ניסן - מה קורה עם פרוטליקס?
Printable View
ניסן - מה קורה עם פרוטליקס?
גם אני בפנים - מה שנקרא בעברית מניית פחחחח
בעיקר מחכים לאישור מברזיל - (לא תלויבפרוטליקס, אלא באיטיות של הבירוקרטיה הברזילאית)
אני אופטימי... :)
וטכנית?
לאניסן, אבל אנסה קצת את כוחי:
נראה שיש קו תמיכה\התנגדות (ניסן - יש לקו כזה שם בתורה הטכנית?) באיזור ה 5.70$ - ז"א קו שלאורך התקופה האחרונה לפעמים משמש כאיזור התנגדות, ולפעמים כאיזור תמיכה.
כרגע נראה שהוא משמש כאיזור תמיכה, שכן ב 5/2/2013 הייתה פריצה עם מחזור מאוד גדול של הקו הזה,ופרוטליקס מחזיקה מעמד מעליו עד היום, תוך כדי דשדוש במחזורים נמוכים.
אבל אישית - אני חושב שפרוטליקס פחות מתאימה לניתוח טכני, שכן כרגע זה לגמרי תלוי באירוע פונדמנטלי (ברזיל).
שלום,
ניב - תודה על ההתייחסות המקצועית, בגדול הניתוח טוב אני רק אוסיף כמה דברים..
אם נבחן את המנייה בארץ דווקא אז כמובן יום הפריצה של רמת ההתנגדות 21-22 נפרצה מעלה,
אזור התיקון המתבקש ע"פ פיבונאצ'י עד 2100 אג' - בדיוק על רמת ההתנגדות שנפרצה.
חשוב לי לציין שלושה דברים חשובים :
1.פרוטליקס מנייה מאוד טכנית - אם כל האישורים.. FDA וכו' - מגולם בגרף חברים - לכן עדין טכנית ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת...
2.פרוטליקס למעשה מעל לשנתיים במגמת דשדוש - ירידה - חשוב לזכור. מהיום בו התחילה להיסחר בארץ היא במינוס 40%.
3. גם יום העלייה הבודד הוא למעשה שוב טריגר שהסבירות לתחילת גל עליות איננו גבוה , משהו רגעי - אני מאחל למנייה שהפעם נראה שינוי.
בהצלחה,
תודהניסן =)
אבל תסביר לי משהו...
אם הכל מתומחר בגרף, זה אומר שאם יהיה אישור ברזילאי, המניה לא תזוז? (שהרי הסיכוי לאישור מגולם בגרף...)
קשה לי להאמין...
גם כשהיה אישור FDX לא ראינו הרבה בלשון המעטה (מלבד ההזדמנות שבעלי עניין תפסו עליה גל), אז למה אתה חושב שבאישור ברזילאי אמורים לראות משהו שונה ?
ראה למשל את בעלי העניין של בריינסויי.
לא מכרו ענ אחד לאחר אישור FDA.
כאשר הקפטן נוטש את הספינה....