לאן נראה לכם הבורסה תלך בשלושה חודשים הבאים כי אני רוצה לפתוח בשורטים וצריך עזרה תודה! גם בגלובס הייתה כתבה על השורטיסטים
Printable View
לאן נראה לכם הבורסה תלך בשלושה חודשים הבאים כי אני רוצה לפתוח בשורטים וצריך עזרה תודה! גם בגלובס הייתה כתבה על השורטיסטים
מאור,ציטוט:
פורסם במקור על ידי מאור448
לא רוצה לייאש אותך, אבל, באם מישהו יטען כי הוא יודע לאן תגיע הבורסה בעוד 3 חודשים, אזי הוא אחד משלושה:
1. שקרן
2. חולם בהקיץ
3. אידיוט
1. שקרן על שום מה:
על שום שמיטב המוחות בעולם בקושי יודעים לאן ינועו שווקי ההון ביום שלמחרת.
2. חולם בהקיץ על שום מה:
מפני שאם הוא חושב שהוא יודע, הוא כנראה חי בסרט.
3. אידיוט על שום מה:
מכיוון שאם במקרה, סיכוי של 1 ל- 1000 הואבאמת יודע, הוא צריך להיות אידיוט מושלם ע"מ לשתף את "כל העולם ואחותו" במידע וודאי שכזה.
בקיצור, אין ארוחות חינם (למרות ששחקן כן עושה זאת כמעט כל שבוע), יש סיכוי מול סיכון.
בברכה
גיל התשובה שלךבאמת נכונה וברור שאין ארוחות חינם ובמיוחד בשוקי ההון אבל רציתי לקבל הערכות לאן פני השוק בכדי לראות האם יש מישהו שחושב כמוני תודה בכל אופן
גיל התשובה שלךבאמת נכונה וברור שאין ארוחות חינם ובמיוחד בשוקי ההון אבל רציתי לקבל הערכות לאן פני השוק בכדי לראות האם יש מישהו שחושב כמוני תודה בכל אופן
לדעתי אם נצליח לשבור את שיא השיאים היעד הוא צפונה לדעתי 1308.11 שלב ראשון
אין שום סיבה שהבורסה תמשיך לעלות (כלכלית) ויש את כל הסיבות שתמשיך לעלות (פסיכולוגית).
שורה תחתונה אני פסימי אך אני סבור שמה שגיל ציין מדוייק מאוד ובטווח הקצר מאוד קשה להעריך משום שאנו סה"כ נגררים אחר ארה"ב לאן שלא תפנה.