שאלה ביצעתי פוזציה כל שהיא כתוב לי ההפסד המקסימלי הוא 272 ש"ח..
מדוע מבקשים ממני 1889 ש"ח בטחונות?
Printable View
שאלה ביצעתי פוזציה כל שהיא כתוב לי ההפסד המקסימלי הוא 272 ש"ח..
מדוע מבקשים ממני 1889 ש"ח בטחונות?
אולי אתה כתבת כמה סטים ואתה מסתכל על הפסד של רק אחד ? מה כתבת בדיוק?
אוכף על 1020 בכתיבה
קניה שלP1000
קניה שלC1040
להיום.
Hi avsisi, and good morning
אם אתה מגיב או שואל, אז אל תסתפק בכותרת של "שאלה" בלבד, כי זה מביא לכניסות סרק של אלה שלא משקיעים באופציות על נגזרות המעו"ף, ואין להם את התשובה עבורך, וזה עדיף להוסיף בקיצור על מה השאלה, כי זה ימשוך את תשומת ליבם של אלה שכן יש להם את התשובה לשאלתך
ואם ביצעת את הפוזיציה בכתיבה, ואם המדד ירד מתחת ל-1000, או יעלה מעל 1040, אז יש מצב שבו ההפסד יחצה את 272 ש"ח
וסתם עיצה, אם המדד יזוז לצד אחד, אז תתכסה בזול על כתיבה אחת, כי במהלך כמעט כל הפקיעות, החליפו "עושי השוק" פוזיציה לפחות פעם אחת, אז כדאי לקחת צ'אנס שהמדד יחזור גם לצד השני, אבל כדאי גם לגדר את ההפסד שלא תהיה חשוף, אז בהצלחה, וחג שמח, תודה
מקבל את ההערה תודה לך וחג שמח.
היי אבי מה שלומך?
כעיקרון אתה צודק יש הפסד מקס'
אבל הבורסה לא מעניין אותה מה ההפסד המקס ובמידה ותפרק חלק זה לא אומר שאתה תלך איתה לפקיעה
אם תשים פוז כזאת ליפני ביצוע ותנסה לבצע הם ידרשו יותר ביטחונות
ברגע שאתה מפרק 1\2 אוט' זה 2000
הבורסה תמיד תחמיר בביטחונות !!!!
לגבי העצה של הבחור הקודם הוא צודק אבל אין ביטחון לכך
לעניות אתה בפוז' טובה
שיהייה הצלחות
אבי
עוד עצה קטנה
ברגע שהתטא תתחיל ליפעול והקול או הפוט יגיע למחיר כמו 200 שח תיקנה אותה חזרה בלי לימכור את הצלע המגנה
יהייה סיכוי שתרוויח כפול תלוי בנסיבות(חודש שעבר זה עבד אצלי על אוכף 980 )
היי אבי,ציטוט:
פורסם במקור על ידי avsisi
אתה צריך ביטחונות של 272 ש"ח בהפסד מקסימלי+סכום של 1617 שקיבלת עם ביצוע האסטרטגיה,
חג שמח.. לכל מי שענה לשאלתי תודה רבה
עכשיו זה מובן.
אגב קוראים לי אשר ולא אבי.
היי אשר ,
במידה והשער יעבור את אחת האופציות שקנית ( או יהיה שווה לה ) הרי שתצטרך לשלם 2000 ש"ח בכל מקרה במידה ותישאר כך לפקיעה , ולכן קצת מוזר לי שהבטחונות הנדרשים לך הם רק 1889 ש"ח במרווח שלילי של 20 נק' על הכסף ( לשני הכיוונים ) .
האם ביצעת את הפוזיציה הנ"ל בפועל וכך יצא לך , או שהשתמשת באיזו תוכנה שתבצע עבורך סימולציה ?
היי דורון . זה אזשהוא סימולטור בכל אופן הבנתי איפה טעיתי תודה על ההסבר ושבוע טוב.