טוב נמאס לי ,באיזה בנק אתם ? ומאיפה כדאי להשקיע ?
טוב נמאס לי מהבנק שלי כול חודש אני רואה ירידות בחשבון של עמלות ,דמי ניהול ,דמי חמצן וכבר לא יודע מה עוד ימציאו ,אני לא נכנס לבנק אפילו פעם אחת בחודש ובטח שלא מתקשר
לשאול מה עניינים ובכול זאת מורידים עמלות ועל ניירות הערך בכלל חותך אותי עם הדמי ניהול כאילו הוא מלטף לי את המניות כול יום ודואג שלא יהיה להם קר. נמאס לי.
באיזה בנק אתם ? ודרך איפה כדאי להשקיע ? (אני משקיע לטווח ארוך ולכן אין לי יותר מ 2 פעולות בחודש בניירות ערך) עם יש לכם המלצות השמח לשמוע.
Re: טוב נמאס לי ,באיזה בנק אתם ? ומאיפה כדאי להשקיע ?
אני סוחר אופציות בהקפים קטנים יחסית, גם לי לא השתלם להשאר בבנק.
פניתי למכרז העמלות פה באתר ופתחתי חשבון השקעות במגדל.
בנתיים אני מרוצה.
תעבור לבית השקעות, לא משנה איזה.
כל הבנקים אותו הדבר, אלא אם כן יש לך מיליונים אז הבנק מתייחס אליך כמלך
לא משנה כמה פעולות אתה עושה לא נשארים בבנק נקודה תעבור לבית השקעות לפי דעתי איי בי איי הייתי ב3 והם מספר אחת
מכרז העמלות של האתר סוחר דרך מגדל כבר שנה ומאוד מרוצה גם מהשירות וגם מהעמלות.
בנק = 5% הפסד כל שנה רק בגלל העמלות
לדעתי בבנק יהב אין עמלת משמרת לכל אחד וגם עמלות קנייה ומכירה יחסית בסדר
כמו שכתבו לך לפניי, אל תישאר באף בנק. גם אני הגעתי למסקנה הזאת לפני כמה שנים ועברתי לבית השקעות, מומלץ מאוד. מה שכן, תבדוק בתי השקעות ותשווה ביניהם, תראה כמה כל אחד מציע לך על פעולות וכו'.
שלום לכולם
מבקש לדעת איזו תוכנת מסחר מומלצת ע"י החברים באתר שסוחרים מדיי יום?
מה עלות שימוש בתוכנה זו, האם סוחרת בכל התחומים (מניות, אופציות ומט"ח), האם יש לפתוח חשבון בבנק מסויים והאם יש הפקדת מינימום?
עלויות של עמלות וכל אינפורמציה שמישהו יכול לתרום.
תודה.
חשבון טרייד1 באיגוד הוא באותם תנאים כמו בבית השקעות (אין דמי ניהול חשבון, ריבית על יתרה, וכו')
חיסרון אחד: הם דורשים ביטוחנות מוגדלים, כאשר בית השקעות עובד לפי הביטחונות של הבורסה במדוייק.
חיסרון שני: טרייד1 בזמן האחרון על הפנים.
אבל מבחינת עמלות/דמי ניהול, זה בסדר גמור.
הייתי בטרייד1, המערכת נפלה/נתקעה כמעט כל יום. ואז השארתי את הפרטים שלי במכרז עמלות כאן באתר (סתם בשביל לבדוק תנאים),
חזרו אלי והחלטתי לפתוח חשבון במגדל.
אני מאוד מרוצה עד היום, אחלה מערכת - מאוד פשוטה לשימוש, עמלות נמוכות יחסית לשאר בתי ההשקעות שבהם הייתי, וגם שירות טוב - לא צריך להיות חצי שעה על הקו עד שעונים לך בקיצור, אני ממליצה לך לפנות למכרז העמלות (הבאנר בצד ימין) ויעזרו לך. הערה אחת קטנה וחסרון זה שאם יש חריגה הם ישר מתקשרים ומציקים וזה כבר פחות נחמד אבל צריך תמיד לשמור שלא תהייה חריגה אפילו מאוד נמוכה.