מחירי גז טבעי והיחס בינו לנפט
שלום רב
אני משתמש חדש באתר ועננין אותי נושא מחיר הגז הבעי והיחס בינו ובין מחיר הנפט.
קארתי התיחסויות של אנשים שונים למחירהגז הטבעי, אך מענינת אותי דעתך לגבי מחירו ולגבי היחס שלו לנפט(כאשר אני מבין כי כעת היחס הוא גבוה ) והאם יחס זה יצטמצם וכיצד?
אודה לך באם תענה לי
יהודה
Re: מחירי גז טבעי והיחס בינו לנפט
שלום יהודה וברוך הבא.
אכן יש קורלציה מסוימת בין הגז לנפט אזך זו התרופפה משמעותית בשנה האחרונה(כמו
מרבית הקורלציות). לא ניתן כיום לבסס הנחה כי נפט עולה = גז עולה ובהתאם לא הייתי
מסתמך על זה.
להערכתי מחירי הגז צפויים לעלות בחודשים הקרובים ואף לזנק ולו בשל תיקון טכני למהלך
ירידות ממושך
וחד.
שלום אני גם חדש באתר ומאוד היתרשמתי מחומר האנשים באתר שהם מביני עניין
רציתי לדעת האם מדובר בגז רגיל או גז טבעי
:?:
קדם תגיד האם מדובר בנפט רגיל או בנפט טבעי
היחס בין מחיר הגז לנפט מבחינת תפוקת האנרגיה הוא יחידה גז שווה לחמש נקודה שמונה יחידות נפט, כלומר מחיר גז היום של שניים עשר דולר.
חישוב הלוקח בחשבון את ההיסטוריה מלמד על מחיר של נפט חלקי עשר, כך לדוגמא שמחיר הנפט העפיל למאה חמישים דולר, מחיר הגז היה ארבע עשר דולר.
היצרנים הגדולים של הגז מדברים בחוזי הענק שנחתמים לשנים ארוכות על מחיר הגיוני מבחינתם של נפט חלקי שתיים עשרה, כלומר מחיר גז היום של שישה דולר.
נו אז בכמה נמכרים מיליון BTU היום? שלושה וחצי דולר, בדיחה, גם זה אחרי זינוק שבועי מדהים של שלושים אחוז ממחיר של שתיים וחצי דולר בתחילת החודש. מי שמרגיש שזו הזדמנות של פעם בחיים.....צודק.
שלום
ברצוני להודות לכל האנשים שהתיחסו לשאלתי.
תודה רבה לכם
יהודה
ברצוני להשקיע בגז טבעי.
איזה נייר/מכשיר עליי לקנות לשם כך?
בתודה מראש
195 שלום
ראשית עליך להחליט האם אתה מעוניין להשקיע בגז הטבעי בסחורה עצמה או אולי בחברות העוסקות בתחום הגז , קידוחים, צנרת, אחסון, ישנם יתרונות וחסרונות להשקעה בסחורה או בחברות. במידה וההחלטה על חברות אזי נותר לברור מבין רבות בייחוד בארה"ב, או תעודת הסל GAZ. אם ההחלטה להשקיע בסחורה ניתן כמובן לקנות חוזים בניימקס אם כי הדבר מעט מורכב, דורש בטחונות ומחייב גלגול בכל פעם שנגמר החוזה. פשוט יותר לקנות תעודה בשם UNG המנסה לחקות את מחיר הגז, אך סובלת מגלגול החוזים בתקופה של ירידה במחיר. ניתן להיחשף למחיר הגז כפול שתיים בתעודה הנסחרת בקנדה בסימול HNU.
יש הזדמנות אך מדובר ברכבת הרים, ראה אוזהרת!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי 195
ברצוני להשקיע בגז טבעי.
איזה נייר/מכשיר עליי לקנות לשם כך?
בתודה מראש
יש לך אפשרות להשקיע ישירות במחיר הגז ולסגור פוזיציה בכל רגע נתון בליווי לימיטים ורמת כניסה ובטחונות שלא דורשת יד ורגל באתר הבא,אם יש שאלות נוספות שלח מסר בפרטי,הפקדה יכולה להעשות באמצעות כרטיס אשראי מקומי בשקלים ואינה כרוכה בשום עמלות ביצוע נוספות או העברה בנקאית.יש פלטפורמת מסחר בעברית.
לינק לאתר ולתוכנה במידה ומעונין: פלוס500
http://tinyurl.com/mxdmrb
בהצלחה ושנה טובה.
שאלה ל ILEEAVIV ,
הבאת כאן דוגמא לחברת מינוף plus500 האם חברות כמו אלה אמינות ואפשר להשקיע בהם ולראות את הכסף חזרה ?