מניית C כיוונים והערכות- שאלה לג'קי ברוך- וכיצד לסחור את זה?
ראשית ברצוני לברך אותך על הפגיעה בהערכת השורט , על 4.41.
viewtopic.php?f=107&t=8513
רצ"ב גרף יומי לשנתיים אחרונות.
ממנו עולה כי מאוגסט עד אוקטובר 2009 היו 4 נסיונות תקיפה של חמש דולר בסופו של יום ירד לאזור שלוש דולר בפברואר 2010, גם כאן היו נסיונות לרדת מתחת לשלוש דולר שלא צלחו.
שאלה ראשונה: במידה ופורץ את החמש דולר מה היעד? האם שבע דולר?
שאלה שניה: במידה ויורד מי 4.40 קו תמיכה שני 4 דולר? קו תמיכה שלישי , שלוש דולר?
האם ניתן להעריך בשלב זה כדאיות כניסה? או שצריך להמתין ש- 4.40 מחזיק מעמד ויש פריצה מוכחת של חמש?
מה דעתך?
Re: מניית C כיוונים והערכות- שאלה לג'קי ברוך- וכיצד לסחור את זה?
בכדי שתקח דברים קצת בפרופורציה לגבי ניתוח טכני אז אני מצרף לך תשובה לגבי אותה השאלה ששאלתי את ג'קי ב 22 למרץ 2009 לגבי סיטי (הייתה בשער של 1 דולר).
הם פעם צודקים ופעם שניה טועים אבל זוכרים להזכיר רק את הפעמים שצדקו.
"כשכולם חמדנים תהייה פחדן, כשכולם פחדנים תהייה חמדן"
בהצלחה
ציטוט
[left:ociqsqva]date Mon, Mar 23, 2009 at 3:23 PM
[/left:ociqsqva]subject RE: Citi
אם אתה סבור שרק בגלל שהמניה של סיטי גרופ נמצאת בשפל אזי כדאי להשקיע בה (כי היא כנראה לא יכולה לרדת יותר) אני מציע לך להסתכל בגרף המצורף של פאני מיי.
מאזור של 2.5 דולר למניה בספטמבר, המחיר ירד עד ל 30 סנט למניה בדצמבר. התנודות במניה נראות אולי קטנות בדולרים אבל הם עצומות באחוזים. בטח לא משהו "להשקעה".
אף אחד לא תוקע לידך כי סיטי גרופ תוכל להמשיך ולהתקיים במבנה הנוכחי ובמידה ופעילות החברה תפוזר איננו יכולים לדעת מה תהיה ההשפעה על המניות שלה.
שתי המלצות:
1. בשוק ההון יש לסחור ולא להשקיע (שזאת "אסטרטגיה" של BUY & HOLD). השקעה לעומת זאת יש לבצע בנכס הנותן הכנסה קבועה בסיכון נמוך (מק"מ ואג"ח מדינה הם דוגמאות סולידיות) ושיהיה לך ברור כי "אג"ח קונצרני" הן מניות בתחפושת וחבל שרק כאשר מדובר ב"אג"ח להמרה" זה מובן לציבור.
2. בימים טרופים אלו אני מעדיף לסחור במוצרי מדדים ולא במניות בודדות שיכולות להתנדף מהיום למחר (זוכר את וריפון נחתכת בחצי ביום מסחר בודד ?)
מקווה שנתתי לך מספיק חומר למחשבה למסקנות תצטרך להגיע לבד
יואב
בברכה,
עמית לוי,
צוות אתר JackBar
סניף מרכז
טל. 1-599-50-2000
פקס. 1533-5044400
mail: info@jackbar.net
Web: www.jackbar.net
ממתי יואב זה ג'קי ?
אם אתה כבר מביא ציטוט שלי אז שזה
באמת
יהיה שלי.
השיטה הטכנית אינה כדור בדולח ובודאי שאחוזי הפגיעה אינם 100% אבל לפחות יש לך סיכוי להרויח בשוק שבו המידע שמגיע אליך כבר אין לו ערך.
לגבי התשובה שענה לך יואב היא תשובה הגיונית כי בהיבט הזמן מי הבטיח לך שסיטי לא הייתה נחתכת בעוד 50% ויורדת לחצי דולר ? הוא בסך הכל אמר לך שלא קונים בגלל שחושבים שהמניה זולה אלא בגלל שיש מצב שיחס הסיכוי/סיכון יהיה לטובתך. אם היית שואל אותו כעבור חודש או חודשיים אני מניח שהתשובה הייתה שונה.
לגבי המניה:
המניה אכן הגיעה ליעד המבוקש והיא כנראה תתקן מעלה אך לא יותר מכך. בהתנהגות הנוכחית היא צפויה להמשיך לרדת.
שאל אותי בעוד שבוע ונבדוק אותה שוב.
חג שמח,
ג'קי
שלום
ליואב או גקי
לגבי אגח קונצרני
מה הכוונה שהן מניות בתחפושת
חוץ מאפריקה שעם כל הסכומים שלוו באחוזים מסך כל האגח
כניראה זה לא הרבה וגם במקרה זה יש תקדים של בית המשפט להסדר לטובת האזרח ולא שרק הבנקים יקחו ראשונים
כל שאר החברות בינתיים צפויים לשלם כך אני מקווה
תודה
אייל
אני מציע לך לשאול את השאלה בפורום אג"ח
בהצלחה
ג'קי
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'קי ברוך
ממתי יואב זה ג'קי ?
אם אתה כבר מביא ציטוט שלי אז שזה
באמת
יהיה שלי.
השיטה הטכנית אינה כדור בדולח ובודאי שאחוזי הפגיעה אינם 100% אבל לפחות יש לך סיכוי להרויח בשוק שבו המידע שמגיע אליך כבר אין לו ערך.
לגבי התשובה שענה לך יואב היא תשובה הגיונית כי בהיבט הזמן מי הבטיח לך שסיטי לא הייתה נחתכת בעוד 50% ויורדת לחצי דולר ? הוא בסך הכל אמר לך שלא קונים בגלל שחושבים שהמניה זולה אלא בגלל שיש מצב שיחס הסיכוי/סיכון יהיה לטובתך. אם היית שואל אותו כעבור חודש או חודשיים אני מניח שהתשובה הייתה שונה.
לגבי המניה:
המניה אכן הגיעה ליעד המבוקש והיא כנראה תתקן מעלה אך לא יותר מכך. בהתנהגות הנוכחית היא צפויה להמשיך לרדת.
שאל אותי בעוד שבוע ונבדוק אותה שוב.
חג שמח,
ג'קי
גקי עבר שבוע, מה דעתך:
C עומדת על 4.5 תיקון מי 4.3.
השאלה האם C לאחר שבילתה ברצועת התנגדות ב- 4.4, הולכת ל- 4 או ל- 5.
אודה על התיחסותך.
מצטרף לבקשה של סאן. תודה.
בסיטואציה אחרת הייתי אומר לך עכשיו קנה כי סיטי הולכת ל-5 בסבירות גבוהה אבל התנהגות מחזורי המסחר בימים האחרונים מעידה על חולשה חזקה במניה ולכן אני נסוג כרגע מהקניה.
שאל אותי שוב ביום שלישי הבא
בהצלחה
ג'קי
אני ממשיך להחזיק פוט 4 על C, ואמתין ברכישת קול 5 על C.
תודה ג'קי. נדבר שוב ביום ג'.