שחקן /אחד המנהלים שאלה /בקשה לגבי ה SMS/פרסום באתר
מכיוון שאני מבין שהאסטרטגיה הבאה הולכת לצאת בSMS אשמח לדעת מהו הפרש בזמן בין יציאת SMS לפרסום האסטרטגיה באתר (מכיוון שאני מחובר אוןליין כל היום לאתר בנתיים לא עשיתי SMS ולא הרגשתי צורך בכך אומר בצורה הכי כנה )
הבקשה שלי ואני מניח של עוד כמה שלא עשו את הSMS כי מחוברים אוןליין פה כל היום היא שההוצאה החוצה של האסטרטגיה בSMS תלווה כמה שיותר מהר בהודעה פה באתר ושלא יווצר הפרש גדול מידי בין הוצאת הSMS להוצאת ההודעה באתר
אשמח לתגובת מנהל /שחקן בנושא
תודה מראש :roll:
Re: שחקן /אחד המנהלים שאלה /בקשה לגבי ה SMS/פרסום באתר
רון,
האם חזרו אליך ונרשמת? אליי טרם חזרו
מאיר טל
ציטוט:
פורסם במקור על ידי rono968
מכיוון שאני מבין שהאסטרטגיה הבאה הולכת לצאת בSMS אשמח לדעת מהו הפרש בזמן בין יציאת SMS לפרסום האסטרטגיה באתר (מכיוון שאני מחובר אוןליין כל היום לאתר בנתיים לא עשיתי SMS ולא הרגשתי צורך בכך אומר בצורה הכי כנה )
הבקשה שלי ואני מניח של עוד כמה שלא עשו את הSMS כי מחוברים אוןליין פה כל היום היא שההוצאה החוצה של האסטרטגיה בSMS תלווה כמה שיותר מהר בהודעה פה באתר ושלא יווצר הפרש גדול מידי בין הוצאת הSMS להוצאת ההודעה באתר
אשמח לתגובת מנהל /שחקן בנושא
תודה מראש
ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
חשוב לנו להדגיש שהשירות הוא לא במקום אלא בנוסף - כלומר תעלה הודעה מקבילה באתר (סביר להניח כמה דקות אחרי כי המערכת מעדכנת בלייב), ולכן המערכת מתאימה למי שאינו כל היום מול האתר.
אורחאן
ראיתי מה ADMIN כתב ונקווה שבאמת ידאג שלא יהיו הפרשים בין הוצאת SMS להוצאת הודעה באתר
בהצלחה
ההפרש בין הוצאת הודעה על פתיחת אסטרטגיה להעלאתה באתר יהיה שניות או לכל היותר דקה.
ההפרש בעדכונים יהיה להערכתנו מספר דקות כי מהשניה שהמערכת מוציאה הודעה עד שנכנסים, כותבים, מסבירים, לוקח כמה דקות טובות.
ברשותך ADMIN הצעת ייעול
לדעתי ההסבר אמור להכתב מראש ב WORD לפני השחרור ואז עושים העתק הדבק לאתר ובמקביל משחררים הודעה לSMS וכך תוכל לקצר תהליך של כמה דקות כמו שכתבת עד שזה יהיה באתר....כולנו נשמח שההודעה באתר תהיה כמה שיותר מהר ולא אחרי כמה דקות עם ההצעה שלי לדעתי ההפרש יהיה כמה שניות ולא יותר ....אשמח אם תתחשב בבקשה :|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
ההפרש בין הוצאת הודעה על פתיחת אסטרטגיה להעלאתה באתר יהיה שניות או לכל היותר דקה.
ההפרש בעדכונים יהיה להערכתנו מספר דקות כי מהשניה שהמערכת מוציאה הודעה עד שנכנסים, כותבים, מסבירים, לוקח כמה דקות טובות.
אמרתי כמה שניות - לא דקות, וזה בדיוק מה שיעשה.
אני מדבר כמובן רק על הודעפת הפתיחה כי הודעות רציפות זה כבר משהו אחר.
הבנתי שהודעת הפתיחה תהיה כמה שניות מה שכתבתי זה שגם ההודעות של התיקונים של האסטרטגיות (להם לדעתי קראת הודעות רציפות או שלא הבנתי נכון ) יהיו בהפרשים של שניות על ידי ההצעה שכתבתי עם ניסוח ההודעה בWORD ואחרי זה במקביל שחרור לSMS ולאתר מהWORD ישירות או בכל צורה אחרת ...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
אמרתי כמה שניות - לא דקות, וזה בדיוק מה שיעשה.
אני מדבר כמובן רק על הודעפת הפתיחה כי הודעות רציפות זה כבר משהו אחר.
ADMIN שלום,
האם שרות ה-SMS עובד?
אני טרם קיבלתי טלפון מכם, טע"פ ששלחתי את הפקס פעמיים, (ביום הראשון וכן אחרי 4 ימים).
האם תוכל לברר לי מה קורה?
תודה
מאיר טל