החזרי מס, קרנות גידור, ביטוחים ומה שביניהם....
בוקר טוב.
בחודשים האחרונים מופנות אלינו בקשות רבות מטעם החברים, בכדי לנסות ולמקסם את יכולת הקולקטיב של האתר לתחומים שונים. לא פעם נשמעה כאן קריאה להקמת קרן גידור ו/או קרן נאמנות, מכרזי ביטוחים, ביצוע החזרי מס גורפים ועוד הצעות מגוונות החל בנדל"ן וכלה בייעוץ ארגוני. זאת ועוד, בעבר הלא רחוק נפתח כאן שרשור בנושא בו הבטחתי שאם יהא עניין, נשקול בחיוב את הנושאים המדוברים.
אנו מרגישים צורך לחזור לנושא זה פעם נוספת, לאחר שחלק מהפונים טענו כנגדנו כי אנו מתעלמים מהבקשות. הדבר רחוק מהאמת ושונה בתכלית: כיום , אני בעיקר מנסה לעמוד על עוצמת ורצינות העניין. הבקשות הן לגיטימיות לחלוטין אך הביצוע דורש הון רב, המסתכם בכמה מליוני ₪.
לקרן נאמנות יש תשקיף, נאמן, עמלות,... לקרן גידור – נאמן, עו"ד,רו"ח, וזה עוד לפני שדברנו על העובדה כי אני מחוייב להכניס לקופת הקרן עצמה לא מעט הון עצמי. ביטוחים, החזרי מס וכדומה דורשים עובדים, רכבים, דלק ועוד הוצאות המנפחות את התחשיב בצורה בעייתית.
יחד עם זאת, בעבר התחייבתי כי לאן שתחליטו לקחת את האתר – לשם נתקדם.
איני אומר שהדבר בלתי אפשרי אך זה דבר אחד לבקש, ודבר אחר לבצע. אני מוכן לממן את עלות ההקמה של גוף מעין זה אך ורק אם נחליט כגוף שאכן זהו הכיוון. אין לי כוונה להשקיע מליונים בהקמת זרוע פיננסית בארץ שתתגלה כרלוונטית לכמה עשרות בלבד.
החברה בבעלותי כיום עובדת מול האלפיון העליון בלבד, ומכירה את כל הפן המקצועי של הדברים על בוריו עם מתן מענה פיננסי ללקוחות אמידים במיוחד, אך אינה ערוכה לקלוט אלפי לקוחות נוספים (קרנות גידור מתמחות במינימום לקוחות עם מקסימום כסף, תוך בניית רמת שירות נדירה ביותר). מכיוון שכך, במידה והדבר ירקום עור וגידים נצטרך לגייס עובדים חדשים בארץ, כשהדגש יהיה בראש ובראשונה על גיוס מקרב חברי האתר, וגם על כך יש לתת את הדעת.
הדבר יכול לחולל מהפכה בשק ההון המקומי, משום ששיטת התגמול תהא שונה מכל מה שמוכר ואע"פ כן, המוצר יהיה המקצועי ביותר שניתן ובמחירי עלות.
הדגש הוא על בטחון – וכאן, אני מחזיר את הכדור אליכם. הקדישו מחשבה בטרם אתם מגיבים, משום שאמנם לא כספכם הוא זה שיושקע אך בהחלט הייתי שמח לאמינות ושקילת הדברים ברצינות הראויה.
אנצל את ההזדמנות גם לספר שמאחרי הקלעים המנהלים היקרים עושים ימים כלילות כדי לקדם פרוייקטים שונים לבקשתכם. לאחר בניית תכנת ה SMS, הפרויקטים הבאים הקרובים ביותר לביצוע הם הקמת מועדון חברים המאגד תחתיו שלל הנחות והטבות הרלוונטיות לשוק ההון ובכלל, כמו גם, לראשונה בישראל, קיום כנס ענק עם בכירי שוק ההון לחברי האתר בלבד (ככל הנראה בסביבות מרץ) . לנגד עיני המנהלים עומד הרצון להפוך את האתר לא רק למקצועי ביותר שניתן אלא גם לביתי ואוהד, ולכם תודתי על שיתוף הפעולה הפורה.
המשך יום טוב.
Re: החזרי מס, קרנות גידור, ביטוחים ומה שביניהם....
תומך ברעיון. אני לא מהדברנים אבל כמי שעוקב אחרי פועלך בחודשים האחרונים גם ברמה המקצועית וגם בכלל אין לי בעיה לסכן סכום משמעותי ובכל מקרה ביטוחים זה משהו שאני צריך בין כה וכה.הייתי מרחיב את זה גם לנושאים של יעוץ פנסיוני בו אני לא מוצא אנשי מקצוע ואני יודע שקרנות גידור מתמחות היטב.תודה גם לכל המנהלים שמרגישים היטב את העבודה שלהם בכל פינה באתר.
שחקן יקר לנו מאד !!!!!!!!!! , תודה ,תודה, תודה ,תודה, ושוב תודה על כל טוב פועלך ומיטב מרצך הנשפכים עד בלי היכר בנו חברי האתר . כל יום אני נפעם מחדש כמה בן אדם יכול לתת ולתת ולתת ולתת ולתת ולתת ........ישר כח !! שתזכה לכל טוב שבעולם, ואם נוכל לעזור רק תבקש , אנו בדקת קריאה לכל בקשה ... !! .
שחקן, אני איתך!
אגב, על איזה סוג קרן מדובר?
גיא.
דוקא מעונינת יותר בנושא המס והביטוחים מאשר הקרן כי
לא בטוחה שאעמוד ברף המנימום.בכל מקרה יוזמה ברוכה ואין
ספק שיכולה לתרום המוווון.
שחקן, קודם כל - תודה!
תודה לך ולכל העוסקים במלאכה. פשוט כיף להיות פה באתר ולראות את הנתינה ללא פשרות.
תודה!!!!
קצת יצאתי מבולבל מהפוסט ואני מודה שלא ירדתי לסוף הרעיון.
לא הבנתי מה הכוונה "הקמת זרוע פיננסית"
האם הכוונה לחברה שמתמחה בהחזרי מס וביטוחים?
האם הכוונה להקמת גרן גידור/נאמנות?
האם חברה הכוללת את כל הנ"ל?
מה הכוונה "אמנם לא כספכם הוא שיושקע" . לא כ"כ הבנתי.
אני חושב שהרמת גוף שייקל את עניין הביטוחים, החזרי מס, יהיה מעולה.
אני חייב להודות שבמידה וקרן נאמנות/גידור תיפתח, לא בטוח שהייתי משתתף.
אני רוצה לדעת לנהל את כספי שלי. וזו הסיבה שאני דבוק למסך לכל הגיג שיוצא מהפה שלך.
אני לומד לומד ולומד.
כמובן שאשמח לעזור בכל דרך שהיא, אני חושב שזו יוזמה סופר מבורכת.
כשאמרת שתצטרך עובדים, ישר נזכרתי בסיפור "The turtle way", לקחו 10 אנשים ותחת הדרכתו הצמודה של גאון פיננסי, הראה להם את הדרך לחירות פיננסית. אמנם זה היה בנושא מניות. אבל זה הזכיר לי את הסיפור.
שוב, אני חושב שזה אחלה רעיון, פשוט מוריד את הכובע בפניך ובפני כל העוסקים במלאכה!!
כל הכבוד.
אני תומך ברעיון ובמיוחד בנושא של שילוב חברים מהאתר במיזם.
אני חושב שיש פה מס' רב של חברים ברמה מאוד גבוהה שבהחלט יכולים לתרום. אני מאמין שיש חברים שירצו גם לעבוד במשרה מלאה בנושא.
עודד
שחקן איש אשכולות אתה. קראתי את הכתבה ניראה לי רציני ביותר לכן תומך ברעיון מחכה לפרטים מדוייקים . אני איתך באש ובמים כי משיכמך ומעלה אתה . כן יירבו כמוך