דמי כיס,
באיזה מדד אתה חושב לבצע הזזה? לאן אתה מתכוון להזיז?
Printable View
דמי כיס,
באיזה מדד אתה חושב לבצע הזזה? לאן אתה מתכוון להזיז?
שחקן המליץ לחכות, אבל ייתכן שכבר צריך לחשוב על הזזה..
נראה לי שאפעל לאחר שאראה מחר את החוזים.
בסופו של דבר כנראה שברננקי ביום שלישי יפיל דבר, אני לא בטוח שאני רוצה להיות כתוב קרוב מידי שזה יקרה.
קראתי פעם נוספת את הצ'אט עם השחקן ביום חמישי.
ראיתי ששאלו אותו מתי להזיז את 1210 מוגן ב 1230 והוא ענה ב 1195.
לפי היגיון הזה, 1200 צריך להזיז ב 1185?
אני שאלתי, והוא ענה 1195, אך זה נראה לי כבר יהיה יקר מידי ויאכל את מרבית הרווח מהשוקת (שלא נדבר על מה יהיה עם המדד ימשיך לעלות ואצטרך להזיז גם את ה1220..)ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אני חושב להזיז את ה1210 בשני סטרייקים (אולי אם קניית הגנה נוספת על כל כמה סטים או משהו על מנת להתקזז קצת אם העליות ימשכו) כבר ב1180, כשההפרש בין הצמדים עוד יהיה סביר ואולי יהיה עדיין אפשרי לצאת ברווח מהחודש הזה.
החשש המרכזי שלי הוא שעוד טיפה עליות, או למעשה עוד כמה ימים ללא ירידות, ונתחיל לראות שחקנים מזיזים את הפוזיציות למעלה, דבר שיכניס את כולנו לצרות, לכן אולי אתחיל להזיז חלק כבר מחר, אם החוזים ימשיכו להשטף בירוק.
אני שוקל להתחיל להזיז החל מ 1160.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אני לא מתלהב מההזזה הזו. זה עלול להרוס את אוגוסט.
ואני חושב שצריכות להגיע ירידות, או לפחות תיקון.
ובכל זאת, החל מ 1160 אני אתחיל לדלג אחורה את ה 1200. בשלבים כמובן.
Arti,ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
הזזה כזו צריכה להיות מלווה בקירוב אגרסיבי של פוטים על מנת להכניס כסף, שזה כשלעצמו מסוכן במיוחד אחרי גל כזה של עליות.
שחקן דיבר על גבול תחתון ב 1070, אבל לא בטוח שהתקבול היום שווה את הסיכון.
איפה אתה נמצא כיום בצד הפוטים? באיזה אחוז של ניצול בטחונות?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
לאן אתה מתכוון להזיז את 1200 1220 ?
הפרמיות ככ נמוכות שזה בעייתי
למה לבצע הזזה בשלבים? לצורך מיצוע?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
לדעתי כשעושים הזזה צריך לעשות או הכל או כלום.
כאשר מחליטים לעשות הזזה זה אומר שהנחת היסוד השתנתה להמשך עליות/דשדוש, מה זה יעזור אם תשאיר 50% מהכתיבות בגבול הישן? הרי כשמדובר בשוקת חודשית, מדובר במספר גדול של כתיבות וההפסד התאורטי אם מדד עובר את הגבול הוא גדול מאוד גם עבור חצי מהכמות.
אני בכל מקרה כנראה אבצע הזזה של כל הכמות ב 1170, רוצה לראות איך השחקנים יתמודדו עם פריצת גבולות הרווח שלהם.
שלבים, מהסיבה שאולי קשה לי לקחת סיכון על כל הכמות שיש לי ב 1200, אבל אני יכול לעמוד בסיכון של חציה למשל.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
גם היום הזה, הסתיים בהפסד של כמה מאות שקלים.
סה"כ הפסד השוקת עד עכשיו: 1.5%. נסבל ביותר. הסיבה להפסד הסביר היא פעילות מתמדת בצד של הפוטים אשר מכניסה כסף כל הזמן, יחד עם ירידה בסטיית התקן.
יש לי כרגע פוטים מפוזרים ב 1070, 1060, 1050, 1030, 1000.
כל הפוטים החל מ 1050 מוגנים.
המשך עליות יתחיל לקרב את המדד לדופן השוקת - מה שאומר שיפוע הולך וגדל של נזק. הרחקה מ 1200 ל 1210, עלותה כרגע 90 ש"ח ליחידה. אני מאד מקווה שלא צריך יהיה להגיע לזה.
מה שמדאיג קצת זה שהעליות מלוות במחזורים הולכים וגדלים.