כיצד ניתן ללמוד נתון זה, והיכן ניתן למצוא אותו "בשוטף"?
תודה על הסיוע.
Printable View
כיצד ניתן ללמוד נתון זה, והיכן ניתן למצוא אותו "בשוטף"?
תודה על הסיוע.
+ דרור, אם ידעתי מה השער "האידאלי" של השחקנים לסגירה באוקטובר, אז הייתי מיליונר, ואם ידעתי כיצד ניתן ללמוד נתון זה, והיכן ניתן למצוא אותו "בשוטף", אז הייתי ביליונר
+ אז מה לעשות? לתת דרור למחשבה יצירתית, ולמשל היום, זה עושה רושם "שעושי השוק" מחזיקים את ת"א25 ברצועה צרה מאד, וזה בהפוך על הפוך לירידה התוך יומית של מדדי אירופה, אז האם יש כאן קומפנסציה של קליטת היצעים בזמן שמדדי אירופה נעים דרומה? והאם הם מספקים ביקושים כאשר מדדי אירופה מתקנים צפונה בתנודה תוך יומית?
+ או שיש כאן אך ורק קליטת היצעים בגלל הסנטימנט השלילי? וסיפוק הביקושים יגיע ביום ירוק של עליות, וזה סביר שיגיע יום כזה, בגלל התנודתיות הקשורה לתוצאות הרבעון, וגם בגלל שמדדי וול סטריט התרחקו אתמול מקו ההתנגדות, תודה
השער האידאלי לכותבי האופציות הינו השער שבו יצטרכו לשלם כמה שפחות בפקיעה. אם ניקח את כל הפוזיציות הפתוחות נכון לסגירה של יום אתמול ונעשה חשבון באיזה שער פקיעה התשלום יהיה הנמוך ביותר עבורם (ולחילופין המצב הגרוע ביותר לקוני האופציות ולכן נקרא באנגלית MAX PAINׂ ), אזי המדד הטוב ביותר עבורם הינו 1010-1020. בנוכחי 1040 יגרם להם תשלום עודף על זה שב-1000 של 70-75 מיליון שח. משתנה מיום ליום בהתאמה לפוזיציות הפתוחות. בהתאם, צפוי לחץ למטה בשבוע הבא.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
תודה על התשובה.
היכן ניתן לראות את הנתון הזה , בשוטף, מדי יום?
- רון, אתה צודק שהשער הרצוי לכותבים הוא זה שבו מתקבל המינימום לתשלום בפקיעה, אבל זו טעות לסכם היום את כל הפוזיציות הפתוחות כשיש שבוע לפקיעה
- זה בגלל שבסרט הזה היינו לפני הפקיעה הקודמת כאשר "עושי השוק" סיפקו ביקושים, והם התחילו את שלב הפיזור, והם הנחיתו את מדד הבסיס בששה אחוזים, ואנחנו קנינו מהם פוטים בטירוף כאשר הם מתכסים בזול על הקולים שכתבו לנו, ואנחנו לא ידענו שהם עובדים עלינו, ואנחנו לא ידענו שהם החליפו פוזיציה, ואח"כ הם הטיסו את מדד הבסיס לפקיעה, וזה לא עזר לנו שלקראת סוף ספטמבר החלו ירידות בוול סטריט ובאירופה, כי הם קלטו היצעים בגבורה, ות"א 25 דילגה בקלילות על התיקון הנ"ל
- למרות כל זאת אני מסכים איתך, אבל אני מעדיף לתת למספרים לדבר בעד עצמם:
שבוע:_________ת"א25 1.76% דאקס 2.09% דאו ג'ונס 0.79%
מתחילת החודש:_ת"א25 5.1% דאקס 2.79% דאו ג'ונס 2.44%
30 יום:_______ת"א25 7.45% דאקס 2.27% אס&פי 1.53%
3 חודשים:_____ת"א25 17.12% דאקס 15.97% אס&פי 13.7%
מתחילת השנה:__ת"א25 59.74% דאקס 21.27% נאסד"ק 36.38%
12 חודשים:____ת"א25 32.66% דאקס 20.65% נאסד"ק 21.51%
3 שנים:_______ת"א25 19.39% דאקס -5.95%- נאסד"ק -8.18%-
5 שנים:_______ת"א25 99.92% דאקס 49.1% נאסד"ק 11.27%
- אז בהצלחה לכולם, ושבת שלום, תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
כאן ניתן לראות כל יום את סגירת יום שלפניו (סטומרת שזה לא און ליין מתעדכנת אחת ליום ומשקף את יום האתמול)
http://www.optionline.co.il/Main/He/Positions.html
ובנוסף למה שהחברים כתבו קח בחשבון שזה בעירבון מוגבל בגלל שזה ניתן להשתנות בפרט אם מדובר הרבה לפני הפקיעה ועוד דבר על שורט סקוויז שמעת ??
תודה על ההפניה. לפי הגרף נכון לאתמול "הכי טוב " לשחקנים 1000 "לא נורא" עד 1040.
אני מבין כי בנובמבר : לא מאמינים כי יעבור את 1080. חושבים כי אולי לא ירד מי 970.
תודה.
לא נורא זה יחסי
שים לב לנקודות הצהובות במפה.
http://www.ta25.info/positions.asp
תודה. אני רואה כי לפי הנקודות הצהובות 1010 זה "אדאלי".
כיצד קוראים את הגרף התחתון: "שינויים בפוזיציות" ?
משתמש מכור תודה על ההפניה
תקן אותי אם אני טועה!
המדד לא ירד כמעט בוודאות מתחת ל980
כמו כן אפילו מתחת ל1000 ואפילו מתחת ל1020
זאת כי יש הרבה פוטים שימנעו זאת
לגבי עליה המדד לא יעבור כמעט בוודאות את ה1060 1070
כמו כן אפילו נראה שלא יעבור את ה1040
זאת בגלל הקולים
אם כן, הכי סביר לומר שהמדד יפקע בין 1020 ל1040?
כמו כן איך קוראים את הגרף התחתון של שינוים בפוזיציות, שינויים ממה?
תודה