שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות
ברוכים הבאים לשירשור ספטמבר של השוקת הרחבה
אנו עומדים בפני חודש לא פשוט, עם הרבה חגים ומעט סטיה. הדרך להתמודד עם זה היא פשוט להוריד ציפיות לרווח. אני מצפה ל 4% החודש. לא יותר. למעט אם יהיו ירידות.
עוד לא החלטתי לגבי פתיחה היום. אני מאמין שההפוגה אתמול בארה"ב היא רק הפוגה טכנית לגמרי. לא יכול להיות שהנתונים ממשיכים להיות גרועים והבורסה עולה, מלבד סיבה טכנית לחלוטין.
אולי פתיחה קלה למעלה בלבד. וגם המתנה ליום ראשון באה בחשבון. נראה...
Re: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ברוכים הבאים לשירשור ספטמבר של השוקת הרחבה
אנו עומדים בפני חודש לא פשוט, עם הרבה חגים ומעט סטיה. הדרך להתמודד עם זה היא פשוט להוריד ציפיות לרווח. אני מצפה ל 4% החודש. לא יותר. למעט אם יהיו ירידות.
עוד לא החלטתי לגבי פתיחה היום. אני מאמין שההפוגה אתמול בארה"ב היא רק הפוגה טכנית לגמרי. לא יכול להיות שהנתונים ממשיכים להיות גרועים והבורסה עולה, מלבד סיבה טכנית לחלוטין.
אולי פתיחה קלה למעלה בלבד. וגם המתנה ליום ראשון באה בחשבון. נראה...
בוקר טוב וחודש מוצלח לכולם.
אני פתחתי היום מעט, כ1/4 מהבטחונות בקולים ב1210 מוגן 1230 וכ1/5 מבטחונות הפוטים על 1020 מוגן 1010.
שיהיה שוקת נעימה :).
עד שכבר מתחילות ירידות, בא ברננקי ודופק לנו את העסק. ועכשיו מה? יהיה חודש דישדוש? אופטימיות בשווקים? אולי בכל זאת ירידות?
אני מעריך שהשפעת הנאום תתפוגג די מהר. ובכל זאת, יש לנו עכשיו שני ימי מסחר תחת הצל של הנאום.
אני חושב שבכל זאת אני אתחיל לפתוח מחר. לפי שיטת הרבעים. החודש הוא חודש קצר מלא חגים. כך שכדאי להתחיל לפתוח.
אני לא מצפה לרווחים גדולים החודש. אם יהיה 4% זה יהיה בסדר גמור.
להיזהר מפתיחת קולים בסטרייק נמוך מ 1250 לשלב זה בחודש.
איציק
1250 זה קצת רחוק, לא ? שיא חדש עם כל הבלגן מסביב ?
התחלתי פתיחה למעלה.
1220 מוגן 1250. נותן 50 ש"ח ליחידה. כמות קטנה בנתיים.
מרחק של 70 נקודות זה לא מי יודע מה. ובכל זאת, כאשר הסטיות כאלו נמוכות, אני חייב להסתמך על ראיית שוק כלשהי. וראיית השוק שלי אומרת שהעליות היום זה תוצאה של נאום ברננקי ואופטימיות נפט אצלנו. אבל אני חושב שהכיוון הוא יותר למטה מאשר למעלה.
גם אני פתחתי, 1040 מוגן 1020. 1220 מוגן 1240
אני פתחתי 1210 למעלה, בשביל שיהיה קצת בשר.
עדיין לא למטה - מסכים עם אופיר שיהיו ירידות בהמשך השבוע - נקווה לירידות חדות שגם יעלו את סטיית התקן :)
המשכתי פתיחה היום.
למעלה, 1220 מוגן 1240, למטה 1020 מוגן 1010/1000.
קצת ירידות מתונות יהיו מצוינות.
:?: מאיין יגיע הרווח בסטיית תקן כל כך נמוכה
1220כתיבה - 1240 הגנה =30ש"ח 1.5%
אולי כדאי לא לפתוח ןלחכות כמה ימים?