 ש"ח
האם יהיה נכון לסגור את רגל הפוט היות ויש עליה רווח
ולקנות אותה בעוד שבוע ושוב לגרוף רווח.(ההפרש בין כתיבה קניה יהיה שוב 60-70 ש"ח)
במקרה הגרוע ביותר אם לא יהיו ירידות אפשר לקנות פוט גבוה יותר שהרי בכל מקרה נרצה לקרב את הרגל שנשחקה ב-50%
מי שיכול להעז יותר אפשר רק לקנות את הכתיבות חזרה ולחכות רק עם הכתיבות. ואז לא יהיה צורך לקנות הגנות כל כך יקר(זה כבר הימור על כיוון ירידות)
אני עושה זאת על חצי כמות (חצי קונה ומוכר , חצי שני רק קונה את הכתיבות ומשאיר את ההגנות ב-940)
מה דעתכם?
עשיתי ככה ביוני, וזה עבד טוב. מה שלא מבטיח שזה יעבוד טוב ביולי.
כרגע, אני ממתין. אם יהיה עוד עליות, ורגל הפוטים תשחק רציני, אשקול לעשות זאת. עכשיו עוד מוקדם לי.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
דמי כיס, היכן אתה כתוב בצד הקולים?, הגנות? , היכן אתה כתוב בצד הפוטים? , הגנות?
מה אחוז הבטחונות שאתה מנצל בשני הצדדים?
כתוב למעלה 1150 מוגן 1170 מלא. כתוב קצת 1160 חצי חשוף חצי מוגן 1190.
למטה כתוב הרוב 940, וקמצוץ 950. מוגן חלקית עם קצת 900 וקצת 920.
הסיבה שאני לא ממהר לסגור, היא בגלל שיש לי חשופים. עדיין 940 חשוף נותן 65 ש"ח. יש לו עדיין לאן להישחק...
היום יום מצויין לדעתי להמשיך לכתוב קולים.
אני יודע שהעליות האלו קצת מפתיעות אבל יהיו עוד ירידות. קשה לחשוב עכשיו על ירידות אבל גם לפני שבוע היה קשה לחשוב על עליות - והם הגיעו.
החודש עוד מאוד ארוך והכי חשוב זה להיות במרחק סביר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
היום יום מצויין לדעתי להמשיך לכתוב קולים.
אני יודע שהעליות האלו קצת מפתיעות אבל יהיו עוד ירידות. קשה לחשוב עכשיו על ירידות אבל גם לפני שבוע היה קשה לחשוב על עליות - והם הגיעו.
החודש עוד מאוד ארוך והכי חשוב זה להיות במרחק סביר.
אני כתבתי היום עוד C1130 עם הגנות C1140 תקבול של 130-140 ש"ח ליחידה, לעומת מה שקבלתי אתמול 90 ש"ח ליחידה.
אגב כך , סגרתי חלק מהמכירות ברגל הפוטים (P950ׂ) לא מכרתי את P940 ששמשו להגנות, אני מעריך שאחזור לקנות בעוד שבוע את P950 ב-200 ש"ח כאשר יש לי כבר הגנות (עשיתי זאת רק עם חצי מהכמות)
ציטוט:
אני כתבתי היום עוד C1130 עם הגנות C1140 תקבול של 130-140 ש"ח ליחידה, לעומת מה שקבלתי אתמול 90 ש"ח ליחידה.
אגב כך , סגרתי חלק מהמכירות ברגל הפוטים (P950ׂ) לא מכרתי את P940 ששמשו להגנות, אני מעריך שאחזור לקנות בעוד שבוע את P950 ב-200 ש"ח כאשר יש לי כבר הגנות (עשיתי זאת רק עם חצי מהכמות)
נועז מאד. וזה בסדר להיות נועז. רק שזה מאד לא שוקת רחבה. לפחות למעלה. ולכן אני מקווה שעשית את זה מתון מבחינת כמויות.
סגירת מכירות בלבד למטה, משמעו הימור על ירידות, עם סיכון כסף (בניגוד לסגירה מוחלטת, שאז הסיכון הוא מסוג "אובדן רווח פוטנציאלי").
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
נועז מאד. וזה בסדר להיות נועז. רק שזה מאד לא שוקת רחבה. לפחות למעלה. ולכן אני מקווה שעשית את זה מתון מבחינת כמויות.
סגירת מכירות בלבד למטה, משמעו הימור על ירידות, עם סיכון כסף (בניגוד לסגירה מוחלטת, שאז הסיכון הוא מסוג "אובדן רווח פוטנציאלי").
צודק דמי כיס
אולי זה מעט נועז, וזו לא שוקת רחבה, אך האם אנו לא יכולים להסתמך על כך שתגענה ירידות אפילו במעט.
1130 עדין רחוק כ-4.5% אבל
באמת
מעט מסוכן,
הגדלתי את החזקותי ב-1130 רק ב12%
אני בהחלט חושב שיהיו ירידות. אבל עדיין נזהר למעלה.
לגבי למטה, אם ידשדש לו ככה השבוע בזחילה חזרה ל 1050, אני לא חושב שנראה 950 ב 200 ש"ח.
ציטוט:
לגבי למטה, אם ידשדש לו ככה השבוע בזחילה חזרה ל 1050, אני לא חושב שנראה 950 ב 200 ש"ח.
מסכים לגבי 950, צריך לזכור שגם התטא מתחילה לעבוד עליו...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
ציטוט:
מסכים לגבי 950, צריך לזכור שגם התטא מתחילה לעבוד עליו...
גם אם נראה אותו ב-120 זה טוב יותר מ-70 שנסגר היום.
לדעתי ביום ראשון או שני(הערכה, יכול לקחת גם שבוע)כאשר תתחלנה הירידות נראה אותו תוך מס' ימים גבוה, זכרו שאם תתחלנה ירידות תהיה פניקה בשל ידיעה מאנגליה, צרפת , אולי אפילו ארה"ב, כל העולם מדשדש ונמצא בפחד.
זכרו כי יש עוד 3 שבועות.
העולם סבל מירידות מאוד חדות, היום ארופה נכון לעכשיו פתחה מבערים - עליה של 2.5 אחוז בדקס. חוזים באמריקה 1.5 אחוז.
אצלנו היה "צריך להיות" ביום א' לכל היותר 1050, אבל אצלנו ראו כי ביום ו' למרות ירידות ה-VIX בארצות הברית ירד מאוד למרות הירידות , יצאו לחופשת חג, "תמיד" אחרי חופשות חוזר הירוק שם.
אצלנו התחילו עליות לאט וצברו היום תאוצה כרגע אנחנו 40 נקודות מעל שפל אחרון אצלנו. בארה"ב עוד לא התחיל התיקון למעלה בפועל.
זה בוודאי "לא זהיר" שלושה שבועות מפקיעה בשוקת רחוקה לפתוח כל כך קרוב, גם אם בסופו של דבר כל זה לא יתרחש ואכן יהיו מיד ירידות, זה בפרוש לא שוקת רחוקה.
לתקן בצד הקולים זה כרוך "בקנס".
חברים יקרים, נראה ששכחתם שזו שוקת רחוקה!!!
1. בשוקת רחוקה לא מהמרים על כיוון השוק. עובדים לפי החוקים !
2. לפי מחיר הקניה שלילC1150 , יש סיכוי שאםהבורסה ממשיכה לעלות, אני צריך לסגת 2 סטרייקים, לפי דברי יוסי אלוף:
אם מחיר האופציה הכתובה עלה מעל כיפליים יש לבצע הרחקה ב-2 סטרייקים ולהכפיל כמויות.
1150 קניתי ב- 110 ש"ח כלומר, שב220 אני צריך לבצע הרחקה.