Re: שוקת רחבה אפריל - דיונים ופרשנויות
תופעה מעניינת ששמתי לב אליה שמאז השיא המעוף מראה ביצועיי חסר מול המדדים בחו"ל וזה הפוך ממה שהיה לפני השיא כשהשוק המקומי הראה תשואות יתר.
היום למשל המעוף ירד 0.6% בזמן שאירופה הייתה סביב האפס וכך גם החוזים.
אם התופעה תימשך, מעניין מה יהיה כשיהיו ירידות בארה"ב, יהיו פה ירידות חזקות?
בכל מקרה בשוקת צריך לשרוף שבועיים וחצי, נקווה שהכל יהיה רגוע.
דמי כיס - יש לך איזהשהו תבלין שיעזור לשרוף את הזמן?
שלום לכולם,
אכן השעמום חוגג והדשדוש הנצחי ויש לומר החיובי עוקץ באצבעות לעשות שטויות, אבל פתחנו את החודש בשוקת ועל כן נסיים אותו ובקצב הזה בתשואה פנטסטית.
ניצלתי את הבוקר הירוק בהיר לקדם את רגל הקול שלי ל - 1270 עוד שהמחירים היו סבירים. כעת אני ב - 95% ב - 1140 וב - 66% בטחונות ב - 1270. עוד קידום קטן ואני מגיע ליעד התשואה החודשית שלי.
סטיות התקן הנמוכות מחד גיסא גורמות לפרמיות נמוכות ומאידך משרות יותר בטחון על נטיותו של המדד לדשדש בטווח הקצר שהוא נמצא בו כעת. בנוסף אומנם ישנם עוד שבועים וחצי לפקיעה אך רק 9 ימי מסחר (הבורסה סגורה בימי – שני,שלישי בשבוע הבא).
כפי שדמי כיס ציין, אני מבין אלו שעבד יומיים קשים בסגירת רגל הקול שלי באזור 1300, התעקשתי על המחיר כחלק מהאסטרטגיה, ובמהלכם גיליתי שמרבית ההצלחות שלי היו בשעה הראשונה למסחר, ובכלל למשכימיי קום ניתן למצוא לעיתים מציאות באופ' הרחוקות בדקות הראשונות למסחר.
המשך דשדוש נעים :) ,
ד.
היי סאן.
לא מובן לי מדוע הינך מעוניין לסגור כתיבות קולים 1270 ו 1280. לעניין העמלות נראה לי שאין מה להתייחס אליהן.
עמלה של 2 עד 2.15 שח זניחה ולא צריכה להטריד.
למה לסגור כתיבות של 30 עד 100שח ולכתוב אוכף שיותר מלחיץ בתנודתיות שלו ובמסוכנות שלו. תנודה של 2% באוכף מסוכנת הרבה יותר משוקת ודורשת טיפול ומעקב צמוד מאד
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
היי סאן.
לא מובן לי מדוע הינך מעוניין לסגור כתיבות קולים 1270 ו 1280. לעניין העמלות נראה לי שאין מה להתייחס אליהן.
עמלה של 2 עד 2.15 שח זניחה ולא צריכה להטריד.
למה לסגור כתיבות של 30 עד 100שח ולכתוב אוכף שיותר מלחיץ בתנודתיות שלו ובמסוכנות שלו. תנודה של 2% באוכף מסוכנת הרבה יותר משוקת ודורשת טיפול ומעקב צמוד מאד
אבי, בוקר טוב,
אני כתוב ב- 1270-1280 משבוע שעבר, כאשר המרווחים היו גדולים הרבה יותר ובכל אופציה היה הרבה בשר.
כעת מבחינת תורת הסיכויים, נותר לי רק להפסיד. במידה וימשיכו ירידות לא נותר הרבה מה להרויח בכתיבות שם , זכור, יש להביט על המרווחים ולא על עלות האופציה עצמה.
לעומת זאת במידה ויהיו עליות המרווחים שם עשויים לעלות מייד כיוון שאנו יחסית מאוד קרובים למדד, עקב הסטיות הנמוכות, תאר לך מחר מוצאים גז נוסף,
טבע
סוף סוף מפתחת תרופה משל עצמה, והתברר כי הבנקים שלנו פשוט מצויינים, עדר הגרמוקלים ירוץ מייד לקנות סחורה, והמרווחים הנמוכים שצברנו פתאום יהיו מאוד גבוהים וכל הרווחים ילכו לעזאזל.
מצד שני אם אקטין כמויות של כתיבות והדגש על הקטנת כמויות ואתקרב לכסף תוך ניצול הבטחונות במקרה כזה יהיה הרבה יותר קל להתנהל.
בנתיים כל הדברים הללו לא קורים , יש הרגשה של מנוחה ואפילו ירידות ואז דווקא התנהלות כזו יכולה להניב אף רווחים גדולים יותר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
..............
בנתיים כל הדברים הללו לא קורים , יש הרגשה של מנוחה ואפילו ירידות ואז דווקא התנהלות כזו יכולה להניב אף רווחים גדולים יותר.
גם ה C1260 שלי (שהיה סיכון מחושב) נשחק בנתייים מ 360 ש"ח/250 ש"ח ליחידה (תלוי מתי מכרתי) ל 130 ש"ח ליחידה.
איך מפתה להעביר את כל הרגל ל 1260. אני מלחים את הידיים לכיסים. זה עדיין לא הזמן.
היי סאן כרגע 1270 1280 מאד בטוחות לדעתי ואפשר ללכת אתן לפקיעה וזאת בהסתברות גבוהה לפקיעה נמוכה מ 1260.
לדעתי חבל לסגור כתיבות אלו . המסוכנות לדעתי היא מלמטה דהיינו ירידות יותר מעליות. גם אם יעלה השוק תמיד אפשר לגלגל לחודש הבא למדדים גבוהים יותר ב30 נק באותו מחיר .
דמי כיס צודק בינתיים השוק מדשדש.
המשך יום פורה
יום מושלם לכותבי שוקת חודשית!!!
יום שכולו טטא :d
יום נוראי- הכל זועק רווח
גם קולים גם פוטים
אבל.....
לשבת בחוסר מעש?????
אז מכרתי להנאתי רק כדי לעשות משהו 5 פוט 1160.
מורווח עליהם 30 ש"ח ליחידה
ו מ ב ו א ס רצח
למה רק 5 יחידות??? למה לא מכרתי 10???
קשים החיים לבוני השקתות הרחבות.
אכן יום טוב עבר על כוחותינו :d
למעלה אני עדיין ב-1290/1280 , לזוז ל-1270 לא משתלם , ול-1260 קצת מפחיד וכמו שדמי כיס כתב עדיין מוקדם , נחכה לראות מה יקרה בימים הקרובים...
למטה אין הרבה מה לעשות: כתוב בעיקר ב-1140 וקצת ב-1160
ערב טוב לכולם
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
...........
קשים החיים לבוני השקתות הרחבות.
ממליץ לך (בשיא הרצינות), להתאמן בלא לעשות כלום. זה קשה לפעמים, אבל זה חלק מהמשחק. אין לך מושג איך גרד לי באצבעות היום. אבל נשארתי עם הגרוד.
בנוסף, להיות מבואס מרווח זו ממש טעות.
אני מכרתי בסך הכל 10 יחידות C1260 שהרוויחו ים כסף. ובכל זאת אני מבסוט שלא מכרתי יותר. כי זה היה מכניס אותי לסיכון. תמיד צריך לדמיין את הצד הרע של החיים.