שחקן האם שחקני המעוף אשר בולמים את העליות עקב
האסטרטגיות שלהם לחדש אוקטובר 1020 לערך יבינו שהשוק הולך
למעלה (ארצות הברית) ולכן יש סיכוי גבוה לעליות בנובמבר
מה דעתך?
Printable View
שחקן האם שחקני המעוף אשר בולמים את העליות עקב
האסטרטגיות שלהם לחדש אוקטובר 1020 לערך יבינו שהשוק הולך
למעלה (ארצות הברית) ולכן יש סיכוי גבוה לעליות בנובמבר
מה דעתך?
+ יהודה , "עליות או ירידות?" זאת שאלת מיליון הדולר
+ אז היום, לא בולמים "עושי השוק" את העליות עקב האסטרטגיות שלהם, יתר על כן, הם מחזיקים את ת"א25 בשיניים ביחס למדדי אירופה היורדים, וזה בנוסף לפער השלילי של הסגירות האירופיות מאתמול
+ נכון, אתה צודק שהשווקים הולכים עכשיו למעלה, אבל לא לעולם חוסן, וזה בגלל שגם דאו, וגם סנופי, כבר הגיעו לקו ההתנגדות, והמשך העליות בשלב הזה יפרוץ את הקו, מה שלא נראה לי סביר בימים האלה ובזמן הזה, כי גם מדד נסד"ק כמעט והגיע אל קו ההתנגדות, אז אולי צריך להגיע תיקון? או תיקונון קטן לפי המסורת וול סטריט? מה דעתך? תודה
סאסי שלום
כולם רואים ששחקני המעוף מחזיקים את השוק לפקיעה מחר (שזה מדהים)
לגבי ההמשך אנו תלויים בחו"ל אבל אנינ רואה התנגדות חזקה
אני לא חושב שהפקיעה מחר.
נראה לי שבוע הבא יום חמישי.
אתה צודק הפקיעה שבוע הבא
כנראה ששחקני המעוף ישאירו שוק מדשדש עד הפקיעה
+ יהודה, השם שלי ששי6, ולא סאסי6, והפקיעה איננה מחר, אלא בשבוע הבא, כך שיש להם מספיק זמן כדי לעבור לסיפוק ביקושים ביום ירוק, ולהתכסות בזול על הפוטים שכתבו לנו, ולהחליף פוזיציה, ולהנחית את מדד הבסיס לשער הפקיעה הרצוי להם
+ אתה צודק שת"א25 תלוייה בוול סטריט ואירופה לגבי ההמשך, אבל אל לנו לזלזל בכוחם של "עושי השוק", כי הם מסוגלים לקלוט היצעים גם במהלך ירידות בחו"ל, ובזכותם דילגה ת"א25 בקלילות על התיקון הקודם של סוף ספטמבר ותחילת אוקטובר
+ ובאשר לוול סטריט, אז האם זוכר אתה את העליות הרצופות במהלך תוצאות המאזנים והדו"חות של הרבעון השני? היתה אז נוסחת הקסם של "Better than expected" וככה ניצחו תוצאות הרבעון והביסו את נתוני המאקרו, ואנחנו? ...ציפינו כמובן להקרנה חוזרת של הסרט הזה
+ אבל אתמול, מה זה התאכזבנו, כי למרות הדו"חות החיוביים שפירסמו אתמול אפל, קטרפילר, וטקסס אינסטרומנטס, ולמרות הציפיות לתוצאות נוספות שיכו ויפילו את תחזיות האנליסטים לקרשים, נחתם המסחר אמש בירידות שערים, על רקע נתוני התחלות הבנייה הגרועים מהצפוי, והחלו מימושים בוול סטריט, כאשר נתוני מאקרו כלכלה האפילו על דוחות רבעוניים חזקים
+ ומכאן לשאלת מיליון הדולר: "האם זו סנונית ראשונה לימים הבאים? והאם עומדת וול סטריט בפני תיקון למרות אפקט "Better than expected" של הדוח"ות והמאזנים? ימים יגידו, תודה
- שאלה: "למה ומדוע עברו מדדי וול סטריט לירידות? ולמה זה קרה להם למרות פרסום תוצאות הדו"חות הטובים (Better than expected) מתחזיות האנליסטים למורגן סטנלי ולוולס פארגו?
- תשובה: "וול מארט עשוייה לגייס 200 מיליארד דולר בגלל היחלשות הצריכה, ואישור נוסף להיחלשות הצריכה קיבלו המשקיעים מפרסום ספר הבז', וזה היה הטריגר למימושים ולהיצעים של סוף המסחר, ולהלן הציטוט מספר הבז' של הפד:
Business and consumer spending, excluding vehicle purchases, decreased at a slower rate, and credit conditions improved but remain tight
- סיבה טכנית נוספת לירידות השערים - חוסר הצלחת מדד ה-S&P500 לפרוץ את קו ההתנגדות באיזור ה-1100 נקודות.
- סיבה טכנית נוספת לירידות השערים - חוסר הצלחת מדד ה-Dow Jones לפרוץ את קו ההתנגדות באיזור ה-10100 נקודות.
- סיבה טכנית נוספת לירידות השערים - חוסר הצלחת מדד הנסד"ק להגיע לקו ההתנגדות באיזור ה-2200 הנקודות.