-
הירידות בחו"ל
שלום ,
אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שורט על המדדים בחו"ל דרך תעודות סל ממונפות למישהו יש רעיון איזה כדאי ? ( שמעתי שיש בעייה עם הממונפות שחיקה וכדומה )
ואיזה מדד משם לדעתכם יחטוף הכי הרבה במקרה של ירידות ? ( מדדים בארצות הברית כמובן )
תודה מראש לעוזרים
-
Re: הירידות בחו"ל
לא הייתי ממליץ למנף את הירידות, זה לא שאני לא מאמין שיהיו אבל עד עכשיו היו תיקונים למטה ולא ניתן לפסול אפשרות לתיקון כלפי מעלה.
אין כזה דבר הימור בטוח, ולכן ההמלצה שלי היא להרגע עם ההנחות שלנו.
גם אני נכוויתי בעניין בעבר, וכיום אני משתמש בשורט ממונף רק בתור הגנה לתיק ובד"כ המינוף הוא על מדד מקומי שבו נכללות גם המניות שלי.
שחקן המליץ שורט על סין, ועמה קטנה: לפני שתקנה תעודת שורט, שים לב שיש לה סחירות גבוהה, כדי שתוכל להפטר ממנה בקלות- אחרת זה ייגבה ממך מחיר.
יום טוב.
-
Re: הירידות בחו"ל
- דודי, למה לך לעשות שורט על המדדים בחו"ל? וזאת כאשר הם כבר ירדו הרבה, ות"א25 עוד לא הצטרפה לירידות? והלא יש לך "פער ארביטראג" רציני ועמוק לטובת ת"א25, אז למה לא תלך על זה?
- דודי, אכן יש בעייה עם השחיקה של הממונפות, אבל זה אם אתה מחזיק אותם הרבה זמן, וחוץ מזה שיש ממונפות בעלות ערך הוגן, וללא שחיקה, כמו תכלית שורט ת"א 25, (בתנאי שאתה מעל 340)
- דודי, צבי סטפק אמר שזה מסוכן לתזמן את השוק, אבל הפעם אני אתך, כי הסיבה לירידות איננה בת חלוף, ככתוב דלהלן:
LONDON, Feb 8 (Reuters) - European shares turned negative in morning trade on Monday, with banking stocks weak on continued worries over euro zone sovereign debt problems, overshadowing a rally in miners
European ministers told their counterparts at a Group of Seven meeting Saturday they would make sure Greece sticks to its budget-cutting plan
But analysts said Europe needs to go beyond words to restore confidence among investors worried that problems in Greece, Portugal and other weaker euro zone states could upset or derail the global economic recovery.
"What I think is needed is an agreement on behalf of the EU to provide further support for Greece to further ensure that it doesn't default," said Michael Woolfolk, senior currency analyst at Bank of New York Mellon