אהלן,
אני זוכר את השיחה שלך עם האסטרטג בא אמרת לו שפרפרים יכולים להגן על שוקת רק בשבוע הפקיעה.
האם לא שווה לעשות היום שוקת לפברואר עם הגנות פרפרים לינואר?
להתיחסותך בנושא... תודה :)
Printable View
אהלן,
אני זוכר את השיחה שלך עם האסטרטג בא אמרת לו שפרפרים יכולים להגן על שוקת רק בשבוע הפקיעה.
האם לא שווה לעשות היום שוקת לפברואר עם הגנות פרפרים לינואר?
להתיחסותך בנושא... תודה :)
בוא ננתח את זה:ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
הגנות פרפרים (בלי משחקים תוך יומיים) עולות כסף. אם אתה מתרחק מהסטרייק, זה בהחלט זול, אבל צריך להשקיע. שהרי פרפר שקול לכרטיס מפעל הפיס. אתה משקיע קצת כסף ומקווה שיוגרל המדד שאתה רוצה.
שוקת פברואר, ברוחב כזה שהפרפרים עדיין רלוונטיים בה, היא די צרה. מה שאומר שחיקה מועטה אבל עם סיכון לא קטן. לא בטוח שתכסה את עלות הפרפרים.
זאת אומרת שהרבה כסף לא יהיה פה. והפרפרים יתנדפו ביום חמישי בבוקר ותשאר עם שוקת שמתאימה לשבוע פקיעה, וזאת 3 שבועות לפקיעה.
דווקא רעיון מעניין.
כתיבת שוקת צרה יחסית, נניח 1300-1360 לפברואר.
פרפרים בתור הגנות על 1300 ו1360 לינואר.
סגירה של הכל ביום רביעי לקראת הסיום.
הפרפרים המדוברים זולים מאוד. השוקת וודאי תשחק הרבה יותר.
הסיכון הוא תנועה חדה (לא צפויה להגיע). נראה לי שכדאי לבדוק את זה על יבש כמה פעמים.
[quote=דמי כיס]בוא ננתח את זה:ציטוט:
פורסם במקור על ידי "Bursa_Guy":2krg5z5h
הגנות פרפרים (בלי משחקים תוך יומיים) עולות כסף. אם אתה מתרחק מהסטרייק, זה בהחלט זול, אבל צריך להשקיע. שהרי פרפר שקול לכרטיס מפעל הפיס. אתה משקיע קצת כסף ומקווה שיוגרל המדד שאתה רוצה.
שוקת פברואר, ברוחב כזה שהפרפרים עדיין רלוונטיים בה, היא די צרה. מה שאומר שחיקה מועטה אבל עם סיכון לא קטן. לא בטוח שתכסה את עלות הפרפרים.
זאת אומרת שהרבה כסף לא יהיה פה. והפרפרים יתנדפו ביום חמישי בבוקר ותשאר עם שוקת שמתאימה לשבוע פקיעה, וזאת 3 שבועות לפקיעה.[/quote:2krg5z5h]
דמי כיס, אני מבין שנרדמת!
וטוב שכך, כאשר משעמם זה סימן שלפחות משהוא נעשה טוב.
:d
אז יש לך זמן לתת דעתך לעניינים החשוביםבאמת.
מתי להערכתך נוכל להקיש על "אופציות" ולקבל "סימולטור".
שינה עמוקה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
חוץ מזה השבוע יש לי שבוע לחץ בעבודה.
(מה שלא מונע ממני להסתכל על הודעות בפורום. זה בשביל הכיף)
יש לי כבר 5.4% רווח החודש. מה צריך יותר?
לגבי סימולטור, תאמין לי ששחקן משקיע משאבים נרחבים בעניין....
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
נכון לסגירה היום 703 ש"ח רווח ליחידה.
לקריה הספקן אלו מחירי הקניה והסגירה של היום
-2450 -350 7 173 1211
790 790 1 -634 -634
600 150 4 -55 -220
-1060 357 -703
תגבול בפתיחה - 1060 ש"ח
עלות סגירה- 357 ש"ח
סה"כ רווח - 703 ש"ח ליחידה.(יש להוריד מחיר קניות מכירות של אופ' (24 ש"ח לפתיחה, אם סוגר עוד 24 ש"ח)
לא יודע מה איתכם, אבל אני לא זוכר כזה חודש של עמידה במקום מוחלטת. מדד שקפא במקום בכזו צורה.
חבל שלא יהיה ככה כל השנה. אבל לא יהיה. התנודות עוד יגיעו.
אז אם כבר תנודות, איזו התרסקות טובה לא תזיק. מצידי אפשר לשים את ספרד על הגריל.
השוקת שלי כל כך שחוקה, שאפילו לאלטע זעכן אי אפשר למכור אותה. כבר אין לאן ללכת. C1400 עשה חראקירי. P1260 בלע גלולות ונעלם בחשכת הלילה.
הטתא עוד מנסה לעבוד על מה שנשאר, אבל כל מה שיוצא זה מאה שקל פה מאה שקל שם.
ששש...............
אל תעשו רעש.
הבורסה ישנה.
אם כל חודש היה ככה אז אף אחד לא היה משלם לנו כסף.
צריך תזוזה מידי פעם.
אני רק מניח שחודש הבא תגיע תנועה לאחד הכיוונים.
היות וכולם בטוחים שאוטוטו התיקון מגיע ונבקר ב1280, אני דווקא לא אתפלא אם 1380 יגיע קודם..
אני מתכוון לכתוב שוקת במרחקים לא סימטריים. קרוב מלמעלה, אולי אפילו 1400, ורחוק מלמטה. גם אם נמשיך לנוע למעלה, זה צפוי להיות איטי ורגוע, מה שיאפשר בקלות תיקון.
ירידות עלולות להגיע מהר, לא הייתי מתקרב יותר מידי.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
מבחינת השוקת, החודש הזה מת עוד מזמן (ולא משנה כמה התקרבנו בכתיבות).
אני החלטתי לנצל את הירידה היום על מנת לבצע אסט' פשוטה שמניחה פקיעה גבוהה יותר.
הרעיון:
קונים ק330 , מוכרים שתי יחידות ק 340 וקונים יחידה אחת ק360.
העלות יצאה לי 130 ש"ח , מרוויח בין 331.3 ל348.7.
התקווה היא שהיות ולא שברנו 1323 עד היום, רמה זו שוב תבלום את הירידה, ונחזור לעלות.
ההפסד המקסימלי בתאוריה הוא 1130 ש"ח, אבל היות ואם יהיו עליות אני אסגור לפני, יוצא שאו שאפסיד את ה130 (ירידות) , או שאקח איזה 200 או יותר (עליות). בדשדוש כמעט ואין שינוי בשווי.
הופצה חופצה. בסוף ירדנו חצי אחוז...