-
סיכום חודש ינואר
בוקר טוב.
אנו מסכמים חודש מוצלח ביותר, בו ביצענו 6 אסטרטגיות (לרבות השוקת), שהשיגו כל אחת ממוצע של מעל 10%.
חודש זה היה בהחלט מאתגר, ובפרט ששתיים מהאסטרטגיות היו רחוקות מאוד מהנחת היסוד הבסיסית שלנו (3/1 + 17/1) והצריכו תיקון. דווקא אלו האסטרטגיות החשובות, שמהן ניתן וחובה ללמוד ולהסיק מסקנות. כל תיקון שבצענו היה תולדה של חישוב עמוק ומוסבר, ועל העוסקים בתחום הנגזרים מוטלת האחריות להחכים גם אם כל האסטרטגיות צלחו.
כבעבר, אזכיר כי הצלחה זו אינה ערובה לעתיד, וכי הפסדים עוד יהיו – זהו חלק מהמסחר, ואיננו חסינים לעד.
עד אז, ברכות על הרווחים החודש,
והמשך יום טוב.
-
Re: סיכום חודש ינואר
שלום רב,
רציתי לדעת מה כוונתך ב"חישוב", האם חישוב מתמטי, או חישוב כלכלי?
תודה מראש,
מאיר
-
-
-
אין ספק בסיכומו של חודש ינואר יצאנו ברווח ותודה לשחקן על כך
ומאחר שמה שתמיד מוביל אותי זה הדיוק בפרטים זה החודש הראשון שיצא לי בסך הכל להרוויח אחרי 3 חודשים שאני פה באתר כיוון שבחודשיים הקודמים אסטרטגיות הפסדיות לקחו לי הרבה יותר מאשר אסטרטגיות הרווחיות
כמו כן אציין שמה שהפריע לי החודש זה האסטרטגיה של 3.1 שם נוצר הפסד אצלי כשפה דווח על 10 אחוז רווח
באסטרטגיה הזו אמנם נוצר מצב שמייד לאחר הסגירה של שחקן ב1151 המדד עלה כמה נקודות די במהירות אבל עדיין המעבר מרווח 10 אחוז להפסד לאחר עליה של כמה נקודות כמו שלי יצא באסטרטגיה הזו המרחק רב ומוזר לי
אני העברתי את הקובץ של הסגירות שלי לשחקן כמו שהוא ביקש ואני מקווה בקרוב לתגובה כמו שהוא הבטיח ואני בטוח ביושרו שיחזור ויגיב בחיוב לבקשתי
בסיכום אני מאמין שהתוחלת בשנה שלמה עם האסטרטגיות של שחקן תביא לי רווחים ויושר והגינות מעל הכל
בהצלחה לכולם
-
רונו עברתי על הקובץ - אתה רחוק מביצוע קרוב למה שציינו, ואמיר יעביר לך הערב
למייל הפרטי את כל הפירוט.
-
שחקן יקר
רק אציין שכל מה שמוביל אותי תמיד בחיים זה היושר
מה שנשלח אליך מדויק נתוני הסגירה מדוייקים כי הרי אני עוקב אחרי הקבצים כדי לדעת אם יש רווח או הפסד
והתוצאות לצערי הביאו הפסד והנתונים אמיתיים
יותר מזה לא אוסיף פה למרות שמישהו אחר בטח לא היה שותק אם היו מפקפקים באמינותו אני העדפתי לשלוח לך את השאר בפרטי
נשלח אליך הודעה בפרטי ואני מקווה שתתייחס
תודה
-
רונו - נתוני הסגירה הם לא הבעיה אלא ההתאמה למחיר. כפי שציינתי, אמיר יעביר לך
את הכל מסודר.
אתה אגב היחידי שהעביר קובץ, וזה לא קשור לפקפוק באמינות חו"ח אלא נושא מקצועי נטו. ישנן
התאמות מקצועיות שיש לבצע עם המדד, וההסבר המפורט יגיע אליך.
-
שחקן שלום!
אתה פעם נוספת מדבר על ההתאמות. אני יודע שביקשו כבר, אבל אבקש שוב.
כאשר אסטרטגיה מבוצעת בשער 1140 ואני מבצע אותה בשער 1150 או קרוב אני יודע לקחת סטרייק אחד צפונה בתור התאמה.
אבל כאשר אני מבצע אותה ב1144 למשל, מה ההתאמה?
לתשובתך אודה
-
שחקן
מכיוון שאני קונה דקה /דקותיים אחריך כי הדגש הוא כמו שאמרתי אני תמיד עושה ריפרש לאתר לכן אינני צריך לעשות התאמות בקניה בכלל כי אני קונה נקודה במדד לפה ולשם אחריך ולא יותר מזה לכן אין צורך בהתאמות
לכן לא ממש מבין מה אתה אומר לי פה
הדגש שוב הוא שאני תמיד מחובר לאתר בריפרש קבוע של דקה דקותיים ולכן אין לי צורך בהתאמות כלל כך שמה שכתבת לא רלוונטי לדעתי אלא אם כן אני מפספס פה משהו
לסיכום כיוון שקניתי בדיוק איתך את האסטרטגיה על אותו מדד פרסום שלך גג נקודה לפה ולשם ולכן נתוני הפתיחה שלי כמוך ונתוני הסגירה (שהועברו אליך )נקודה או שתיים הפרש ממך ולכן לא יכול להיות הפרשים כאלה בינינו שאני אסגור בהפסד ופה יסגרו ברווח של 10 אחוז רווח
אם אנני מבין משהו אחר שלא עשיתי אשמח לדעת אבל אם הנתוני פתיחה שלי ושלך והסגירה שלי ושלך בהפרש של נקודה או שתיים מדד ואצלך 10 אחוז רווח ואצלי הפסד אז מה לא בסדר אצלי ??