בעיה - אין תמיד רווח גם כאשר מדווח על רווח !!!
אתה מקבל SNS לסגור את האסט' אנו ביעד הרווח של למעלה מ-10%
ממהר לסגור, לאחר הסגירה בודק, ולא תמיד רואה שיש רווח ולעיתים אף הפסד.
מה עושים?
איך אפשר לשפר את הענין?
אם נעקוב אחר הדיווחים אז זו בעיה של לא מעט אנשים.
ראו לדוגמה את האסט' של ה-15/8
אני מבקש יחד עם זאת להביע את הערכתי הכנה לשחקן ותודתי לו על העזרה, שבכלל לא מובנת מאליה, להרבה מאוד אנשים, ואין לי ח"ו שום טענות כלפיו, אלא העלאת בעיה לשיפור.
אני מעלה זאת היות ויודע אני שרצונו של שחקן כן ואמיתי.
בכבוד רב
Re: בעיה - אין תמיד רווח גם כאשר מדווח על רווח !!!
אני מסכים.
בעיה מוכרת.
אינני מבין איך ניתן היה להגיע לרווח בכל האסט' החודש, אם פעלת וביצעת הוראות שחקן במועדן.
אני חושב שמי שהרוויח בכולן עשה זאת כי תיזמן את הפעולות בתוך היום. אולם, דבר זה לא יעבוד תמיד. אם תמתין לשוק, הוא עלול לברוח לכיוון השני.
כאשר מבצעים פעולות ביום כה גועש כמו היום, לתיזמון יש השפעה גדולה. לפעמים זה גם "מזל". היום למשל, מי שהתמהמה בביצוע הפעולות, גרף יותר. אך באותה מידה יכול היה להפסיד.
לא רוצה להישמע חצוף, אך היה מועיל אילו שחקן היה מפרסם את מחירי כל פעולותיו ושעת ביצוען.
עוד דבר, כששחקן אומר 10% הוא מחשב לפי ההשקעה הראשונית (בטחונות פחות תקבול) ולא לפי הפרש זה לאחר תיקונים/מיקסומים.
כמו כן, הוא איננו מחשיב עמלות.
זו השערתי.
בכל מקרה, אין שום דבר קדוש במספר 10%, גם 5% זה בסדר גמור.
העיקר, שניסגור ברווח.
לצערי, החודש זה לא קרה בכל האסט', אם כי חייב לציין שבסופו של דבר אני מורווח החודש בסיכום הכולל כ-230 ש"ח ליחידה.
(לא ביצעתי את 22/08).
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
האם מישהו שותף לדעה זו?
דיוויד,
1. שותף לדעה שציינת, בפועל יש לא מעט חברים שאינם משיגים את הרווח עליו מדווח שחקן, ולעיתים אף מדווחים על הפסד. עד כאן העובדות (ואני מתייחס להודעות החברים כ- 100% נכונות, מלבד אחד/ת שלא אנקוב בשמו/ה).
2. יתכן ובעיני מרבית החברים הבעיה נעוצה איכשהו בשחקן, או בדיווחים על מחירי פתיחה וסגירה, אולם לדעתי הבעיה כלל לא מגעת לשחקן אלא נובעת הן מצורת העבודה של חלק מהחברים והן מהבדלים משמעותיים במערכות המסחר.
די אם אומר שלדעתי (לא בטוח בכך, רק מניח) לרשות שחקן עומדת מערכת מסחר מהשורה הראשונה (FMR עם
תיגבור
פיצ'רים, ילד פלא, שלדג או משהו אחר של סיברון) שבה ניתן לתכנן יציאה אוטומטית ב- 10%, והסגירה מבוצעת אוטומטית ע"י התוכנה בהגיעה ל- 10%. לעומת חברים שבעיקר משתמשים במערכות כמו אורדרנט ישן/חדש, או תוכנות של בנקים, ואת הסגירה מבצעים בעשר אצבעותיהם או בטלפון עם חדר המסחר.
ובנוסף, מלבד הבדלי יכולות בין תוכנת השחקן לתוכנות החברים, ישנו גם הפן האנושי, לעיתים החברים מבצעים בהפרש זמן של דקות, אשר ביום רגוע בתחילת חודש מסחר אינו גורם להפרשים, אולם ביום עצבני וקרוב לפקיעה, כל דקה בזמן יכולה להתבטא במאות שקלים לסט אחד.
ומעבר לכך, יש לא מעט מקרים בהם חלק מהפעולות לא נקלטות, או "המחיר בורח" ומתחילים לרדוף אחרי האופציה, עד כלות הנשימה (והכסף).
אין לי פתרון לכך, כי הרי לא ניתן לצפות מכל החברים להשתמש בתוכנות מליגת העל, כמו גם לתזמן את כל חברי האתר לביצוע סימולטאני יחד עם שחקן, פונקט על המינוט.
אני רק יכול להציע, לבוא בדברים עם צוות האתר, לנסות לגבש קבוצת עבודה שתיוצג ע"י מספר חברים שנוהגים לבצע בעקביות את האסטרטגיות, ואשר יחד עם צוות האתר ובסיוע שחקן, תנסה לפרק את הבעיה לפרטיה ובהתאם לנסות פתרון כלשהו למיזעור הפערים.
לסיכום - הדבר האחרון שהייתי חושב עליו זה לבוא בטענות לשחקן, או לנסות "לסנדל " את שחקן לדרכי עבודה שיתאימו לכל אחד ואחד מחברי האתר.
ערב טוב,
לא הייתי ליד מחשב היום. מה שהתברר כטעות חמורה.
לא נקלטה לי פקודת קניית הפוט 1150 ונשארו לי כמה יחידות (מישהוא רוצה?) כתובות.....(אין התחרטויות!)
כנראה שהבעיה הנפוצה כאן אצל החברים, ונוכחתי בכך היום, זה סדר פעולות הסגירה ואופן הסגירה.
יש להפעיל שיקול דעת, מה לסגור קודם, היכן תהיה בעיית בטחונות, והיכן המחירים גבוהים ומשמעותיים, זאת לצד המדד - מה עושה והיכן יכול להגרם הנזק.
כל זה לא עשיתי היום, מה שהביא להפסד.
הלקח נלמד :!:
אין מה לעשות אנחנו
פועלים
במינימום דקות לאחר שחקן.
אותו דבר ביציאה והפער גדל כאשר יש הרבה תיקונים בדרך.
יחד עם זאת גם סגירה של 6% רווח זה לא רע בכלל.
דובר בעבר על מנוע שיאפשר לראות בכל אסטרטגיה את מצבה + שערי ביצוע
זה יפסיק לתמיד את כל הוויכוחים על חישובי הרווח.
בברכה
Long
לעינין האסטרטגיות השבועיות יעד הרווח מחושב לפי בטחונות פחות תקבול או פלוס תשלום עבור יחידה אחת של האסטרטגיה.התיקונים יכולים להגיע עד פי 7 ויותר בטחונות כלומר יש גם בעיה להשיג מחירי ביצוע וגם הכסף שמושכב הוא הרבה יותר מבטחונות בהתחלה ככה שיחסית לכסף המושכב זה ממש לא עשרה אחוז(אולי אחוז שניים).
לרד אר איך אתה מחליט מה לסגור קודם ואיך משחרר בטחונות אם נידרש?
מה עלות של אפ אמ אר?