מישהו יכול להסביר לי למה קנו המון פוטים בתחילת החודש
בסופו של דבר זה לא הצדיק את עצמו לפי מה שאנחנו רואים והכמות שנקנתה על ידי מוסדיים אני עצומה ב1060 והם יפסידו עליהם לא מעט
אפילו אם זה להגנה מפני ירידות זה עדיין כמות ענקית וההימור היה לירידות כנראה מה שלא יוצא נכון בסופו של דבר
מישהו יכול להבין מה השיקול שהיה בקניית פוטים הזו ?
Re: מישהו יכול להסביר לי למה קנו המון פוטים בתחילת החודש
לעניות דעתי מכרו המון פוטים ולא קנו.
הסיבה: להרוויח כסף - והרבה ... :d
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dcolton
לעניות דעתי מכרו המון פוטים ולא קנו.
הסיבה: להרוויח כסף - והרבה ... :d
על כל מוכר, יש קונה...
אנחנו בצד של הכותבים, לא?
חוץ מזה, יש קרנות שמתמחות באופציות והן הכותבות הגדולות.
הקונים יכולים להיות רבים (הגנות על תיקי מניות) או קרנות אחרות שחשבו אחרת או הגנו על אסטרטגיות.
בכל מקרה, הם קבעו את הגבול התחתון די מוקדם.
חלק מקניית הפוטים זה לשם הגנה על תיקים.
הקונים הללו רוויחו מהתיק שלהם ולא מהאופציות.
ויש כמובן המון ספקולנטים שהמרו על ירידות.
Long
- רון, נכון, אתה צודק, בסופו של דבר זה לא הצדיק את עצמו, אבל אתה ואני חכמים כי אנחנו יודעים את זה היום, "והיד הנעלמה" שגם כתבה, חכמה יותר, כי היא ידעה את זה אתמול, כמו שנאמר, "סוף מעשה במחשבה תחילה
- רון, גם אם הכמות שנקנתה על ידי המוסדיים עצומה, וגם אם הם יפסידו עליהם לא מעט, אז ההגנה מפני ירידות בסוף שנה היא אקוטית לגביהם, כי בתסריט האלטרנטיבי של תיקון וירידות ללא הגנה, ובמצב הנוכחי שבו מותר להחליף קופת פנסיה ללא קנס, חסר לזה שיקח סיכון, והמבוטחים יברחו לו, וזה בגלל שכולם חייבים לשלוח דו"ח בסוף השנה, ואין מנכ"ל שיהמר על מקום עבודתו, וזה למרות שגם הוא יודע את מה שאתה יודע, אז בהצלחה לכולם, תודה
כלומר לפי דבריכם בצד הקונים היו אותם מנכלי בתי השקעות שהגנו על הרווחים של כל השנה שלהם ואם תהיה ירידה אז הפוטים מגנים
ומצד שני הכותבים הם אותם ספקולנטים שלא האמינו בירידות וראו את 1060 כנקודה תחתונה לחודש זה
שורה תחתונה פשוט לא יאמן מה יעשו בתי השקעות וקרנות נאמנות כדי לשמור על הרווח השנתי שלהם כאשר מצד שני מחכים הקרציות (אנחנו ) על הגב שלהם כדי לנצל זאת כדי שאנחנו נוכל לקחת את הלחם והחמאה
והמנכלים את הלחם החמאה וגם את ..... הבונוסים הכבדייייייים מאודדדד ....
אשכרה חומר למחשבה :roll: