6 קבצים מצורפים)
סקירה יומית מניות ניתוח טכני 10.12.13
ערב טוב,
מניות בולטות להיום
טבע
- היום עלייה חדה לקראת הסגירה, המחזור בארץ לא גירד את ה 100M.
טבע
נקבעת בחו"ל ולכן כבר עכשיו המנייה TEVA
לא משתפת פעולה עם הדואלית בארץ, עולה רק 0.5% ומותירה פער שלילי למחר של כמעט 3%. רק פריצה בחו"ל של רמת
ההתנגדות 41.5$ תשנה מהותית את כיוון המנייה. כרגע המומנטום חיובי בשל היותה מעל רצועה אמצעית אך עדין הערכה היא
שהיומיים הקרובים נקבל את ההכרעה האם המנייה בדרך שוב למטה והמשך דשדוש או ניסיון פריצה של הדשדוש.
לאומי
- ירדה היום בצורה טובה מאוד בדיוק לתמיכה 1400 וקו מגמה עולה התומך במנייה מאז סוף אוגוסט. מחזור המסחר
היום נמוך וזה סימן חיובי מאוד להמשך הדרך. היפוך מחר מעלה תעלה את הסבירות שהמנייה בדרך לפריצה נוספת ואיתות קנייה.
שבירה מחר של קו התמיכה ואזור 1400 אג' תשנה את התמונה באופן מהותי.
רציו יהש
- חזרה היום לתמיכה החשובה ביותר למנייה באזור 43 אג', שבירה של רמת זו תוביל את המנייה לאזור 39-40 אג'
מחזורי המסחר הגבוהים בירידות האחרונות והמתנדים מראים שעדין אנו לא במכירות יתר. שוב אופציית ההיפוך מעלה קיימת
אבל רק בעלייה עם מחזור גבוה במיוחד.
אבנר יהש - למעט המחזורים הגבוהים מאוד בירידות הייתי חושב שישנה כאן הזדמנות פז להצטרף למגמה העלייה,
אפשרות כעת לתיקון טכני מעלה בגין הירידות אחרות, גם כאן אפשרות להמשך ירידות לאזור 290-300 אג'.
דלק קבוצה
- מנייה נוספת שהערכה שלי שישנה הזדמנות טובה לכניסה כעת ראו רמת 1250 ש"ח אשר משמשת
כעת כרמת תמיכה 1/3 תיקון לגל העליות וממוצע נע 50, גם כאן אפשרות להיפוך מעלה.
ישראמקו יהש
- לטעמי ברמת הסיכון בהחלט יש מקום לכניסה כעת, כול הסיבות לכניסה קיימות ראו איור מצורף.
כול עוד המנייה מעל 69-70 אג' בהחלט ישנה כאן הזדמנות כניסה מצוינת כעת.
עזריאלי קבוצה
- מצ"ב איור, בהחלט באזור קנייה ראוי סביב 113 ש"ח. היפוך מעלה ובהחלט יש מקום למנייה בתיק.
תמיכה בקו מגמה עולה, ממוצע נע, רמת תמיכה שהייתה רמת התנגדות קשה שנפרצה לאחר חצי שנה.
אבוג'ן - פרצה היום בשעה טובה את שיא כול הזמנים ברמת 65 ש"ח. לאור ראלי של 10% לא הייתה כניסה למנייה
היום, צריך להמתין להזדמנות קצת יותר כדאית.
אסם/שטראוס - מתקנות כעת, אולי מכינות לנו הזדמנות כניסה נוחה יותר לאור הראלי האחרון.
כלכלית
ירושלים
- לא הייתה כניסה למנייה היום לאור הדשדוש והירידה החדה. בהחלט יום רע מאוד למנייה
אבל עדין צריך לעקוב ולהמתין להתפתחויות, אני בטוח שאם לא היינו רואים קריסה היום במדדים המנייה הייתה ממשיכה
את המגמה החיובית מעלה.
בהצלחה,