סיכוי גבוה מאוד לשורט סקוויז בפקיעה הקרובה.
יש סיכוי גבוה שמדד המעוף יפרוץ כבר ביום ראשון את הגבול העליון של השחקנים ברמות 1110
+נוסיף לכך את המחזורים הנמוכים . +חזרתו הצפויה של גלעד שליט .
פקיעה לדעתי ב 1140-1150.
אייל :d :d
Printable View
סיכוי גבוה מאוד לשורט סקוויז בפקיעה הקרובה.
יש סיכוי גבוה שמדד המעוף יפרוץ כבר ביום ראשון את הגבול העליון של השחקנים ברמות 1110
+נוסיף לכך את המחזורים הנמוכים . +חזרתו הצפויה של גלעד שליט .
פקיעה לדעתי ב 1140-1150.
אייל :d :d
מצד אחד.ציטוט:
פורסם במקור על ידי eyal77
מצד שני אם לא עולים מעל 1100 דהיינו נעצרנו בנקודת התנגדות,
הירידה למטה יכולה להיות עד 1000 ואולי למטה מזה.
גם הדאו ג'ונס נמצא לפני נקודת התנגדות לא קלה, 11800 או 11700 בערך,
אם לא יעבור אותה גם תהיה התרסקות, או לפחות המתנה, צבירת כוח.
אני רואה במחר הזדמנות למכור קולים.
אם מגיעים ל-1100 אני מתחיל למכור 1150 אם מגיעים ל-1110 אני מתחיל למכור 1140.(לא התבלבלתי, הסיכוי גובר לירידות ב-1110)
דוד,
זהירות נדרשת.
מחר נפתח (כמעט) בוודאות מעל 1110 (ואם הייתי צריך להמר - גם מעל 1120).
שורט סקוויז הוא תרחיש אפשרי בהחלט שלא הייתי מזלזל בו.
מחר הסטיה תתרסק לרמות שלא תצדיק שום כתיבת קולים (לטעמי).
אתה מדבר על לכתוב 1140 - אני שוקל לסגור את ה1170 ולפתוח כבר לנובמבר (איפשהו באיזור ה1250, שכנראה בבוקר יסחרו מעל 140 שח ליחידה).
אם אתה כותב בכל זאת אז עצה קטנה - כתוב מוגן (אולי אף ע"י הגנות עודפות) ולא בכמות גדולה.
בהצלחה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
כמו שכתבתי לפני שבוע מתבשל פה שורט סקוויז קלאסי.
השחקנים שהספיקו לגלגל לחודש הבא כבר יותר רגועים אבל מי שלא הספיק - נראה אותו נלחץ מחר ומחרתיים. השוק מסוגל בפקיעה גם להגיע ל 1170.
חבל על הזמן...
ואיפה כל אלה שרצו למכור סחורה במדד 1020 רק לפי 10 ימים???
עכשיו זה בהחלט אפשרי , אם וול סטריט תמשיך ככה אז ספטמבר 2010 עלול לחזור על עצמו . שימו לב כי הפער בין המעוף לוול הוא מעל 100 נקודות (בד"כ זה בסביבות ה 80 ).
זהירות מתבקשת מכולם!
לא מאמין כל כך בסקוויז,נראה לי שגבול עליון הינו 1160, ואותו יהיה קשה לשבור, אלא עם כן פתאום ידפיסו כספים באירופה ואז גם 1180 יכול לבוא בהחלט.
לדעתי יום רביעי יום מצויין לכתיבות של חודש נובמבר, הסטייה תטוס בגלל העצבנות והפקיעה, ולכן אפשר לעשות הרבה מאד כסף
אני הולך לקנות אוכף על הסטרייק ביום רביעי בשעה 16:25. תהיה תזוזה עצבנית בין רביעי לחמישי.
פקיעה מעל 1170!!!!. כתבתי כאן על זה כבר לפני מספר ימים.
השורט סקוויז הושלם ובגדול.
מי חלם לפני שבועיים שבקושי המדד הצליח לגרד את רמת 1085 הנקודות שהוא יפקע ב 1170.
:d :d
כנראה שאפילו שחקן לא האמין שזה יכול לקרות.... במעוף כנראה אף פעם אסור להיכנס לפקיעה..
בהצלחה בחודש הבא.
אייל77,עד כמה שהבנתי המועטה משגת לדעת, אין זה שורט סקוו'יז
לפי הבנתי שורט סקוו'יז זה ריצה אחרי המדד בכוונה לסגור פוזיציות
פה אנחנו שלב אחד לאחר מכן וכאן השתתפו רק שחקנים גדולים שהזרימו ביקושים והצעים של מאות מיליונים ורק לפיהם נקבע שער הפקיעה
שים לב שהיום המחזור היה 1.6 מיליארד כאשר בדרך כלל הוא 500 עד 700מיליון
בריאות ואושר
דוד אריאל
ירושלים
אם אני טועה אשמח אם מישהו יתקן אותי
אריאל הפקיעה היא סופנית , מי שכתוב עשוי להימחק אין לו דרך לרפא את זה , גם אם בדרך יקרה של תשלום עודף על אופציות כתובת במהלך שורט סקוויז.ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg