סגירת אסטרטגיה 13/12/09 - רווח שבועי 5-7%
12:50; 1108
צהריים טובים.
האסטרטגיה שהניחה שוק מדשדש ויורד קלות ממדד 1023 השיגה את יעדה.
נא לא להמתין, ולסגור את האסטרטגיה במיידי !
כרגיל, הדבר אינו מלמד על הערכותינו בהמשך לכיוון השוק ונובע מדביקה בתכנית העבודה.
הרווח באסטרטגיה הושג הודות להנחת יסוד נכונה שחוזקה ע"י קידום רגליים. אע"פ שהדבר הנכון הוא לחכות לשחיקת סוף היום, על מנת להגדיל את הרווח אין לעשות כן, בשל חשש מהמשך תנודה חדה מטה העלולה לסבך אותנו ולהקטין הרווח.
בשל כך, ולאור הרווח הנאה (5-7%) שבועית אני מוצא לנכון לסגור ולא להסתכן בשביל עוד שברירי אחוזים.
ברכות על הרווחים,
שבת שלום.
Re: סגירת אסטרטגיה 13/12/09 - רווח שבועי 5-7%
שחקן,
תודה רבה.
סה"כ רווח של 308 ש"ח לפני עמלות של 38 ש"ח (2.15 כפול 18 פעולות).
שורה תחתונה רווח של 270 ש"ח.
נ.ב - הייתי שמח לקבל הסבר על ואיך חושב אחוז הרווח :?
שלום שחקן.
לפי חישוב שלי יצא לי 8% אבל אני עשיתי את זה לא ישר שהעלית רק אחרי שעתיים וחצי וכנראה
בגלל זה השוני.
אני איתך עוד מהיום הראשון שכתבת טוקבק.הצטרפתי לאתר ביום הראשון שהוא עלה
ועוקב כל הזמן ומיישם את ההמלצות שלך.זו ההודעה הראשונה שלי כי אני לא מרגיש שיש לי
הרבה מה לתרום ואני כל הזמן קורא ולומד ממך ומחברים.
אני בשוק המעוף למעלה מעשור ראיתי טובים יותר וראיתי טובים פחות אבל תרשה לי להחמיא לך לא ראיתי בחיי מישהו שמתקרב לדבר הזה.כל שבוע אני עושה וכל שבוע אני מרויח.לפעמים אנייוצא אחרי 5 אחוז ולפעמים יוצא ב10 אחוז שלך אבל תמיד יודע שיש כאן מישהו שדואג ואיכפת לו ועוזר.אני יודע שאתה לא נחשף והכי טוב ככה אבל למרות שאנחנו לא מכירים ואולי תצחק על זה אני יודע שאם אני יזדקק לעזרה אמיתית אתה תדאג לי כמו אדם שמכיר אותי שנים.
את הקורס של האתר עדין לא עשיתי ואני יעשה את הקרוב בתל אביב אבל כמי שעשה כבר כמה קורסים בחיים במעוף( ובוא נגיד חלקם אצל "עילוי" שלא נזכיר שמות אבל הם מתראינים כל שבוע
ומשחקים אותה מבינים גדולים) אין היום מישהו ואני לא יגזים אם אני יגיד ברמה עולמית שמתקרב אליך.
אני רוצה להצדיע לך לאחל לך שבת לך ולמשפחתך ולומר שיש הרבה אנשים בעולם הזה שחייבים לך תודה לא רק על הכסף שאתה נותן לנו.תודה גם על זה שהזכרת שיש כאן גם ישראל אחרת.
סגירת האסט' בוצעה במחירים (לפני עמלות ומסים):
קנייה C1140 = -250
קנייה P1080 = -430
קנייה P1090 = -660
מכירה C1190 = +13
מכירה C1170 = +30
מכירה P1100 = +970
סה"כ עלות סגירה = 327 ש"ח
סה"כ תקבולים מהאסט (לא כולל סגירה) = 825 ש"ח
רווח = 498 ש"ח, מזה צריך להוריד עמלות ומסים.
תודה רבה שחקן!
חג שמח שחקן
תודה על עוד אסטרטגיה ריווחית
(וגם על השורט נדל"ן)
בברכה
Long
8-)
רווח 504.
בטחונות 6100.
סה"כ רווח 8.4% :d :d :d :d
וכרגיל כמו כל שבוע
ת ו ד ה ! ! !
תודה לשחקן.
התוצאות שלי דומות לשל לונה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שני
רווח 504.
בטחונות 6100.
רק 6100 בטחונות? איך זה?
בסימולטור של רון יוצא באזור ה9500.
אין כמוך שחקן אוהבים אותך תותח
אני רק חודש פה טעמתי שלש הצלחות ונפילה קשה אחת בפקיעה של חודש שעבר כלומר סהכ עדיין מופסד בגלל כמויות גדולות שלקחתי דווקא בשבוע הפקיעה אבל ללא ספק אני ממשיך איתך והפיתוי להגדיל כמויות כרגע ענק לאור הצלחה כרגע של 3 מ4 הצלחות סופשבוע נעים :d