ממש לא עושה חשק לחלוק ולשתף כאן במידע על עיסקאות, לקחים, כל מני מאניירות (חוקיות כמובן), תיאור של עיסקאות מיוחדות, חוקי מקרקעין ומיסוי הכרתם וניצולם לטובתנו וכיו"ב.
ממש חבל....
משקיע בב"ש
Printable View
ממש לא עושה חשק לחלוק ולשתף כאן במידע על עיסקאות, לקחים, כל מני מאניירות (חוקיות כמובן), תיאור של עיסקאות מיוחדות, חוקי מקרקעין ומיסוי הכרתם וניצולם לטובתנו וכיו"ב.
ממש חבל....
משקיע בב"ש
היי משקיע ,
פורום הנדלן עוסק בפן המשפטי בהגדרתו נותן מענה לכל שאלה בתחום.
אמנם נדלן הינו תחום סקסי ודינאמי בפן המסחרי שלו אך עקב מגבלת הזמן איני עוסק בו בצידו המסחרי כפי שתארת כ"עסקאות".
אשמחו להרים יחד איתך את הכפפה ולפנות גם בכיוון זה אך אין צורך לפנות בכותרת מעט מעליבה זו בזמן שרבים נהנים ממענה משפטי מקצועי לבעיותיהם האינדיבידואליות בתחום.
בברכה,
לירן מורנו, עו"ד
היי לירן,
דבר ראשון תודה על תגובתך.
שנית ממש לא היתה בכוונתי להעליב אלא פשוט, להרעיד כאן קצת את העניינים ולעורר עניין מסויים בפורום.
אני חושב שפלאטפורמה של פורום כזה יכולה להיות מעשירה ומועילה גם מעבר ובנוסף לייעוץ משפטי שהוא חשוב.
אני חושב שתיאור עיסקאות, אסטרטגיות השקעה בנדל"ן, תיאור של עיסקאות מיוחדות שאנו כמשקיעים חווינו. מתן פתרונות יצירתיים למכשולים שיכולים להיווצר בעיסקאות , החל מתהליכי כרישה/מכירה ועד לקשיים עם שוכרים וכיו"ב.
הפורום זה מקום מעולה להתפלפל בו להשכיל ולהשתכלל, אני חושב שאם לא כן אנו מפספסים בגדול את ההזדמנות הזו.
האתר הזה הוא מקום חם ונעים בו לאנשים יש רצון לחלוק (לפחות מניסיוני בפורום מניות והסקירות של שחקן מעוף), חבל שלא ניישם זאת גם כאן.
אשמח לרעיונות ולעזור בלהרים את הכפפה הכבדה הזו.
משקיע בב"ש
נ.ב
מתי כבר תטופל הבעיה המעצבנת הזו של תיבת הטקסט הקופצת....?