למה אף אחד פה לא לוקח פרפרים בתור אסטרטגיה?
אני רואה פה אינסוף דיונים על מכירות שוקת, אמנם סיכוי גבוה מאוד להרויח אבל במקרה של קטסטרופה ההפסד גדול מאוד.
כדי למנוע כאלה מקרים אני תמיד בעד לשלם בתחילת החודש פרמיה מסוימת ואז משם אפשר רק לעלות וזה בדיוק מה שמספק קנית פרפר.
אני מסתכל עכשיו לפי מחירי סגירה של היום , פרפר סביב 1140 של קניה קול 1110, מכירת שני קול 1140 וקנית קול 1170 עולה 542 שקל לפי מחירי סגירה וזה גם הפסד מקסימלי, בטווח 1115 - 1165 אנחנו מורווחים כשב-1140 מקבלים רווח מקסימלי של כמעט 2500 שקל, כלומר יחס סיכון סיכוי של כמעט פי 5 לטובתנו, אם הולכים על שוק מדשדש אז פעם אחת שתופסים את המדד באמצע יכסה על 5 חודשים של תחום רחב מאוד שלא לדבר על זה שאנחנו סגורים על 50 נקודות שזה לא מעט בלי להפסיד, כמובן שאפשר לתקן ולהרחיב אבל בגדול מה דעתכם על זה בתור משהו קבוע?
Re: למה אף אחד פה לא לוקח פרפרים בתור אסטרטגיה?
ראשית אין כל פסול בפרפרים.
הדיון על השוקת נעשה על מנת לחדד את דרכי הפעולה בשוק רגיל לשם מיקסום הרווח ובמקרי קטסטרופה לשם הקטנת הנזק.
שים לב כי מדובר על ניהול שוקת רחבה מאוד.
בוא נחזור לפרפרים. זו אסטרטגיה לפקיעה? אם כן 5 שבועות בתקופה כזו אינן נצח?
מה הסיכוי לפגוע במטרה?
כיצד תנהל אותה לאורך חודש שלם?
לא כדאי לנקוט בה לבפרק זמן קרוב יותר לפקיעה?
בכל מקרה אשמח לדעת כיצד ניתן לנהל זאת לאורך זמן ?
לא הצעתי לנהל אותה, הצעתי לקחת אותה בתחילת החודש ולתת לתוחלת לעבוד בשבילך, פרפר על פני 60 נקודות כמו שהצעתי ועל פי הסטטיסטיקה של שחקן לפיה המדד זז שלושה חודשים בשנה +-1 תספיק לך כבר כדי לצאת ללא הפסד שנתי במקרה הגרוע .
אבל אולי יש פה רעיונות שלא חשבתי עליהם ולכן נפתח הדיון.
שתי שאלות (בגלל שאין לי סימולטור :cry: ) : האם צריך לשלם בטחונות על פרפר למרות שאין פה תקבולים ואני זה שמשלם פרמיה?
והשניה איך סטיות תקן אמורות להשפיע על קנית פרפר?
ראשית, יש כאן חבר יקר באתר שמשכלל מדי כמה "שעות" סימולטור,
רצ"ב לינק:
viewtopic.php?f=108&t=5258
בפרפר שהצעת אין צורך בבטחונות.
הקושי המרכזי אני רואה זה מועד עריכתו.
הגרף נראה מאוד יפה , אבל הוא מוכוון לפקיעה נקודתית , בתחילת חודש אני לא רואה יתרון בביצוע פרפר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ראשית, יש כאן חבר יקר באתר שמשכלל מדי כמה "שעות" סימולטור,
רצ"ב לינק:
viewtopic.php?f=108&t=5258
בפרפר שהצעת אין צורך בבטחונות.
הקושי המרכזי אני רואה זה מועד עריכתו.
הגרף נראה מאוד יפה , אבל הוא מוכוון לפקיעה נקודתית , בתחילת חודש אני לא רואה יתרון בביצוע פרפר.
הורדתי את הסימולטור הזה לא מצליח לעבוד איתו, לא מתעדכן לי ועושה לי בעיות בגרסת 2003.
לגבי הנקודתי, לא אמרתי לך לקחת 2500 שקל, גם חודשים של 500 שקל מסדרים יופי את התוחלת. למה לעשות בתחילת חודש? כדי להקטין עלויות
אפשר אחרי תנועה חדה של המדד לעשות פרפר נוסף ולסגור תחום של יותר מעשר אחוז.
בכל מקרה אני זורק לאוויר רעיונות בתקווה שיושחזו פה על ידי המומחים :d
אני חושב שיש משהו בחשיבה שלך.
אם אכן נכונה היא העובדה שמבחינה סטטיסטית המדד מדשדש לפחות 1/4 מהשנה, אזי התוחלת חיובית. אלא מאי? השאלה אם תהיה לך הסבלנות הנדרשת לחכות שנה שלמה כדי לבדוק את התיאוריה הזו? וגם אם היא עובדת, לא בטוח שהשנה הראשונה תהיה זו שבה הסטטיסטיקה תתממש, ואז יש צורך לחכות כמה שנים. למי יש סובלנות כדי לבדוק זאת? ואם חושבים על זה אז הרווח יהיה בממוצע 15/12, כלומר 25% לשנה במקרה שהסטטיסטיקה תתממש, שזה בהחלט יותר טוב מריבית בכל אפיק אלטרנטיבי, אבל לא כאשר צריך לחכות כמה שנים טובות, שלא מובטח שום דבר לגביהן...הכל זה בגדר תיאוריה - זה כבר סיפור אחר לחלוטין.
עכשיו אחרי כל השיקולים הללו - אתה עדיין מרגיש שזה נכון ללכת ולעשות את זה?
לך על זה תפדל...
ושיהיה בהצלחה!!!
למה דווקא פרפרים ?
וחוץ מזה עדיף להתחיל את החודש בלקבל כסף במקום לשלם כסף.
אם אתה מחפש משהוא אחר , תחפש את השרשורים של mosheb על מכירת אוכף + קניית שוקת.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי erezk
למה דווקא פרפרים ?
אני מקווה שאתה מבין שמכירת אוכף וקניית שוקת = פרפר.
ערב טוב אינדי,
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אינדיאנה
אני רואה פה אינסוף דיונים על מכירות שוקת, אמנם סיכוי גבוה מאוד להרויח אבל במקרה של קטסטרופה ההפסד גדול מאוד.
כדי למנוע כאלה מקרים אני תמיד בעד לשלם בתחילת החודש פרמיה מסוימת ואז משם אפשר רק לעלות וזה בדיוק מה שמספק קנית פרפר.
לא בדיוק מבין איך פרפר רחב בסטרייק של הכסף אמור להגן כנגד הפסד בשוקת. הרי ההפסד בשוקת נגרם כאשר המדד זז מספיק חזק כדי שאחת מהרגליים שמכרת תכנס או תתקרב מאד לכסף. וכאשר זה קורה, דווקא אותו פרפר שקנית (שהיה באמצע, בסטרייק שבכסף) ערכו יורד ויורד, ככל שהמדד זז לצד כלשהו.
אם כבר להגן על מכירת שוקת בעזרת פרפרים, מדוע לא לעשות אותם באותם
אזורים
שבהם עלול להיווצר סיכון באם המדד יגיע אליהם ? או לעשות פרפרים לא סימטריים שהולכים "ומשמינים" ככל שהמדד ממשיך לזוז לכיוון מסויים ?
אני מסתכל עכשיו לפי מחירי סגירה של היום , פרפר סביב 1140 של קניה קול 1110, מכירת שני קול 1140 וקנית קול 1170 עולה 542 שקל לפי מחירי סגירה וזה גם הפסד מקסימלי, בטווח 1115 - 1165 אנחנו מורווחים כשב-1140 מקבלים רווח מקסימלי של כמעט 2500 שקל, כלומר יחס סיכון סיכוי של כמעט פי 5 לטובתנו, אם הולכים על שוק מדשדש אז פעם אחת שתופסים את המדד באמצע יכסה על 5 חודשים של תחום רחב מאוד שלא לדבר על זה שאנחנו סגורים על 50 נקודות שזה לא מעט בלי להפסיד, כמובן שאפשר לתקן ולהרחיב אבל בגדול מה דעתכם על זה בתור משהו קבוע?
שוב אותה שאלה, באם הולכים על שוק מדשדש, אז אין צורך בקניית פבפר כי הרווח שלנו יבוא מהשוקת, ובאם קורה וטעינו, והשוק לא דישדש, אזי הפרפר הקנוי לא יעזור, להיפך, גם הוא וגם השוקת יכולים להניב הפסד. אם כבר, אז אולי לחשוב על מכירת פרפר בתוך השוקת, כי אם יסתבר שהמדד לא דשדש ומתחיל לגרום "צרות" באחד מרגלי השוקת שמכרנו, אזי הפרפר שגם אותו מכרנו יקזז במעט את ההפסד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי noam_a
ציטוט:
פורסם במקור על ידי erezk
למה דווקא פרפרים ?
אני מקווה שאתה מבין שמכירת אוכף וקניית שוקת = פרפר.
לפי דעתי ממש ממש לא.
גם אם הגרף לפקיעה נראה לך דומה - אלו אסטרטגיות שונות שדורשות ניהול שונה.
באוכף + שוקת כול חלק מנוהל בנפרד.