קולים לא משלמים פוטים יורדים אין לי מושג למה למישהו יש הסבר מאיר ברק אומר עליות של מקסימום 2% ואחריה נפילה דישדוש!!!? מתי העיתוי הכי טוב לקנות פוטים !!!?
Printable View
קולים לא משלמים פוטים יורדים אין לי מושג למה למישהו יש הסבר מאיר ברק אומר עליות של מקסימום 2% ואחריה נפילה דישדוש!!!? מתי העיתוי הכי טוב לקנות פוטים !!!?
קודם להרגע, לנשום ....
דבר שני (קצת בניפנוף ידיים ולא במדוייק):
עליות קלות --> הסטיה ירדה --> מחירי האופציות בכלליות יורדים (של הקולים בפרט).
עליות --> מחיר הפוטים יורד (דלתא).
עד לאן יכול לעלות יצאתי מהקולים המזופתים לפי דעתי גם אם יהיו עליות של עוד 2% הם לא ישלמו אני מחפש עיתוי להיכנס בפוטים 1115 אפשרי!!? זה תיקון של 61.8 % פיבונצ'י לגל העליות האחרון
ניראה לי יהיו עליות עד יום חמישי שישי נתוני הבטלה למרות שהמריקקים יודעים להתעלם לפעמים הפוטים שחקו בהדרגה עד לבום
mevrick - ציינת לפי דעתך הקולים לא ישלמו... זה לא עובד כך ואני מציע שתתמקצע בתחום הנגזרים.
המצב לא נראה נכון לעכשיו קטסטרופלי - סטיה 20% היא ממש לא פאניקה, ולכן בשלב זה לא צפויה מפולת.
שחקן, מה גובה הסטיה שעשויה להתריע על מפולת.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
כמה זה מפולת ?
אודה על התיחסות.
לפי יוסי זה מעל 25.
לא צפויה מפולת רק מיני מפולת או ירידות קצת גדולות!!!!! אבל המצב רגועעעעעע פחחחחחחחחחחח משחילים לאנשים בקטנות
החוזים העתידיים חיוביים להפתעתי, כך שהירידות לא יהיו תלולות וגם אם יהיו והחוזים העתידיים ישארו ירוקים הם ללא ספק יתמתנו לקראת הצהרים. וכמו שאדם זקן לימד אותי, להתחיל לדאוג רק אחרי שקורה אירוע חמור ולא לפני. אולי האירוע כלל לא יתקיים. יום נעים לכולם
דוד אריאל
ירושלים
חבןב חצינו את קו הצוואר 1040 בסנופי אז אל תזבל לי במוח אלי יהייה תיקון סבבה אני אנצל את להגדלת שורט אנחנו 1031 משם 1014 אולי ואולי יבוא תיקון מזערי אולי ואולי סגירת גאפ אוליייי