היום שמתי לב שהגלום נמצא לאורך כל היום מעל המדד והפער מתרחב עד ל 4 /6 נקודות
פשוט מדהים !!!!
Printable View
היום שמתי לב שהגלום נמצא לאורך כל היום מעל המדד והפער מתרחב עד ל 4 /6 נקודות
פשוט מדהים !!!!
לא יודע. משהו מוזר בתוכנת מסחר שלי. משהו שמזכיר תקלה. יש חוסר קורלציה בין מסכים.
שלום,
אני בדרך כלל לא נוהג להגיב בפורום הזה אבל הפעם:
השווקים בארצות הברית (S&P)נראים כעולים, אך ורק אם המטבע שבו אתם משתמשים הוא הדולר.
מי שיבדוק את מדד הדולר ביחס למדד ה-S&P יגלה כי הדולר נחלש (בו נגיד, מאוגוסט) בשיעור חזק יותר מעליית המניות. במילים אחרות: איפלציה מדומה.
תוכלו גם להסתכל על מחירי הסחורות בארצות הברית: תירס, סויה, חיטה, Oats. כל אלו עלו בשיעורים גבוהים אשר מצביעים על היערכות לאינפלציה בארצות הברית (כשהתירס והחיטה עולים, המחיר של כמעט כל מוצרי המזון עולים). אנחנו מדברים על עליות (בסחורות) בסדר גודל של 10-20% בחודש-חודשיים האחרונים.
זו הסיבה, להערכתי, לעליות שאנו רואים בבורסות האמריקאיות. חישוב שביצעו באחד העיתונים הכלכליים העלה שהשקעה מאוגוסט במדד ה-S&P באמצעות אירו (טכנית לא אפשרי, אבל לשם השוואה) הניב תשואה זניחה של 0.8%. במילים אחרות המדד מדשדש או אפילו נוטה לרדת מבחינה ריאלית, אבל האמריקאי אולי לא מרגיש את זה מכיוון שהוא משתמש בדולר.
המשמעות של המשחק המסוכן הזה הוא קריסה רבתי, ואני מאמין שלא רחוק היום לירידות חזקות שם. אני לא יודע מה זה אומר עלינו, כי הקורלציה של השוק הישראלי עם האמריקאי אינה מובנת בעיני,היצוא לאירופה ולאסיה גדול מהיצוא לארה"ב. ימים יגידו.
זה בגלל הפסקת המסחר במכתשים , הגלום תמחר את העליה הצפויה בה, ולפרקים שייט הרבה מעבר לתמחור הנכון , עם חידוש המסחר בה, גלום ורגיל התאחדו להם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielp
צודק. מכתשים אגן, היא אחראית לקפיצה במדד מ 0.15% ל 0.9%. היא עולה בין 25% - 30%.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
תודה על המאמר של וו'ארן באפט
מעניין מאוד
דוד אריאל
ירושלים
רק במדינת ישראל
חברה מפרסמת אזהרת רווח חמורה (כנראה הכלכלה לא כל כך טובה ) אבל כדי שלא תהיה צניחה במניה מפרסמת מגעי מכירה ו"כי מדובר בהבנות ראשוניות בלבד"
פשוט מפחיד איך "מכבסים" הודעות
תקרא לזה גאונות. איך מקפיצים ב 30% חברה שמצהירה על הפסדים יוצאי דופן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielp
צריך לראות האם היום בעלי עניין מכרו מניות, במכתשים, זה יהיה מעניין.
נניח שאני מחזיק במניה אני בדילמה :
מצד אחד החברה פרסה אזהרת רווח - דבר ודאי - לא תרוויח כמו שציפתה
מנגד יש מגעים -ראשוניים , לא ודאיים - למכירה במחיר של 60% מעל למחיר הנוכחי
בשוק נורמלי הייתי מעיף את המניה במיידי (במיוחד לאחר עליה של 30%) "עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ "
אבל אנחנו לא בשוק נורמלי