עכשיו ביזפורטל כבר פחות בטוחים בעצמם? או אולי הפחד מדבר?
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=228619
איפה היו כל הדברים האלה אתמול?????????????????
זו הרמה וזו הדרך. התחילו להבין שנחצו כאן כמה קוים ועכשיו יוסי הוא לא שחקן הוא חלק מגוף.
אולי יוסי בכלל רצח את קנדי???????
שימו לב למשפט הבא:
"...דעתי היא שגודל האתר של שחקן מעו"ף חייב עצירה ומחשבה "
Re: עכשיו ביזפורטל כבר פחות בטוחים בעצמם? או אולי הפחד מדבר?
לא ייאמן איזה הבדל בין הכתבה הראשונית!!!
אתמול הייתי בטוח שיוסי הוא שחקן מעוף, שהוא מנהל רק 7 מיליון ש"ח
שהוא נכשל בבחינות לייעוץ השקעות, שהוא אף פעם לא היה בחו"ל (אפילו לא בסיני!!!)
יצאו טמבלים הביזפורטל האלו
תכלס הדבר היחיד שהדהים אותי בכתבה:
מה??? יוסי בן 28?? הייתי בטוח הרבה יותר.ולא לרעה לטובה,כלומר הבן אדם ממש יודע על מה הוא מדבר .לגבי השאלה מי זה שחקן מעוף?-מצידי שיהיה שמעון פרס כל עוד הוא נותן את הסקירות המאלפות והאסטרטגיות עם התוחלת התקדימית של שנה שעברה ובכלל למדתי כל כך הרבה מהאתר ומהאנשים שפה שמקדמים כל הזמן את האתר קדימה (דמי כיס,איציק מנחם רונן וליז ועוד רבים רבים וטובים)שמבחינתי המכלול הזה הוא הוא שחקן מעוף מצידי אני חותם גם על סוניה פרס .לא,ברצינות מאיפה הרוע הזה שנוטף מהכתבה הזאת.*בינתיים אני רואה שהאתר הזה רק נותן .
שימו לב לשינוי בכתבה
"החצים היו מופנים ליוסי אלוף, כאילו הוא שחקן מעו"ף"
מה קרה עכשיו? אתמול הכרזתם שזה הוא !
הנה עוד קצת
עניין הכתבה לא היה להציג את יוסי אלוף כ"שחקן מעו"ף"
באמת שלא, פשוט יש לנו בעיה בהבנת הנקרא .מי כתב אתמול חשיפה שחקן מעו"ף הוא יוסי אלוף!
תתנצלו בפניו !
למיטב ההבנתי השחקן לא מעוניין בחשיפת יתר של האתר... (מעדיף קטן ואיכותי מאשר גדול גדול גדול).
ונראה לי ששיטה חבר מביא חבר היא השיטה הטובה ביותר לאתר שכזה...
משום כך לא רואה שום סיבה להגיב לכתבות שכאלה...
מישהו ראה את הניסוי בלונדון כשאדם פשוט חילק פאונדים לאנשים ברחוב ואף אחד לא לקח ממנו? אז זה טבעי שאנשים תמיד יחשדו שמנסים לרמות אותם או שיש איזה תחסיס מאחורי זה.. מנגנון הגנה טבעי כנראה.
יום טוב!
מת על התאר ועל השחקן.. ישר כח!!!
להלן ציטוט של 3 תגובות שהעליתי ברצף בביזפורטל.
ע"מ לא לגרום להם להימנע מפירסום תגובותיי, הייתי די עדין בתגובות, אבל המסר ברור.
רק אציין כאן כי לדעתי - הלחץ שלהם לכתוב בכל מחיר משהו על שחקן מעוף, הלהיטות שלהם להיראות כאילו הם כמו אותו אינדיאנה ג'ונס שמצא את התיבה האבודה (קרי - מיהו שחקן מעוף) וחמור מכל, ההתחזות המזוייפת שלהם, שבכך שמציבים "כביכול" תמרורי אזהרה, הם אלו שמגנים על המשקיע הפשוט, רק שכחו לציין כמה כתבות מגמתיות "וכמעט הרצת מניות" הם עושים באופן שוטף וקבוע באתרם - כל זה ביחד רק מראה כמה עלובים ופתטיים הם ביזפורטל.
להלן הציטוט:
מאת גיל (רעננה) 16.0218:10
אני לא אובייקטיבי - אבל !!!
למרות שאיני אובייקטיבי ולמרות שלדעתי קיים בנאדם אמיתי מאחורי המותג "שחקן מעוף", ורוב הסיכויים שזה לא יוסי אלוף - אני חושב שפיספסתם בגדול מאד בצורת התחקיר העיתונאי שעשיתם בכתבה הראשונה.אז מה אם גלובס הקדים אותכם פעמיים, ומה רע בכך ששתי הכתבות הראשונות לא היו "חפרניות" או שליליות, האם זה אומר שאתם חייבים לתת "קונטרה" לגלובס ולצאת בכתבה כה שלילית, האם זה מה שיגן על אלו שנותנים אמון בשחקן מעו"ף למרות אלמוניותו.יכולתם לבנות תחקיר מעמיק בהרבה, מבוסס בצורה יותר משכנעת, ולצאת בכתבה אחת מסודרת...
9 מאת גיל (רעננה) 16.0218:15
אני לא אובייקטיבי - אבל !!! - חלק ב'
.... כתבה אחת , יותר מסודרת ומגובשת, שלא תצטרכו לאחר חצי יממה לצאת עם כתבה נוספת - הסברים, הבהרות, ריכוך וכו'.אני יודע כי צוות "שחקן מעוף" אינו שש לחשיפה רבה מידי, ואינו רק לפרסם עצמו בחוצות, כמו גם נדרשת גישה אובייקטיבית והרבה התמדה כדי לקבל מהם אינפורמציה כלשהי. אולם, באם הייתם פונים אליהם בגישה נכונה, עם סבלנות והתמדה, סביר כי הייתם זוכים למידת שיתוף פעולה סבירה, אבל כמדומני - מה שעניין אותכם במיוחד זה לדעת מיהו "שחקן מעוף" ומשלא הצלחתם עברתם למכות שמתחת לחגורה ובסופו של דבר .....
10 מאת גיל (רעננה) 16.0218:21
אני לא אובייקטיבי - אבל !!! - חלק ג'
.... בסופו של דבר, גרמתם לעצמכם לנזק תדמיתי, יותר מכל דבר אחר שהשגתם בכתבה זו.קחו בחשבון, שהבנאדם שבחר לעצמו את הכינוי "שחקן מעוף" עוד בימי הטוקבקים באתרכם, אינו מעוניין להיחשף, וכמדומני הוא מספיק נבון ומתוחכם ע"מ להצליח בכך גם מול המוצלחים שבהכתבים או תחקירנים, ובוודאי מול "הנבחרת" של ביזפורטל.גיל
אוקי, הבנו - עשו צחוק מעצמם. ממש ירדו לאט ובזהירות מהעץ הגבוה.
קדימה לשגרה, ושימותו הקנאים!!!!!
יוסי, לדעתי שיחקת אותה, התקפלות כזו לא נרשמה אפילו במקופלת...
לדעתי, ככל שהכתבה תקבל פחות יחס כך היא תעלם מהר יותר...
כמובן במקביל לנקיטת צעדים משפטיים בשקט ככל שניתן.
ביז(יון)פורטל ניסו להוציא את שחקן רמאי ויצאו רמאים בעצמם..חח..סוף גנב לתלייה.
איזה שינוי פתאומי,לא ייאמן.