בוקר טוב שחקן,
אודה לך מאוד באם תואיל להתייחס בסקירתך, יותר מאוחר היום, למניית ישראמקו, בעקבות החוזה עם חברת חשמל.
תודה רבה לך.
Printable View
בוקר טוב שחקן,
אודה לך מאוד באם תואיל להתייחס בסקירתך, יותר מאוחר היום, למניית ישראמקו, בעקבות החוזה עם חברת חשמל.
תודה רבה לך.
נראה לי שסקירה משבוע שעבר עונה על כל השאלות
בשבוע שעבר שחקן המליץ על ישראמקו לטווח של שנה-שנתיים. האם לאחר החדשות של הבוקר המלצתו זו עדיין עומדת בעינה? או שעדיף למכור כבר עכשיו?
מצטרף לבקשת ההתייחסות לחוזה כמו כן מעוניין לדעת 2 דברים נוספים:
1. מהו מחיר היעד הריאלי החדש שאתה נותן למניה
2. האם ישנה סבירות לחוזים נוספים מול חברות נוספות בארץ ובחו"ל ובאיזה טווח
חנוך, בעקבות החוזה הענק ההמלצה שלו מקבלת את החיזוק הכי גדול שיכלה לקבל. לגבי המחיר שלה, היא מתומחרת בחסר עמוק אבל ככל שיעבור הזמן ויתקדמו בשלבים עד להפקה והזרמת הגז הפער צפוי להסגר והיא צפוייה לעלות לאט אבל בטוח - לפחות 100% להערכתי, אולי הרבה יותר. לגבי חוזים עתידיים, ברור שיכולים להיות ויש סיכוי טוב לעוד חוזה משמעותי כמו דליה ואף גדול יותר כנראה עםחברה לישראל, בנוסף יש את האופציה לייצוא נרחב בשנים הקרובות עד שהמשק הישראלי יוכל לקלוט את הכמויות השנתיות הגבוהות שניתן להפיק מתמר ודלית. לסיכום : ישראמקו היא מניה מאוד מומלצת עם עתיד מזהיר. ובל נשכח את שמשון ודניאל.
שוקי, רוב תודות על התשובה.
שלום
אני מחזיק בישראמקו ברווח נאה של 50%, אני שוקל לגוון, ולהרחיב את ההשקעה אולי באמצעות קנית חברות האםנפטא / יואל? או אולי פשוט עוד קצת ישראמקו. כל זאת לטווח בינוני ארוך כהמלצת שחקן ובכלל לפי קו המחשבה שלי במניות.
אשמח אם שחקן או אחרים יכלו להמליץ בעד/נגד ולציין יתרונות וחסרונות של החזקה בפרה ישירות ביחס להחזקה ברפתן... :)
א.