לפני כמה שבועות הודיעו מטאואר שהם מוסיפים מניות לשוק ובעצם מדללים את המחזיקים במניות, ולכן ירד שער המנייה
אני רוצה להבין - אם אני שילמתי על מנייה שהיא אחוז מסויים של החברה, על פי מה מותר להם לעשות דבר כזה?
Printable View
לפני כמה שבועות הודיעו מטאואר שהם מוסיפים מניות לשוק ובעצם מדללים את המחזיקים במניות, ולכן ירד שער המנייה
אני רוצה להבין - אם אני שילמתי על מנייה שהיא אחוז מסויים של החברה, על פי מה מותר להם לעשות דבר כזה?
תומר,
מצד אחד דיללו אך מצד שני נכנס כסף.
אם מניה אחת שלך היתה שווה 1 $ והמוסדיים הכניסו 16 מיליון דולר וקיבלו 16 מיליון מניות אז מה השתנה לגביך?
יש לך "אחוז יותר קטן" מ"עוגה יותר גדולה" והתוצאה שנשארת עם אותו גודל של "פרוסת עוגה".
ירידת המניה לא נבעה מכך, להיפך, השקעה של גופים מוסדייםבטאואר צריכה לחזק את המניה.
המניה מאוד תנודתית, אני אישית אופטימי לגבי החברה,לפי פרסום בביזפורטל בשבועיים הקרובים יהיה כנס אנליסטים ומשקיעים של החברה, אני מניח שזה "יזיז משהו..."
בהזדמנות זו, אני טוען שאין לקנות את מניתטאואר אלא את האג"חים להמרה של החברה, הסבר לכך תוכל לקרוא במה שכתבתי בפורום אג"חים באתר זה בכותרת: מהו אג"ח להמרה. פירוט האג"חים של טאואר.
חג שמח.
רק עוד דבר אחד :ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomer_ec
לחברה מותר לדלל אותך כמה שרק בא להם,
לא מוצא חן בעינך , תמכור.
הם לא חייבים לך דין וחשבון על דילול שהם מצבעים,
הם לא צריכים לקבל ממך אישור,
וכן דילול בדר"כ מוריד מערך המניה .
במקרה שתיארת הם קיבלו מזומן בשווי הדילול ולכן תיאורטית המניה לא צריכה לרדת כי שווי השוק עלה.